Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 18/02

Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Σαββάτο 18/02

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Εφτά Σπαθί

Δεν έχετε πια κανέναν λόγο να μένετε μέσα σε μια αισθηματική σχέση που δεν σας προσφέρει, όσα της προσφέρετε εσείς. Σκεφτείτε αυτό το διάστημα, πιο σοβαρά και σίγουρα μην κολλάτε στην βαρεμάρα και την ανασφάλεια.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Ο Άσσος Καρό

Ο Εγωισμός είναι και ο καλύτερος σας φίλος?! Αυτό είναι και κάτι που σας κρατάει μακριά από την αισθηματική επικοινωνία, που σας ζητά το ταίρι σας. Αλλάξτε λίγο την συμπεριφορά σας και όλα θα βελτιωθούν άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Οχτώ των Κυπέλλων

Έχετε επιδοθεί σε έναν ατελείωτο αγώνα να φέρετε πίσω τον άνθρωπο με τον οποίο είχατε σχέση. Αυτό μην το παρακάνετε. Έχετε πει αυτά που ζητάτε. Τώρα έχει έρθει η ώρα να κάνετε πίσω και να αφήσετε τις καταστάσεις να τρέξουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Δύο Σπαθί

Αν δεν έχετε σκοπό να πάτε αυτήν την σχέση και πολύ μακριά, καλό θα ήταν από τώρα, να το ανακοινώστε στο άλλο άκρο. Οι μοναξιές για τους αδέσμευτους έχουν τελειώσει, καθώς μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν νέοι έρωτες.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Εννέα Καρό

Εσείς έχετε ανοίξει πολλές πόρτες, αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποια θα τιμήσετε. Λάθος. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρουν κάποια άτομα, το καλύτερο θα ήταν να απομακρυνθείτε, χωρίς να δίνετε παραπάνω ελπίδες.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: Το Τρία Μπαστούνι

Εσείς και ο ασταμάτητος σας ερωτισμός, θα σας βάλει σε μπελάδες. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να μην φέρνουν, τον άνθρωπο τους σε δύσκολη θέση. Δεν κερδίζουν τίποτα. Αντιθέτως καθυστερούν τις καλές εξελίξεις.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ζυγός: Το  Πέντε των Κυπέλλων

Οι νέοι έρωτες που ζητάτε είναι εδώ και σας πολιορκούν, ασταμάτητα. Είναι μια καλή εποχή που οι ερωτικές σας μετοχές έχουν πιάσει το ζενιθ. Αυτό θα σας δώσει και την χαρά, του να ξεφύγετε επιτέλους από το άσχημο παρελθόν σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Έξι Μπαστούνι

Όλα έχουν πια ισορροπήσει πάνω στις δικές σας επιθυμίες. Αυτό είναι και κάτι σαν κατάσταση που θα κάνει τον άνθρωπο σας, να σκεφτεί και τα επόμενα βήματα. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους χωρισμένους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Εννέα των Κυπέλλων

Δεν έχετε και εσείς ακόμη βρει, τι είναι αυτό που σας φταίει, μέσα στην σχέση σας και συνεχώς έχετε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να είναι η ανία και η έλλειψη πια ενδιαφέροντος. Κάντε κάτι άμεσα για να το αλλάξετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Δέκα Μπαστούνι

Έχετε κατακτήσει την καρδιά ενός ανθρώπου που τόσο καιρό, σας δυσκόλευε σε κάθε επίπεδο. Αυτό και κάτω από τις καλές αστρολογικές όψεις της περιόδου θα σας δώσουν και τις ευκαιρίες για να το πάτε και πιο σοβαρά.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Δέκα Καρό

Ησυχία επιτέλους υπάρχει στην αισθηματική σας ζωή, που δείχνει πια να έχει βρει τους ρυθμούς της. Όλα είναι πιθανά πια να σας συμβούν, ακόμη και να έχετε μια πρόταση γάμου- συγκατοίκησης από τον άνθρωπο, που σας αγαπά.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Τέσσερα Σπαθί

Σκορπίζετε τον καλό σας εαυτό σε υποθέσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Μπορεί τα διλήμματα και οι προτάσεις να σας φανερώνονται αλλά και εσείς σε όλα αυτά, θα πρέπει να βάλετε ένα στόπ. Χρήμα στους δρόμους σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: