Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή 26/03

Προβλέψεις Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Κυριακή  26/03

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Ο Άσσος Σπαθί

Η θέση και οι προτάσεις σας. είναι πια ξεκάθαρες, για το τι επιθυμείτε μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά ο σύντροφος σας έχει άλλα σχέδια, τότε πάρτε άμεσα καθοριστικές αποφάσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος:  Το Δύο Κούπα

Οι μέρες έχουν πολλά να σας φανερώσουν. Αυτό μπορεί και να σημαίνει κάποια μυστικά από την ζωή του συντρόφου σας, που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Πέντε Κούπα

Οι σκέψεις που κάνετε δεν είναι και οι καλύτερες.  Βάλτε τα πάντα στις διαστάσεις τους και  μην ζείτε καταστάσεις …που δεν είναι δικές σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Καρκίνος: Το Δέκα Μπαστούνι

Το πάθος που κυριαρχεί στην ζωή σας, συμπεριλαμβάνει και καταστάσεις που λίαν συντόμως θα πρέπει να αποσαφηνίσετε, και πρώτα στον εαυτό σας. Αν είστε μπλεγμένοι με ακατάλληλα άτομα, πάρτε άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Λέων: Το Οχτώ Σπαθί

Δεχτείτε και μια άλλη γνώμη. Αυτήν του συντρόφου σας. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας, γίνεται μόνο αυτό που επιθυμείτε εσείς. Αυτό πρέπει να αλλάξει και οι ισορροπίες να επανέλθουν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος:  Το Εφτά Καρό

Διαλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε όλα αυτά που σας προτείνονται και σε αυτά που πραγματικά, σας ταιριάζουν και σας αρέσουν. Δύσκολο μεν να βρεθεί η ποιότητα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε που θα την συναντήσετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ζυγός: Το Εννέα Καρό

Τα υπερβολικά σας λόγια, κάποιους τους κάνουν να χτίζουν ανώγεια και κατώγεια. Αν τελικά σας ενδιαφέρει το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, απλά περιφρουρήστε την σχέση σας και μην αφήνετε περιθώρια για τρίτες παρεμβολές.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός:  Το Τέσσερα Μπαστούνι

Με τον κυβερνήτη σας, να σας βάζει παντού εμπόδια, εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε, μέχρι αυτό το φαινόμενο στις 29/03, να τελειώσει. Μέχρι τότε πολλές πληροφορίες και νέα άτομα θα έρθουν στο κατώφλι σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Ο Άσσος Κούπα

Ένας είναι ο βασικός ‘νόμος’ που διέπει τις ερωτικές σχέσεις. Η πίστη στην εν λόγω επιλογή του συντρόφου. Αν αυτό έχει καταπατηθεί, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στις εν λόγω ισορροπίες. Ίσως και κάποιος να έχει βαρεθεί.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: Το Έξι Σπαθί

Έχετε στην διάθεση σας λίγο χρόνο μέχρι να δώσετε τις απαντήσεις που σας έχει ζητήσει το ταίρι σας. Σκεφτείτε και αν τελικά έχετε δει όλες τις παραμέτρους αυτής της σχέσης και συμφωνείτε, τότε απαντήστε αυτό που λέει η καρδιά σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Δύο Κούπα

Κάποιος που σας είχε απορρίψει στο παρελθόν, έχει ήδη αρχίσει και καταστρώνει ένα αισθηματικό σχέδιο για να σας κατακτήσεις. Αυτό ο ερωτικός κυβερνήτης σας, σας έχει ακόμη πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Εφτά Καρό

Είναι πολλά αυτά που θέλει το ταίρι σας, να σας εκφράσει εν σχέση με την κοινή σας πορεία, που μέχρι τώρα έχει μόνο άσχημα επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα. Ίσως και να έχει και δίκιο. Διορθώστε και συνεχίστε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: