Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Δευτέρα 03/04

Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Δευτέρα  03/04

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Έξι Μπαστούνι

Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, και το μόνο που αποζητάτε, είναι να βρείτε την άκρη σε ένα σωρό προβλήματα, που σας έχουν δημιουργηθεί. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω σημασία… στα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Ο Άσσος Καρό

Μην σπαταλάτε την ώρα σας με άτομα, που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτό θα πρέπει να το περιορίσετε στον εαυτό σας, όση μοναξιά και να νιώθετε.  Αυτό το διάστημα, θα έχει εκπλήξεις για εσάς.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Δίδυμοι: Το Εφτά Σπαθί

Μελετήστε πρώτα τις κινήσεις και τα λόγια, που θέλετε να κάνετε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι αστρολογικές συνθήκες, δεν σας επιτρέπουν για ακόμη μια φορά να κάνετε λάθος. Σκεφτείτε και την εικόνα σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Καρκίνος: Το Δέκα Κούπα

Τα λάθη και οι καθυστερήσεις δεν είναι για εσάς. Έχετε πολλά που πρέπει να λύσετε σε υποθέσεις αισθηματικών και λοιπών θεμάτων, της οικογενείας σας, που σίγουρα θα πρέπει να επιταχύνετε και να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Λέων: Το Εννέα Σπαθί

Πολλές οι εξελίξεις που θα τρέξουν από την νέα εβδομάδα. Είσαστε έτοιμοι για όλα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι κάποια ξαφνική εμφάνιση παλιού έρωτα, που θα θελήσει να σας ξαναφέρει πίσω στην ζωή του.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: Το Δέκα Καρό

Ότι και να πείτε έχετε απόλυτο δίκιο, δεν σημαίνει ότι το έχετε βρεί μέσα σε αυτήν την σχέση που διατηρείτε. Ίσως, να έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό διάστημα να μιλήσετε ανοιχτά, στον άνθρωπο σας για όλα αυτά.

 

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ζυγός: Το Έξι Σπαθί

Εσείς και η μοναξιά σας τα έχετε βρει. Είναι μια καλή περίοδος, που έχετε κάνει τους απολογισμούς σας, και το μόνο που χρειάζεται είναι πια, να ξαναβρείτε τους καλούς σας ρυθμούς. Οι έρωτες θα ακολουθήσουν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Το Οχτώ Μπαστούνι

Όπου και να πάτε, δεν μένετε ικανοποιημένοι από συμπεριφορές και δράσεις. Είσαστε γενικότερα από τα πιο γεμάτα ζώδια, άρα αποκλείεται να κάνετε εκπτώσεις και παζαρέματα σε αυτά τα μέτρια,  που σας προσφέρουν.

Έρωτας: **/***

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Τέσσερα Κούπα

Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας και μην δίνετε παραπάνω δικαιώματα. Εσείς που θα συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, αφήστε τις δεσμεύσεις για τον ερχόμενο μήνα του Ταύρου 20/04.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Πέντε Σπαθί

Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των ημερών. Αυτό θα το δείτε και στην πράξη μέσα από τις οικονομικές επιτυχίες που σας πλησιάζουν αλλά και τις νέες γνωριμίες που θα σας δελεάσουν και θα σας τραβήξουν την προσοχή.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Το Τρία Σπαθί

Δώστε τις έντιμες απαντήσεις σας στο άνθρωπο σας. Αν τελικά αυτό το διάστημα, δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε πιο δεσμευτικά βήματα μαζί. Όλα είναι στο δικό σας χέρι.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Τέσσερα Καρό

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ περισσότερο για να βρείτε άκρη με τις δυσκολίες που σας παρουσιάζονται στην σχέση σας, και συνήθως έχουν να κάνουν με εξωτερικούς παράγοντες.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

 

Αρέσει σε %d bloggers: