Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία – Κυριακή 08 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία – Κυριακή 08 Ιανουαρίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το  Τέσσερα Σπαθί

Έχετε διασκεδάσει αρκετά αυτές τις ημέρες και το μόνο που απομένει είναι να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Μέσα σε αυτό εντάξτε και παραπάνω χρόνο για την σχέση σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Πέντε των Κυπέλλων

Το βλέμμα σας και η καρδιά σας είναι γαντζωμένα, σε μια προσωπικότητα που ήδη είναι σε δέσμευση και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα, αν πρέπει να μπλέξετε με απαγορευτικές καταστάσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Εφτά των Δηναρίων

Το συντροφικό σας ταίρι θα κάνει τις προσπάθειες του να σας πλησιάσει και να αποκαταστήσει τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο μεταξύ σας. Δείξτε και εσείς κάτι ανάλογο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Έξι των Μπαστουνιών

Μπορεί να μην έχετε διάθεση για πολλά- πολλά αυτήν την εποχή, όμως δηλώστε την θέση σας, καθώς οι άλλοι δεν θα ξέρουν πως να το ερμηνεύσουν. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Δέκα των Μπαστουνιών

Υπάρχει μια εκκρεμότητα σε αισθηματικό επίπεδο που μέσα στις επόμενες ημέρες, πρέπει να λύσετε. Αν τελικά το άτομο αυτό σας ενδιαφέρει, κάντε τις κινήσεις σας και περιμένετε την δική του αντίδραση.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: Το Εφτά Σπαθί

Υπάρχει μια ροή νέου κόσμου, γύρω σας, κάτι που σας φτιάχνει πολύ την ψυχολογία. Ειδικά για αυτούς που είναι μόνοι τους, ίσως και να είναι ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να βρουν τον άνθρωπο τους.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ζυγός: Το Τέσσερα των Μπαστουνιών

Έχετε μια νευρικότητα ανεξήγητη. Αυτό είναι πιθανόν και να προέρχεται από την αδυναμία συνεννόησης με τον άνθρωπο σας. Κάντε μια προσπάθεια να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Έξι των Δηναρίων

Είστε το αγαπημένο παιδί πολλών. Αυτό θα πρέπει να το προσέχετε καθώς είναι πιθανόν και να κάνει τον σύντροφο σας, να είναι μέσα στην ζήλια. Βάλτε τα όρια σας εκεί που πρέπει.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Εφτά Σπαθί

Πολλές οι προσφορές αγάπης που υπάρχουν προς το πρόσωπο σας και αυτό είναι κάτι που θα πολλαπλασιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν είστε σε δέσμευση, καλύτερα μην κάνετε νέα ανοίγματα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Δέκα των Δηναρίων

Επιβάλλεται να κάνετε αυτές τις καλές ημέρες, ένα πιο αναλυτικό και μακροπρόθεσμο διάλογο που θα βοηθούσε και τον σύντροφο σας. Σίγουρα από οικονομικής πλευράς, θα ανέλθετε άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Έξι των Μπαστουνιών

Κρατήστε τα δικά σας μυστικά μόνο για εσάς και τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχετε ανάγκη να τα πείτε κάπου, αλλά ίσως και να ακούστε λόγια που να μην σας ευχαριστήσουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Οχτώ των Σπαθιών

Το παιχνίδι της αγάπης είναι παρόν για όλους. Αυτό σημαίνει, ότι οι δεσμευμένοι θα έχουν δώρα – εκπλήξεις από τον άνθρωπο τους, και οι μόνοι, καινούργια διλήμματα που δεν θα τους αφήσουν αδιάφορούς.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: