Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

Προβλέψεις Κλασσική Χαρτομαντεία Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Τέσσερα Καρό

Έχετε περάσει από ψιλό κόσκινο όλα αυτά, που σας έχει πει το πρώην ταίρι σας, που απλά ζητάει επανασύνδεση. Δεν χρειάζεται όμως, να απαντήσετε και στο τώρα, για την τελική σας απόφαση. Δώστε και μια παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος:  Το Εννέα Σπαθί

Το δύσκολο κομμάτι της σχέσης σας, συσχετίζεται με το παρελθόν, και όλα αυτά που σαν καταστάσεις σας στοιχειώνουν. Αυτό δεν θα μπορέσει για πολύ όμως ακόμη, να είναι μια στάση ζωής. Οι μέρες είναι καλές και σας δίνουν ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέο και καλό κόσμο.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι: Το Εφτά των Κυπέλλων

Οι καυγάδες και οι εντάσεις, έχουν πια γίνει καθημερινότητα. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν εκφράζει εσάς πάνω από όλα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι μια αυτοκριτική, έτσι ώστε να δείτε που εσείς κάνετε λάθος και τι επιβάλλεται να διορθώσετε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Καρκίνος: Το Εφτά Καρό

Αν δεν ασχοληθείτε εσείς με την σχέση σας, το πιο πιθανόν είναι να χαθεί το ερωτικό – ανθρώπινο ενδιαφέρον, από την άλλη πλευρά. Οι μέρες είναι γόνιμες για να βρείτε με τον άνθρωπο σας, δραστηριότητες που σας ευχαριστούν από κοινού.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: Το Δέκα Σπαθί

Δεν μπορείτε να μένετε στάσιμοι, ή απλά να ακολουθείτε δρόμους άλλων, ακόμη και του συντρόφου σας. Άποψη έχετε και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα και με καλό τρόπο να το εκφράσετε, έτσι όλα μέσα στον δεσμό σας να έχουν μια δίκαιη ισορροπία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: Το Τρία Μπαστούνι

Έχετε φτάσει με τον άνθρωπο σας σε ένα στάδιο, που είναι επιθυμητό και από τους δύο, ένα παραπάνω βήμα. Αυτό σίγουρα θα πρέπει πρώτα να έχει και ένα οικονομικό στήριγμα. Πάντως, η συμπαντική εύνοια και τύχη, είναι υπέρ σας, όλο το πρώτο 3μηνο του έτους.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Πέντε των Κυπέλλων

Η μοναξιά είναι ένα στατους ζωής, που σε καμία των περιπτώσεων δεν σας τρομάζει. Άλλωστε είσαστε και από τα πιο χορτασμένα ζώδια. Αυτό θα πρέπει τώρα να το χρησιμοποιήσετε, για να επιλέξετε με σωστά κριτήρια, τον επόμενο σύντροφο – σύζυγο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Το Εννέα Καρό

Έχετε πολλά να κάνετε και να ολοκληρώσετε αυτές τις ημέρες, μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Είναι μια εποχή που όλα έχουν πια ηρεμήσει, και οι συζητήσεις γύρω από μελλοντική δέσμευση. Αν και τα οικονομικά σα, είναι ανθηρά, τότε προχωρήστε.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Τοξότης: Το Πέντε Σπαθί

Πολλές οι σκέψεις και οι διπλωματικοί τρόποι, που περνάνε από το μυαλό σας, έτσι ώστε να πάτε πίσω, σε μια ερωτική σας ιστορία. Αυτό είναι και ένα ρίσκο το οποίο παίρνετε, καθώς είναι και πιθανόν, να έχετε αντικατασταθεί.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αιγόκερως: Το Δύο Μπαστούνι

Η καρδιά σας έχει μπερδευτεί και το πιο πιθανόν, είναι για πολλοστή φορά να κάνετε λάθος. Σκεφτείτε πιο ώριμα και διεξοδικά, τι και ποιον επιθυμείτε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και στις καταστάσεις να σας φανερωθούν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Δέκα των Κυπέλλων

Μπορείτε να πείτε ότι διαβαίνετε πια περίοδο συνειδητής μοναξιάς, που σας έχει φέρει πιο κοντά σε αυτά που θέλετε, και πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει και η ώρα, να βρείτε και έναν σύντροφο να σας ταιριάζει.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Ο Άσσος Καρό

Δουλειές, νέος κόσμος, γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις και έναν καινούργιο έρωτα, έχει το μενού των επόμενων ημερών. Είσαστε στο 100% της θετικής σας διάθεση και ενέργειας, άρα απολαύστε όλα αυτά που σας πλησιάζουν στο έπακρο.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

 

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: