Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Το σύμπαν συνωμοτεί για νέες αγάπες

Το σύμπαν συνωμοτεί για νέες αγάπες

 

Μια εξαιρετική αστρολογική εποχή, που ωθεί όλα τα ζώδια, να ξεκαθαρίσουν την αισθηματική τους ζωή. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι όποια υπόθεση του παρελθόντος, που δεν έχει την αναμενόμενη εξέλιξη θα τερματιστεί. Νέοι έρωτες θα προκύψουν από τις επόμενες ημέρες, οι οποίοι θα δέσουν τα ταίρια μόνιμα.

 

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:Αδυνατείτε να εναρμονιστείτε με όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Σίγουρα δυσκολος Κυβερνήτης σας ο Άρης, σας θέτει χρονικά όρια για να λύσετε τα μπερδεμένα θέματα αισθηματικών και τις εκκρεμότητες σας οικονομικά. Ταξίδια και μετακινήσεις, πιθανόν να καθυστερήσουν ή και να ακυρωθούν.

 

Ταύρος: Έχουν μεγαλώσει οι απαιτήσεις σας από όλους. Οι Δίας – Ουρανός σας τροφοδότησαν με ευκαιρίες και λύσεις όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Έχει έρθει η ώρα για να κάνετε και εσείς τα επόμενα βήματα σας, προκειμένου να διορθώσετε, τα κακώς πραγθέντα, μέσα σε αισθηματικές σχέσεις και συνεργασίες.

 

Δίδυμοι: Έχετε πέσει στην παγίδα της υπερβολής. Ο κυβερνήτης σας ο λαλίστατος, το μόνο που σας κάνει είναι να σας προκαλεί νευρικότητα και απανωτά λάθη. Όσοι Δίδυμοι είναι σε φάση που σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα προς το γάμο ή την συγκατοίκηση, ας το αναλύσουν και μια δεύτερη φορά.

 

Καρκίνος: Πολλά αυτά που πρέπει να τροποποιήσετε στα σχέδια σας. Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να σας αποδοθεί αυτό το χρονικό διάστημα, σε επίπεδο αισθηματικών. Όσοι είναι σε δράσεις για νέο έρωτα, το πιο πιθανόν είναι μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, να τον έχουν εντοπίσει.

 

Λέων: Καλείστε να βάλετε τον εαυτό σας σε ένα πρόγραμμα, αν τελικά επιθυμείτε να ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία τα σχέδια, και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή. Επίσης, πολλά τα ζητήματα που θα αντιμετωπίσετε μέσα από την οικογένεια σας.

 

Παρθένος: Ο μεγαλύτερος πειρασμός, που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι ο ίδιος ο εαυτός σας, που ακόμη είναι σε μια εκκρεμότητα σε υποθέσεις αισθηματικών. Κάντε λίγη ακόμη υπομονή, και θα διαπιστώσετε ότι οι μέρες μέχρι να εισέλθει το ζώδιο του Υδροχόου, θα είναι πολύ πιο παραγωγικές.

 

Ζυγός: Είσαστε βελτιωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Έχετε καταφέρει και έχετε ισορροπήσει όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν, και στο τώρα μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή συμπεράσματα σας, για τι και ποιον τελικά θα επιλέξετε. Πολλά και τα θέματα που καλείστε να φέρετε εις πέρας, μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο.

 

Σκορπιός:Είσαστε με το βλέμμα στραμμένο στο κενό. Οι αστρολογικές όψεις του Πλούτωνα πάνω στο ζώδιο σας, έχουν βάλει πολλά εμπόδια και διλήμματα, με αποτέλεσμα όλα να είναι σε καθυστέρηση. Υποθέσεις διαζυγίων, περιουσιακών θα χρειαστούν επανεξέταση.

 

Τοξότης: Σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, όλα τρέχουν με φόρα προς την ολοκλήρωση τους. Αισθήματα και υποθέσεις οικονομικών θα βγουν στην επιφάνεια, με σκοπό να δείξουν την αλήθεια τους. Αφιερώστε αρκετό χρόνο στην αισθηματική σας ζωή, που την έχετε παραμελήσει τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Αιγόκερως: Είσαστε μόνοι σας. Ίσως έτσι να αισθάνεστε και πιο ασφαλείς. Ωστόσο μην χάσετε χρόνο υπεραναλύοντας τα παρελθόντα. Πολλές και οι ξαφνικές ανατροπές στα ερωτικά σας, που θα χρειαστούν την παρουσία και παρεμβολή σας. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα έχουν τις καλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

 

Υδροχόος: Η εσωστρέφεια σας αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μόνο σας έδωσε κάποιες ισορροπίες μεταξύ σκέψεων και δράσεων. Οι καλές όψεις του Ερμή με τον Άρη, θα σας κινητοποιήσουν προκειμένου να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Ακόμη και αυτοί που σκέφτονται για γάμο – οικογένεια, θα το καταφέρουν εύκολα.

 

Ιχθείς: Ρισκάρετε τα πάντα αυτήν την περίοδο. Είστε φυσικά ένα πρακτικό πνεύμα, αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα των δοκιμών. Αισθηματικά, εργασιακά, ταξίδια, κοινωνικές συναναστροφές, καινούργιες επαφές, είναι στο μενού των ημερών, και ένα αστρολογικό σύστημα, να σας υποστηρίζει.

 

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: