Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια. 06-07 Μαίου

Ζυγός: Μπορείτε να καταστρώσετε τα σχέδια σας. Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και τις επιθυμίες σας. Χωρισμένοι σύντροφοι τώρα μπορούν να κάνουν την   προσπάθεια τους για επανασύνδεση. Νέοι έρωτες, θα εξελιχτούν τάχιστα και θα αποδείξουν τα καλά τους χαρτιά. Πολλά τα ανταλλάγματα που θα ζητηθούν από όσους είναι σε χιλιομετρικές αποστάσεις, και πια δεν αντέχουν να μην είναι κοντά σε φυσική επαφή.

Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

Σκορπιός: Δοκιμάζεται το μυαλό σας με όλα αυτά που συντελούνται στην ζωή σας. Νέος κόσμος υπάρχει και σας προκαλεί αισθηματικά για να εμπλακείτε σε κάτι καινούργιο. Ο κυβερνήτης σας σε μεγάλη κινητικότητα,  σας δίνει υποστηρικτικές όψεις που θα ανεβάσουν και πάρα πολύ και στην καριέρα σας. Ταξίδια, γάμοι και μεγάλες αγορές μπορούν να ξεκινήσουν ήδη από αυτές τις ημέρες

Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

Τοξότης: Η Αφροδίτη από τον Κριό,  μόνο αγάπη μπορεί να σας φέρει και καινούργια πρόσωπα που θα σας αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την αγάπη και τα συναισθήματα γενικότερα. Πολλές οι καλές ειδήσεις, που θα έρθουν και για τους χωρισμένους που έχουν την καλή διάθεση, να προσπαθήσουν αληθινά για επανασύνδεση.

Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

Αιγόκερως: Μην αναβάλλετε τίποτα από όλα αυτά που προγραμματίζετε για το Καλοκαίρι. Ο διάσημος στις επικοινωνίες κυβερνήτης σας, είναι δίπλα σχεδόν, στην Αφροδίτη με αποτέλεσμα εσείς να έχετε ένα προβάδισμα για όλες σας τις επιδιώξεις. Οι μέρες μετά την πανσέληνο είναι δύσκολες για αυτούς που είναι μόνοι τους σε επίπεδο ψυχολογίας. Όμως το νέο διάστημα, έρχεται με αλλαγές και ανατροπές.

Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

Υδροχόος: Είστε οι κυρίαρχοι της εποχής με τα αστρολογικά τα ευνοϊκά προς τον  οίκο να σας σπρώχνουν, προς την ολοκλήρωση των στόχων σας, είτε αυτά είναι αισθηματικά ή εργασιακά. Μετά τις 14 του μήνα, υποθέσεις οικογενειακών και περιουσιακών, θα βγουν στην επιφάνεια και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Ακόμη και αυτοί που δηλώνουν μόνοι, θα μπλεχτούν με νέες αγάπες και αξιόλογα άτομα.

Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

Ιχθείς: Όλα είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα, ή απλά να τερματιστούν από την ζωή σας. Είστε το μοναδικό ζώδιο, που τις επόμενες εβδομάδες, θα κάνουν κάθετες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Οι περισσότεροι αυτό που αποζητούν είναι μια ήρεμη και γαλήνια καθημερινότητα, χωρίς ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ακόμη και οι δεσμευμένοι θα έχουν σοβαρές συζητήσεις.

Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή