Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια. 29+30/04

Ένα Σαβ/Κο Αγάπης για όλα τα ζώδια. 29+30/04

Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Απριλίου, και αυτό δίνει το υποσυνείδητο ‘σκούντηγμα΄ σε όλα τα ζώδια για να βάλουν σε πλήρη εφαρμογή τα σχέδια τους. Με έναν ουρανό γεμάτο ανάδρομους πλανήτες, οι συνθήκες θα είναι γόνιμες …ειδικά σε υποθέσεις αγάπης και σχέσεων.

Αναλυτικές προσωπικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Είσαστε μέσα σε πολύπλοκές σκέψεις, για όλα αυτά τα δύσκολα που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Μπορεί κατά καιρούς, να λέτε τα παράπονα σας, αλλά στο τώρα ζητάτε να δείτε …και τις σχετικές δράσεις από τον άνθρωπο σας. Ευτυχώς, ο κυβερνήτης σας ο Άρης, από τους επικοινωνιακούς Διδύμους, θα σας υποστηρίξει σε αυτά που περιμένετε.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ταύρος: Με όλα τα άστρα να σας δίνουν την πλήρη στήριξη τους, σε υποθέσεις αισθηματικών που σας απασχολούν, εσείς μέσα από το διπλωματικό σας ταλέντο, θα καταφέρετε να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Οι σχέσεις και οι καταστάσεις που δεν σας γοητεύουν πια, το πιο πιθανόν είναι  να λήξουν  άμεσα.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Δίδυμοι: Όλα τα λόγια και οι καυγάδες, που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας, έχουν σαν άξονα και πηγή τους, το παρελθόν, που κατά καιρούς σας απασχολεί και τους δύο. Τώρα που ο Μάιος, θα σας δώσει τις καλύτερες ευκαιρίες για να λύσετε τις παρεξηγήσεις, όλα θα καταφέρετε να τα διορθώσετε.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος:  Στο πρόσωπο σας, υπάρχει μια… κούραση ψυχής. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει και τελειώνει στην ερωτική σας σχέση, η  οποία δεν τρέχει με τους ρυθμούς, που εσείς επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τον σύντροφο σας, που δεν είναι ακόμη έτοιμος, για κάτι περισσότερο.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Λέων: Το πείσμα του ζωδίου σας είναι ξακουστό. Αν πετύχετε αυτά που θέλετε, δεν κάνετε πίσω ποτέ. Αυτές τις ημέρες έχετε εντοπίσει, κάποιον που σας αρέσει πολύ. Τα άστρα σας δίνουν την λάμψη που ζητάτε, το άτομο σας έχει ανταποδώσει τα ερωτικά σινιάλα… άρα μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος: Δεν υπάρχουν άλλες εξηγήσεις να δώσετε. Ότι είχατε να πείτε το έχετε ήδη αναφέρει. Αφήστε λοιπόν τον άνθρωπο σας, να σκεφτεί τι θέλει και να σας απαντήσει. Αυτοί που προσπαθούν αυτήν την εποχή για σμίξιμο και πάλι, μέσα από τους γνωστούς και του φίλους… θα υπάρξει βοήθεια καταλυτική.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα