Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Δευτέρα 20/02

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Δευτέρα 20/02

ΚΡΙΟΣ: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Σιγουρευτείτε ότι εμπιστεύεστε τα σωστά άτομα για τις επιδιώξεις σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη της ερχόμενης εβδομάδας-τέλος μήνα, σας δίνουν το πλεονέκτημα, για να ολοκληρώσετε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε και που σας έχουν λείψει. Αποφύγετε για τις επόμενες μέρες, να κάνετε καινούργια ανοίγματα στα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ 

Περιπλοκότητες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε από τα οικεία σας περιβάλλοντα, που ίσως και να σας στεναχωρήσουν. Η διάθεση των άστρων πάντως είναι υποστηρικτική για όλα τα ζώδια της Γης, και ακόμη περισσότερο για εσάς. Όσοι θα χρειαστεί να μετακινηθούν, ένεκα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων και διευκρινήσεων, θα πρέπει να είναι συγκρατημένοι στις προτάσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική προστασία. Ο Ερμής σας δίνει τις ευκαιρίες για να γίνετε πιο σαφείς προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί επικοινωνιακά από τον άνθρωπο τους, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις και θετικές επικοινωνίες. Όσοι περιμένουν κάτι από τον εργασιακό τους χώρο, θα το λάβουν προσεχώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εξαντλημένοι είστε με όλα αυτά που σας είναι ακατανόητα και δυσπροσέγγιστα. Ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Από το επόμενο δεκαήμερο του νέου μήνα Μαρτίου, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα σας χαροποιήσουν. Ωστόσο, μην σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές στα σχέδια σας. Προσπαθήστε παραπάνω στα εργασιακά σας ζητήματα, που είναι πολλά υποσχόμενα.

ΛΕΩΝ:Ο ΑΣΟΣ ΔΗΝΑΡΙΟ

Δυσκολεύεστε να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στον δεσμό σας. Οι όψεις του Άρη, βοηθούν μόνο όσους είναι σε διαδικασίες χωρισμού. Μια δύσκολη νέα εβδομάδα έρχεται που θα δώσει αρκετές ανατροπές, και σε υποθέσεις οικονομικών. Προσέχετε που και τι υπογράφετε και με ποιους συναναστρέφεστε. Πιθανότητα εξαπάτησης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Δεχτείτε να συναντηθείτε με άτομα που επιθυμούν να σας ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους. Δεν είναι βέβαια, και το καλύτερο χρονικό διάστημα, με τον Ερμή σε δύσκολες όψεις προς εσάς. Ωστόσο, έχετε κάθε δικαίωμα να μην προβείτε από την δική σας πλευρά σε ανακοινώσεις, αν τελικά δεν είστε έτοιμοι. Αυτό ισχύει και στο επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΖΥΓΟΣ: ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η κριτική που ασκείτε στους πάντες, ίσως και να σας έχει βάλει στην μοναχική θέση, που στο τώρα βρίσκεστε. Θα πρέπει να αλλάξετε την στρατηγική σας. Οι μέρες μετά τις 27/02, θα βοηθήσουν στο να αποκαταστήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις όλων των τύπων. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 
ΤΟ ΕΦΤΑ ΔΗΝΑΡΙΟ

Πλησιάστε περισσότερο και θα ακούσετε τι σας λεει αυτές τις ημέρες, ο δύσκολος Κυβερνήτης σας. Πολλά τα κρυφά μυστικά των τρίτων που θα σας αποκαλυφθούν, και το πιο πιθανόν είναι να σας εκπλήξουν. Καινούργιος αέρας με νέα πρόσωπα, θα απασχολήσει όσους είναι αυτήν την περίοδο μόνοι τους, ή κάνουν πολύ σοβαρές σκέψεις για χωρισμό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟ 

Έχετε αποκτήσει την φήμη του δύσκολου, και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που σας απασχολεί. Αυτό ενισχύετε με τις ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις της περιόδου, που συντελούνται προς τον ζωδιακό σας οίκο. Αφιερώστε και αφουγκραστείτε παραπάνω τις ζητάνε και αυτοί που είναι γύρω σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Πολύ η μοναξιά που κυκλώνει αυτήν την εποχή όλα τα ζώδια της Γης, και πολύ περισσότερο το δικό σας, που έχει και μια ροπή, στην απομόνωση. Δεν χρειάζεται να το ζείτε αυτό, στην υπερβολή του, καθώς ο Ουρανός από σήμερα και μέχρι τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα σας ενισχύει παρουσιάζοντας σας, αξιόλογες γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Ο ΑΣΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Υπάρχει λόγος, να κινητοποιηθείτε άμεσα και να δώσετε όλο το βάρος σας, σε αισθηματικές υποθέσεις που έχουν παγιωθεί, όχι όμως προς όφελος σας. Οι πληροφορίες που θέλατε να μαζέψετε, είναι ήδη στα χέρια σας και το μόνο που απομένει είναι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αποφύγετε, μέχρι και τη νέα σελήνη του Φεβρουαρίου 26/02, να ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.


ΙΧΘΕΙΣ:  
ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Αδειάστε από το περίπλοκο μυαλό σας από τις δυσκολίες. Οι μέρες είναι ιδανικές, για να αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας τροφοδοτεί, με καλή διάθεση για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας. Θετικές οι απαντήσεις, που αναμένατε σε κάποια υπόθεση δουλειάς ή επένδυσης.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Αρέσει σε %d bloggers: