Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΚΡΙΟΣ: Είσαστε και από σήμερα, με την Αφροδίτη, να σας αποδίδει τις καλύτερες της όψεις. Αυτό σίγουρα σας βάζει στο ερωτικό στόχο πολλών νέων ανθρώπων, που θα σας πλησιάσουν για να σας γνωρίσουν. Ακόμη και μέσα στα ζευγάρια θα επικρατήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα ανανεώσει τους δεσμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μόνιμη ψυχολογική σας ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση, σίγουρα έχει κουράσει το ταίρι σας. Οι μέρες μέχρι και την Παρασκευή, θα δώσουν ευκαιρίες για συζήτηση, που θα λύσουν ερωτήματα και απορίες που έχουν τις αρχές τους στο παρελθόν. Έντονη κινητικότητα θα υπάρξει και στα εργασιακά, που θα σας εδραιώσει στον χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας αρέσει να μοιράζεστε γνώσεις και συναισθήματα. Αυτό πιθανόν όμως, και κάτω από την δύσκολη επήρεια της Πανσελήνου στις 21/05, να δημιουργήσει μια σειρά από ατυχείς παρεξηγήσεις. Κρατήστε ένα μέτρο. Συνεργασίες που είναι προβληματικές ή δεν ακολουθούν τους δικούς σας κανόνες, θα πρέπει να επανα- αξιολογηθούν, και ίσως και να τερματιστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σκέψεις που θα περάσουν τις επόμενες ημέρες, για επανασύνδεσης με το παρελθόν, θα είναι πολλές και ποικίλες. Το καλύτερο διάστημα για να κάνετε κάτι τέτοιο είναι μετά τις 19/5, που οι αστρολογικές όψεις των περισσοτέρων πλανητών, θα είναι θετικές πάνω σας και σε ζητήματα καρδιάς. Επιπροσθέτως, αποφύγετε τις οικονομικές επενδύσεις, αυτήν την εποχή, θα ήταν λάθος.

ΛΕΩΝ: Η περιορισμένη αισιοδοξία που σας χαρακτηρίζει σαν ζώδιο της φωτιάς, σχετίζεται με τις συνεχείς αποτυχίες  σας, στον συναισθηματικό τομέα. Σίγουρα  έχετε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Είστε ‘’χαρακτηρισμένοι’’ ως άκαμπτοι! Οι μέρες αυτές, θα είναι ιδανικές για βαθιά σκέψη  και αποφάσεις. Χαλαρώστε και απολαύστε,  κάποιες δραστηριότητες  που σας αναζωογονούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα κλίμα ρευστότητας και  αστάθειας θα υπάρξει στις 20-21, του μήνα και ύστερα. Πολλά θα δοκιμαστούν…σχέσεις, και σχέδια ! Οι τεράστιες προσδοκίες σας, είναι πολύ πιο πάνω από αυτά που περιμένετε και  ελπίζετε. Αν  έχετε σοβαρή σχέση, μιλήστε στον άνθρωπο σας για το τι θέλετε, να πράξετε. Αν δεν σας ενδιαφέρει μια επίσημη δέσμευση, γάμος – οικογένεια-καλύτερα πείτε το.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά τα θετικά και ευχάριστα  νέα που θα πέσουν στην προσοχή σας,  μέχρι τα μέσα του μήνα αυτού. Αυτοί που έχουν σοβαρή –μόνιμη  σχέση, θα καταφέρουν να είναι τελικά, μαζί και καλά με τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, θα δεχτούν ερωτικές προτάσεις από πρόσωπο, που ανήκει στον κοινωνικό ή και φιλικό κύκλο τους. Προσοχή στα μπερδέματα, δεν ευνοήστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολύ υπερένταση και νευρικότητα,  υπάρχει στον ζωδιακό σας οίκο, που έχει την κύρια  πηγή του, στην άστατη και υπερβολική αισθηματική σας κινητικότητα. Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 20/05,  έχει σημαντικότατες αστρολογικές όψεις,  που θα σας βάλουν στο κέντρο πολύ καινούργιου κόσμου που είναι δυσαρεστημένος, από τα ‘υπόγεια παιχνίδια’ σας. Στα επιχειρηματικά σας σχέδια, θα δείτε ευκολίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές οι απαιτήσεις που υπάρχουν και θα δημιουργηθούν, ακόμα περισσότερες. Όλα τα έχετε τακτοποιήσει με επιτυχία, και μέσα από πολύ  κόπο. Για τους χωρισμένους Τοξότες, που έχουν μια μικρή ελπίδα, για επανασύνδεση με τα παλιά, θα έχουν ειδήσεις  γύρω στις 18/05,  που θα τους χαροποιήσουν. Αυτήν την φορά όμως, προσέξτε μην χαθείτε χωρίς όρια και περιορισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για όσους έχουν κάνει επενδύσει πολλά και επί μακρόν, στον ερωτικό τους δεσμό / γάμο , θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί μεταξύ 19 και 21 Μαίου. Πολλές οι άσχημες / σκληρές αστρολογικές όψεις του Κρόνου –Δία,  που θα πυροδοτήσουν εντάσεις και  λεκτικές παρεξηγήσεις. Αποφύγετε να ανοίξετε παλιές υποθέσεις, ή και ακόμα να κάνετε σοβαρές προτάσεις για μελλοντικά πλάνα /αγορές / μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαστε  στον μήνα που θα σας δώσει πολλά  δώρα, και σε όλα τα πεδία ζωής. Ιδίως η αισθηματική σας ζωή θα εξελιχτεί και θα οδηγήσει σε αλλαγές, πριν το τέλος της Άνοιξης. Όσοι  έχουν υποθέσεις με το παρελθόν θα χρειαστεί να ασχοληθούν και πάλι με αυτό, καθώς τα αισθήματα είναι ακόμα δυνατά και αληθινά. Επίσης,  μην επαναλάβετε τα τότε σοβαρά σας λάθη, που σας κόστισαν σε άσχημη ψυχολογία.

ΙΧΘΕΙΣ: Έχετε την διάθεση και  καταναλώνεστε πρόσωπα και καταστάσεις, που μετά από  αρκετό καιρό, ανακαλύπτετε ότι δεν ήταν τελικά προς το δικό σας όφελος. Κάτι σχετικό εξελίσσεται αυτές τις ημέρες, όπου και θα πρέπει μετά τις 17 του Μαίου,  να δείξετε περισσότερη προσοχή. Δυσκολίες και για τους ελεύθερους  που δεν έχουν ιδιαίτερα  επιτυχία σε νέες επαφές. Υπομονή και κάτι σύντομα διαφοροποιείται! Γόνιμη περίοδος μέχρι τον ερχόμενο μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αρέσει σε %d bloggers: