Αριθμολογία – Ζώδια Πέμπτη 30.06.16

ΚΡΙΟΣ: Το ακατανόητο 4

Προετοιμαστείτε για την δύσκολη όψη Ερμή και του Κρόνου, μέσα στον νέο μήνα. Σίγουρα τα πράματα θα έρθουν, σε μια ευθυγράμμιση με όλα αυτά που επιθυμείτε. Συναισθηματικές σχέσεις που είναι στον πάγο, δειλά – δειλά, θα αναθερμανθούν και με την δική σας την πρωτοβουλία. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

SMIRNEIKI

ΤΑΥΡΟΣ: Το ετοιμοπόλεμο 9

Οι συζητήσεις αυτών των ημερών είναι γύρω από το παρελθόν. Οι περισσότεροι Ταύροι, έχουν ακόμη μια ελπίδα να φωτίζει, και  μια ευχή για να πραγματοποιηθεί για επανένωση. Όλες οι μέρες μέχρι και τα τέλη του Καρκίνου, θα δοκιμάσουν το μυαλό και την ψυχή σας. Σίγουρα κάποιος θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει, κάτι παραπάνω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αινιγματικό 8

Δεν έχετε καμία διάθεση να ασχοληθείτε, με ληγμένες ιστορίες του παρελθόντος, ούτε του δικού σας ούτε κάποιου άλλου. Οι αστρολογικές όψεις του Κρόνου, από τον απέναντι ζωδιακό οίκο, σας χαλάνε σήμερα και μέχρι την Κυριακή, την διάθεση σε οτιδήποτε επιθυμείτε να κάνετε. Απελευθερώστε τον εαυτό σας, και κάντε πράματα που σας ευχαριστούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το επικοινωνιακό 1

Επιμένετε να πάρετε το αποτέλεσμα των συναισθηματικών σας επενδύσεων, στο εδώ και τώρα. Δεν πρέπει να πιέσετε ούτε τα οικογενειακά σας, ούτε τα αισθηματικά σας περιβάλλοντα. Όσοι έχουν διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο τους, για τα επόμενα βήματα στην κοινή τους ζωή, θα έχουν την βοήθεια της οικονομικής τύχης, που θα τους σταθεροποιήσει.

 

ΛΕΩΝ: Το υπερβολικό 7

Οι ηγετικές σας ικανότητες, σας εκφράζονται με λάθος τρόπο και σε λάθος άτομο. Η διπλωματία είναι το μόνο εργαλείο άξιο, να λύσει τις επικοινωνιακές σας διαφορές με  τον άνθρωπο που σας δελεάζει την καρδιά και το δύσκολο  μυαλό σας. Μια πολλή καλή περίοδος για να κάνετε τα επόμενα βήματα σας, σε επιχειρησιακά σχέδια και ιδέες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το ισχυρό 5

Κάντε την μεγαλύτερη προσπάθεια σας, να βάλετε την ζωή σας σε μια σειρά. Σίγουρα δεν είναι στην κορυφή, η προσωπική σας κατάσταση. Οι μέρες σας δίνουν άπειρες ευκαιρίες, για να ισορροπήσετε την οικονομική σας ζωή. Αυτό μόλις το καταφέρετε, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, που θα έχει διορθωθεί αρκετά και η ψυχολογία σας, θα καταφέρετε να δείτε και πιο ψύχραιμα και τα αισθηματικά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Το εκφαρστικό 3

Θα δεχτείτε αληθινή στήριξη από τα φιλικά σας περιβάλλοντα, που σας βλέπουν μελαγχολικούς και άκεφους αυτό το διάστημα. Αν υπάρχει κάτι στην ζωή σας, που σας το προκαλεί όλο αυτό, διορθώστε το άμεσα. Τα ζευγάρια των Ζυγών, που έχουν αποφασίσει για τους επόμενους μήνες επίσημη δέσμευση, καλύτερα ας κάνουν τα σχέδια τους, από τον Ιούλιο και μετά.

χαρτια προβλεψη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Το παράδοξο 2

Αναμειγνύεστε μέσα στο πλήθος και στις ίδιες συμπεριφορές. Κάτι τέτοιο δεν είναι όμως ζωδιακό σας χαρακτηριστικό.  Αν αυτό οφείλετε σε ερωτική απογοήτευση ή αποτυχία, μην χαλαρώνετε, οι καλύτερες ημέρες που ανοίγονται μπροστά σας, θα σας βάλουν και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα. Αυτοί που παλεύουν για κάτι καλύτερο στα εργασιακά τους, θα έχουν ευκαιρίες καριέρας από άτομο κύρους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το δύσκολο 6

Τα άστρα παίζουν σημαντικό ρόλο, στις καθοριστικές αποφάσεις που θα πάρετε μέχρι και την μέση  αυτού του νέου  μήνα. Αν είστε σε μια ΄ετοιμόρροπη σχέση΄, προσέχετε γιατί όλα είναι πια εύθραυστα. Και η διάθεση σας επίσης πολύ μακριά, από το να λειτουργήσετε για να σώσετε όλα αυτά. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε μεγάλη ανάκαμψη στα εργασιακά – οικονομικά σας, που θα σας φτιάξουν την  ψυχολογία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλήρες 9

Τα μονοπάτια που ακολουθείτε και δεν είναι τελικά δικά σας, θα σας βγάλουν σε ξένους προορισμούς. Κάντε ένα βήμα πιο πίσω, και μην δέχεστε αμαχητί, τις προτάσεις ανθρώπων που ίσως και να μην εμπιστεύεστε. Οι Αιγόκεροι που είναι αυτήν την περίοδο χωρισμένοι, θα χρειαστεί να δείξουν την πυγμή τους, και να απομακρυνθούν από άτομα και καταστάσεις που δεν είναι υγιείς. Αυτό πρέπει να εφαρμοστεί και στα οικονομικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το καταδεκτικό 4

Έχετε ήδη δεχτεί το βαρύ κύμα, των αστρολογικών επιρροών πάνω στο ζώδιο σας. Τώρα πραγματικά δεν σας τρομάζει τίποτα, και σε κανέναν τομέα. Τα οικονομικά σας είναι στο πρόγραμμα, να τα ισορροπήσετε  αλλά και να επεκταθείτε. Μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, αποφύγετε να εξωραίσετε και τα αισθηματικά σας, που σίγουρα έχουν χάσει τον δρόμο τους.

 astrologia

ΙΧΘΕΙΣ: Το κερδισμένο 2

Επικοινωνιακά προβλήματα θα αποκτήσετε. Οι μέρες μέχρι και να τελειώσει αυτός ο δύσκολος μήνας του Καρκίνου, χρειάζονται από πλευράς όλων των ζωδίων του νερού, υπομονή και λίγα λόγια. Πολλές οι ανατροπές που θα προκύψουν, σε παράνομες σχέσεις ή σε δεσμούς  που απλά υπάρχουν, λόγών κάποιου υλικού συμφέροντος.  Προσοχή και στα οικονομικά σας, που έχουν ξεφύγει του μέτρου και της τσέπης σας.