Έρωτας και Ζώδια. Προβλέψεις για τους…άλλους!

Έρωτας και Ζώδια. Προβλέψεις για τους…άλλους!

Η εβδομάδα που έρχεται είναι γεμάτη από αστρολογικά φαινόμενα, που θα προκαλέσουν τριγμούς σε κάθε είδους σχέση. Αυτό σημαίνει ερωτικές αποκαλύψεις, λόγια και συναισθήματα που θα εκπλήξουν και πολύ χρήμα που θα διορθώσει πολλά…λάθη!

Ερωτικές προβλέψει για όλους:

Κριός: Το άτομο που έχετε τώρα μέσα στην αισθηματική σας ζωή, συνεχώς σας γκρεμίζει το όνειρο. Ίσως και να μην είναι τελικά έτοιμο, για να προχωρήσει σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Ότι και να φταίει, καλό θα ήταν μέσα σε αυτόν τον μήνα, να κάνετε τις δικές σας δηλώσεις – ξεκαθαρίσματα.

Ταύρος: Είσαστε οι τυχεροί αυτής της εποχής, που μπορούν να πετύχουν τους σκοπούς τους. Τα ζευγάρια, που έχουν αποξενωθεί θα καταφέρουν να μιλήσουν πιο σοβαρά, και να βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους.  Οι ελεύθεροι, ας ετοιμαστούν για έναν καινούργιο έρωτα, που θα τους απογειώσει.

Δίδυμοι: Εσείς και με τον Ερμή από την Δευτέρα 10-04, ανάδρομο, σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί. Η παραμικρή παρεξήγηση, ίσως και να οδηγήσει σε εντάσεις χωρίς λόγο. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, που είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενα.

Καρκίνος: Δεν σας έχει ξεχάσει …το άτομο που αγαπάτε ακόμη. Απλά οι συνθήκες της ζωής του, δεν είναι οι σωστές, για να είστε μαζί. Μετά την πανσέληνο στις 12/04, πολλά αυτά που θα αλλάξουν. Τίποτα, δεν πάει χαμένο.

Λέων: Οι σκέψεις του ανθρώπου σας, και θα σας τις εκφράσει πολύ σύντομα, είναι να κάνετε κάτι πιο οργανωμένο και επίσημο μέσα στην Άνοιξη. Αν και εσείς αισθάνεστε έτοιμοι, τότε απλά προσπαθήστε το. Πάντως από οικονομικής πλευράς, όλα θα ισορροπήσουν.

Παρθένος: Νέοι ορίζοντες ανοίγουν, για εσάς που έχετε αποφασίσει ότι κάποια πράματα μέσα στην ζωή σας, επιθυμείτε να τα αλλάξετε. Αυτό μπορεί και να σημαίνει, να μείνετε μόνοι σας, και χωρίς άλλες περιπέτειες που δεν σας οδηγούν σε κάτι ποιοτικό.

Ζυγός: Οι μέρες της επόμενης εβδομάδας, εμπεριέχουν πολλές επικοινωνίες και συναντήσεις, με άτομα που σίγουρα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Αυτό μπορεί να εμπεριέχει και κάποια φλερτ ή φρέσκιες γνωριμίες. Πολλές και οι ξαφνικές επικοινωνίες, από το παρελθόν.

 

Σκορπιός: Εσείς με την ανάδρομη Αφροδίτη, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί και να είστε πιο αυστηροί σε αυτά που ακούτε και σας λένε. Όλα πιθανόν να υπάρχουν, για να εντυπωσιάσουν το δύσκολο ζώδιο σας. Από τις 21/04, και μετά όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Τοξότης: Είσαστε αρκετά τολμηροί σε όλα αυτά που σας προτείνουν. Σαν παιδιά του Δία, έχετε ανάγκη να ζήσετε τις μέρες αυτές, που τα άστρα σας δίνουν την μέγιστη εύνοια του. Μπορείτε μέχρι και να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας.

Αιγόκερως: Ζείτε ένα μεταβατικό στάδιο, που υπάρχει η εσώτερη ανάγκη για να μιλήσετε ανοιχτά, με τον άνθρωπο σας και όλα αυτά που σας στεναχωρούν. Ότι και όποιος και να σας το προκαλεί αυτό, θα πρέπει να το λύστε άμεσα.

Υδροχόος: Από την Δευτέρα 10-04 και μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, εσείς οι εν σχέση, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, καθώς κάποιος από το ερωτικό σας παρελθόν, θα σας ψάξει με σκοπό την απόλυτη επανασύνδεση. Να είστε προσεχτικοί.

Ιχθείς: Ανοίξτε την αγκαλιά σας, σε όλα αυτά τα καλά και τα ευχάριστα που σας φέρνει η γιορτινή περίοδος. Πολλά τα νέα από την ζωή του συντρόφου σας, που το ξεμπλοκάρουν πια και σας  ανοίγουν τους ορίζοντες …για να πάτε σε επόμενα βήματα.