Αριθμολογία σήμερα Τετάρτη 29.06.16

ΚΡΙΟΣ: Το απαιτητικό 8

Μια απρόσμενη τροπή σε υποθέσεις αγάπης, θα φέρει τα πάνω – κάτω στον δεσμό σας. Πιθανόν να χρειάζεται να φροντίσετε λεπτομέρειες που είχατε αφήσει χωρίς να τις ελέγχετε. Μέσα σε όλο αυτό, αποφύγετε τις υπερβολές και τις εντάσεις που δεν βοηθούν. Ο Άρης από τον Σκορπιό, σίγουρα έχει και αυτός την ευθύνη του.

τραπουλα

ΤΑΥΡΟΣ: Το υπεροπτικό 1

Χρειάζεται να ακολουθήσετε μια ουδέτερη πολιτική, καθώς όλα πια είναι ρευστά. Τα άτομα που σας περιστοιχίζουν δεν είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν πρακτικά, και ούτε καν ψυχολογικά. Είναι μια περίοδος που πιθανόν να αισθάνεστε και πολύ  μόνοι σας. Δεν πειράζει. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και κινητοποιηθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το δυσεξήγητο 7

Θα σας φανερωθούν ευκαιρίες, που θα κάνουν πραγματικότητα πολλές από τις ιδέες σας. Μια προσοχή μεταξύ 29-30 του μήνα, καθώς τυχαία λόγια, τυχόν να πυροδοτήσουν παρεξηγήσεις και μόνιμες ρήξεις. Αυτό θα απειλήσει και την καριέρα σας, αν δεν λάβετε σύντομα τα μέτρα σας. Αφήστε τα πάντα εκτός της προσωπικής σας ζωής

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το αριστοκρατικό 2

Φροντίστε να είστε πιο σταθεροί στις απόψεις σας, και σε αυτά που διεκδικείτε. Είσαστε πρωταγωνιστές σε πολλά θέματα και πρέπει να κρατήσετε αυτήν την ηγετική θέση. Μπορείτε να κάνετε τις  ρυθμίσεις σας και θα δείτε τις αλλαγές να σας πλησιάζουν. Το αισθηματικό σας κομμάτι θα βελτιωθεί από τον επόμενο μήνα, τον Ιούλιο.

 

ΛΕΩΝ: Το επιπόλαιο 9

Παρά την γενική κρίση, εσείς δεν αποθαρρύνεστε. Τα σχέδια σας θα προχωρήσουν όπως τα έχετε χαράξει μέσα στο μυαλό σας. Όλα τα αστρολογικά των ημερών, σας δίνουν εύνοια για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν, ίσως και ακόμη από το προηγούμενο έτος. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή, που μένει άδεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το επικοινωνιακό 3

Επεισοδιακή αναμένετε η επόμενη περίοδος και μέχρι τις 02/07. Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές, θα τις βρείτε μπροστά σας. Τα άστρα πάνω στους Παρθένους, δίνουν μια ένταση στις πράξεις και στους λόγους τους, και ίσως αυτό και γίνει αφορμή για τσακωμούς μέσα σε οικογένειες και συνεργάτες. Οι ελεύθεροι είναι οι μόνοι αλώβητοι από όλο αυτό.

smyrneiki

ΖΥΓΟΣ: Το απροσδόκητο 4

Προς το τέλος του μήνα, να περιμένετε τις αλλαγές πάνω στις οποίες δουλεύετε εδώ και εβδομάδες. Τα οικονομικά σας θα γίνουν πιο αποδοτικά με κάποιες κινήσεις, που θα κάνετε μέχρι τις αρχές του επόμενου  μήνα. Αυτοί που είναι σε σχέση και δεν τολμούν να κάνουν ένα βήμα περισσότερο, πιθανόν να μείνουν και τελικά μόνοι τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ερωτικό 8

Έχετε την αίσθηση ότι υπάρχει κάποιο υπόγειο παιχνίδι στην πλάτη σας, και ιδίως στον τομέα των αισθηματικών. Οι αλήθειες θα σας φανερωθούν κοντά στις ημέρες της πανσελήνου. Μην αντιδράσετε ακαριαία. Αφήστε τα πράγματα να κάνουν τον κύκλο τους, και τους ανθρώπους να πουν τις απόψεις σας…Εσείς στο τέλος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ελαστικό 6

Πολλές οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις με άτομα, που είναι στα περιβάλλοντα σας, θα αποδώσουν επιτέλους εποικοδομητικά. Θέματα καριέρας και συνεργασιών θα έχουν τον πρώτο λόγο μέχρι και τις 30 του Ιουνίου. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει  μια μεγαλύτερη εύνοια, για να επιλυθούν όλα αυτά που σας ανησυχούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ακανθώδες 5

Με πολλές σπαζοκεφαλιές είσαστε αντιμέτωποι, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό θα αρχίσει πια να υποχωρεί μέσα από τις δικές σωστές κινήσεις. Ιδιαίτερα από τις 30-06, θα δείτε μια μεγαλύτερη ταχύτητα, στις υποθέσεις σας. Κρατήστε γενικότερα χαμηλούς τόνους. Οι μέρες απαιτούν σιωπή και ταπεινότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το εναλλασσόμενο 2

Αλλάξτε την στάση σας. Όλα τα έχετε φέρει σε ένα αδιέξοδο. Η δυναμική χωρίς έλεγχο που έχετε, προκαλεί. Καλύτερα να αφήστε τις επόμενες 2-4 ημέρες, να περάσουν χωρίς υπερβολές και εντάσεις. Δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράματα στα όρια τους. Δεν ξέρετε ποτέ πως είναι πιθανόν να αντιδράσουν οι άλλοι.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Το αντιφατικό 7

Είσαστε προκλητικοί και αυτό ενοχλεί. Θα πρέπει όμως να αποφασίσετε, ποιόν θα κρατήσετε κοντά σας. Το παρελθόν τρυπώνει παντού και ίσως και να ενοχλεί και το στρωμένο παρόν σας. Να είστε επίσης αρκετά προσεχτικοί με δελεαστικές προτάσεις, που θα σας γίνουν στον εργασιακό σας τομέα.

ταρω