Αριθμολογία Σήμερα Παρασκευή 17/06

ΚΡΙΟΣ: Πολλές οι καλές  εκπλήξεις, που θα σας φανερωθούν από σήμερα και τις προσεχείς ημέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις των γοργών πλανητών, σας στρώνουν το κόκκινο χαλί, για να προχωρήσετε σε κάτι πιο σημαντικό και μέχρι το Καλοκαίρι. Καλύτερη θα είναι η οικονομική σας κατάσταση, και πάντα μέσα από τις προσωπικές σας δράσεις.

PROBLEPSIS

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ ένταση  και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει άμεσα ο  Ερμής πάνω στον δικό σας ζωδιακό οίκο,  που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά, όλων των γήινων ζωδίων.  Σειρά από ερωτικές εξομολογήσεις θα βιώσετε τις επόμενες ημέρες, αλλά όχι όμως από το συγκεκριμένο άτομο, που σας ενδιαφέρει άμεσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι η κατάλληλη / σωστή  χρονική ευκαιρία να αποδεσμευτείτε, από το άσχημο παρελθόν σας, και να οδεύσετε με ταχύτατα  βήματα προς το πολλά υποσχόμενο και με καλή εξέλιξη, συναισθηματικό  σας μέλλον. Οι μέρες μέχρι και τις 20-06, θα δώσουν και στους αδέσμευτους και την δυναμική για να διεκδικήσουν τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο  παρόν σας. Πολλές οι ανατροπές, σε όλους τους Καρκίνους που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα και με νέο κόσμο. Οι δύο εβδομάδες που έρχονται, θα είναι καθοριστικές για αυτούς που θα επιδιώξουν να χωρίσουν και να ξεφύγουν, από τα λάθη του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ: Αφήστε τις συνήθεις και τις εμμονές  του παρελθόντος  και κοιτάξτε το δημιουργικό μέλλον σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες έτσι, ώστε να δώσετε μια βαρύτητα σε ζητήματα οικογένειας και περιουσιακών. Οι ελεύθεροι Λέοντες, είναι και οι πιο τυχεροί της περιόδους, με πολλά φλερτ να τους περικυκλώνουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέο και ξαφνικό ρομάντζο- ειδύλλιο, θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για εσωτερική ανανέωση. Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας, ιδίως εσείς που έχετε στο μυαλό σας ακόμη εικόνες από το παρελθόν. Ο κυβερνήτης σας από τον Δίδυμο, σας δίνει το προβάδισμα ακόμη και για έρωτα, που σύντομα θα γίνει δέσμευση ζωής.

 

ΖΥΓΟΣ: Για πολλούς και ποικίλους  λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών,  ο μυστικός μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις επόμενες μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας προσωπικότητας, που έχει πολλές πιθανότητες να γίνει και ο νέος έρωτας σας. Παράλληλα, μην λησμονήσετε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα εργασιακά σας, που αναμένονται κερδοφόρα.

DESTE

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους, που θα γεμίσει την καθημερινότητα σας. Προβληματισμός υπάρχει για τα επαγγελματικά σας σχέδια, που αν ασχοληθείτε μέχρι τα τέλη του Ιουνίου πιο ενεργά, θα έχετε  σίγουρα αποτελέσματα που θα σας προσφέρουν περισσή άνεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τον  εαυτό σας να κάνει βήματα εμπρός στα αισθηματικά σας. Μια καινούργια σχέση, θα προκύψει με την προοπτική να σας ισορροπήσει και να σας συμφιλιώσει με τον όρο δέσμευση – γάμος – οικογένεια. Σε αυτό θα συμβάλουν οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Δία, που θα σας τροφοδοτήσουν και με εργασιακή ασφάλεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις επιπολαιότητες που ανήκουν πια  στο  παρελθόν τις προβληματικές σχέσεις, αλλά και τις αναζωπυρώσεις τους. Δυσκολίες θα υπάρξουν και στους δεσμευμένους – παντρεμένους, που πιθανόν να συγκρούονται με το ταίρι τους. Δώστε παραπάνω χρόνο στις οικονομικές σας υποθέσεις, που είναι σε μια αδικαιολόγητη ύφεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι λαθεμένη  η παρούσα χρονική  περίοδος για συναισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον αγαπημένο σύντροφο σας, ιδίως αν είσαστε  σε απόμακρη – ψυχρή συναισθηματική κατάσταση. Ο Ουρανός σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, αναδύουν τα απωθημένα και βάζουν εμπόδια στις επικοινωνίες. Οι ελεύθεροι ας κάνουν επιτέλους της κίνηση τους, για να ξεφύγουν από το παρελθόν

 

ΙΧΘΕΙΣ: Οι Ιχθείς που ήδη έχουν συναισθηματική σχέση  ή που συζητούν κάτι περισσότερο για συμβίωση, μέσα σε αυτούς τους ανοιξιάτικους μήνες, θα αντιμετωπίσουν  κάποιες  καθυστερήσεις ή  εμπόδία, που όμως θα απομακρυνθούν, αρκετά  γρήγορα και φυσικά, μέσα από σοβαρό διάλογο και από τις δύο πλευρές. Η δουλειά σας θα σας αποδώσει καρπούς.