Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Παρασκευή 14/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Παρασκευή 14/04

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Όλα είναι υπέρ σας και αυτό που επιθυμείτε είναι να βρείτε επιτέλους τα σταθερά σας πατήματα. Αυτό είναι και κάτι που θα το επεκτείνετε και μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες θα έχουν και ευχάριστες οικονομικές – επαγγελματικές εξελίξεις.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ταύρος: Το Έξι Κούπα

Πολλές οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην αισθηματική σας ζωή, που κάθε μέρα δείχνει να σας απογοητεύει όλο και περισσότερο. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες με νέο κόσμο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Δίδυμοι: Το Πέντε Καρό

Το επίκεντρο της προσοχής σας, έχει γίνει ένας καινούργιος άνθρωπος που έχει προκύψει μέσα από τα κοινωνικά σας δρώμενα. Αφήστε τον χρόνο να περάσει, έτσι ώστε και εσείς να καταλάβετε αν τελικά σας ταιριάζει…. και φυσικά αν του ταιριάζετε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

 

Καρκίνος: Το Τρία Κούπα

Ο ρομαντισμός είναι κάτι που πρέπει να εκλείψει, αν τελικά θέλετε να δείτε με καθαρά μάτια, το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας σχέση και κοινή πορεία.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Λέων: Το Δέκα Κούπα

Κερδίζετε όλο και περισσότερο έδαφος, στην καρδιά και στο μυαλό του ατόμου που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Παρθένος: Το Έξι Καρό

Εσείς δεν είστε από αυτούς που εγκαταλείπουν εύκολα και γρήγορα. Σίγουρα έχετε μεγάλη εύνοια, για να μπορέσετε να φέρετε και πάλι τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: Ο Άσσος Σπαθί

Μην απορείτε τελικά γιατί το ταίρι σας δεν είναι και τόσο εκφραστικό απέναντι σας. Είσαστε έντονοι και κάθετοι στις απόψεις σας και αυτό από μόνο του είναι ένα συναισθηματικό τείχος.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Εφτά Κούπα

Έχετε μείνει πίσω κολλημένοι σε μια παλιά σας αισθηματική ιστορία, που ούτε και εσείς οι ίδιοι ξέρετε, τι συμβαίνει. Αυτό σίγουρα, είναι ένα μεγάλο στοπ στην καθημερινότητα σας. Αναλάβετε δράση και μην στέκεστε σε ελπίδες μόνο.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Δέκα Μπαστούνι

Μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο και καλύτερο για εσάς. Σκεφτείτε το γεγονός να μείνετε ένα μικρό διάστημα, μόνοι σας έτσι ώστε να βρείτε και πάλι τον καλό σας εαυτό. Ασχοληθείτε και με χόμπι-δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Αιγόκερως: Το Εννέα Σπαθί

Έχετε χαθεί μέσα στον λαβύρινθό της εργασίας και των οικονομικών σας, και σίγουρα έχετε παραμελήσει την αισθηματική σας ζωή, αλλά και το άνθρωπο σας. Βρείτε χρόνο για όλα, και πάνω από όλα για εσάς τους ίδιους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος:  Το Δέκα  Μπαστούνι

Έχετε ένα μεγάλο κοινό που σας κυκλώνει και κάποιοι από αυτούς, έχουν ήδη γοητευτεί από την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε τα πρώτα κρούσματα έρωτα και πολιορκίας.

Το Οχτώ Καρό

 

Ιχθείς: Το Έξι Μπαστούνι

Οι κινήσεις που θα δείτε από τον σύντροφο σας, είναι αυτές που θα σας οδηγήσουν σε κάτι πιο δεσμευτικό στο μεταξύ σας. Αν είστε έτοιμοι κάνετε και εσείς τις δικές σας δράσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Αρέσει σε %d bloggers: