Αριθμολογία σήμερα 24-06-16

Αριθμολογία σήμερα Παρασκευή 24-06-16

 τραπουλα

ΚΡΙΟΣ:  Το Δυσκολονόητο 07

Θα αντιληφθείτε έντονο φλερτ γύρω σας, ίσως και μέσα από την δουλειά σας. Σκεφτείτε σίγουρα προσεχτικά τι και πως. Δεν είστε σε φάση για περιπλοκότητες στον εργασιακό σας τομέα. Οι μέρες έχουν πολύ ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα που θα πρέπει να τιθασεύσετε. Οι Κριοί που έχουν αποχωριστεί από αγαπημένα πρόσωπο, θα έχουν την ευκαιρία για επανένωση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το Αινιγματικό 09

Είσαστε πραγματικά σαστισμένοι με τα τρέχοντα γεγονότα της ζωής σας. Πολλά τα μέτωπα που καλείστε να ιεραρχήσετε και να λύστε με απόλυτη προσοχή. Ο κυβερνήτης σας προχωράει γοργά προς τον Λέοντα και αυτό σίγουρα θα προκαλέσει αναταραχές στην αισθηματική σας ζωή. Μια παραπάνω εγκράτεια στα περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το Επικοινωνιακό 03

Οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο, ίσως να σας πειράξουν με αναφορές στο παρελθόν. Οι μέρες αστρολογικά δεν σας ευνοούν για να υποστηρίξετε πρακτικά τον εαυτό σας. Αφήστε αυτήν την εβδομάδα  να περάσει χωρίς υπερβολές. Οι μέρες γύρω στην νέα σελήνη 04/07, θα σας δώσουν την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις θέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Μεγαλειώδες 04

Προσπαθήστε να διαλέξτε την σωστή στιγμή για να μιλήσετε για όλα αυτά που σας πονούν, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Έχετε ήδη κάνει μια σωρεία από σκέψεις, για το τι θα ήταν καλύτερο να τροποποιήσετε για να φέρετε τα συναισθήματα και των δύο πλευρών, σε μια λογική ισορροπία Για τους αδέσμευτους, το πρόσωπο που σας γοητεύει δεν θα είναι σε αναμονή, για εσάς, για πολύ ακόμη.

ΛΕΩΝ: Το Δυναμικό 09

Μην διστάσετε να διεκδικήσετε τα οφέλη, που προκύπτουν μέσα από οικογενειακά θέματα οικονομικών και περιουσιακών. Ο Κρόνος σε όψεις με τον Ήλιο, τον Κυβερνήτη σας, προσθέτουν στους αδέσμευτους μια περισσή μυστικότητα – μαγνητισμό, που θα πείσει εύκολα το ιδιαίτερο άτομο που έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το Μπερδεμένο 07

Η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει. Οι πιστώσεις χρόνου  και οι δικαιολογίες που σας είχαν αποδοθεί, δεν έχουν άλλη διάρκεια. Το ξεκίνημα του Ιουλίου, σας βρίσκει σε μια εγρήγορση, που θα δυναμιτίσει τις άσχημες – στατικές καταστάσεις, σε υποθέσεις εργασιακών και περιουσιακών. Ετοιμαστεί για ραγδαίες αλλαγές. Σε αυτό θα συμπεριληφθεί και ο τομέας των αισθημάτων, που χρειάζεται άμεσα ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ: Το Αμετακίνητο Νο 4

Μόνο προσωρινά θα έχετε στα χέρια σας λύσεις που ακουμπούν αισθηματικές εκκρεμότητες. Διαζύγια που έχουν ξεχαστεί στο πέρας του χρόνου, αμαρτίες που δεν έχουν σιγάσει ακόμη, αλλά και προβληματικές σχέσεις, θα χρειαστεί να κάνουν έναν restart μέσα στον νέο μήνα. Οι ευνοϊκές όψεις του κυβερνήτη σας, με τον Δία, σας δίνουν την ικανότητα της πειθούς για τα πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Θαρραλέο 05

Πολλές οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που σας έχουν αποθαρρύνει. Κάντε λίγη ακόμη υπομονή. Η πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα σας τροφοδοτήσεις με ενέργεια και καλή διάθεση, για να κάνετε τις ανατροπές σας.  Μην αφήσετε εκτός την δυνατή σας διαίσθηση. Πολύς κόσμος θα σας φανερωθεί –επικοινωνήσει μαζί σας, από το παρελθόν. Προσοχή στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

SMIRNEIKI

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Κτητιτικό 01

Οι συναντήσεις που θα έχετε ίσως και να σας παραξενέψουν. Η αλήθεια είναι, ότι έχετε αφήσει πολλά θέματα, σε μια εκκρεμή κατάσταση. Έχει έρθει η σωστή ώρα πια, για να τα δείτε με μια πιο σοβαρή ματιά, και να τα  λύσετε. Αν αυτό είναι μια σχέση που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα, καλύτερα απομακρυνθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Χαρισματικό 08

Η περίοδος που ανοίγετε μπροστά σας και μέχρι τις 29/07, σας βάζει στο προσκήνιο για κάθετες αλλαγές, ίσως και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Γάμοι, που έχουν ακόμη την ερωτική ισχύ, θα έχουν νέα ξεκίνημα που θα ανανεώσει τα ταίρια. Ιστορίες του παρελθόντος, που πάνε και έρχονται, θα λήξουν για το καλό όλων των εμπλεκομένων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το Δαιδαλώδες 07

Οι πιθανότητες να συγκρουστείτε άσχημα με οικεία σας πρόσωπα, είναι μεγάλη. Οι όψεις του Ουρανού από τον Κριό και της Αφροδίτη από τον Καρκίνο σίγουρα δεν ευνοούν κανένα αέρινο ζώδιο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και μην λετε πολλά. Οι μέρες αντιθέτως, για ζητήματα οικονομικών και επενδύσεων, είναι ιδανικές. Φυσικά, ευνοούνται και τα ταξίδια στο εξωτερικό για ψυχαγωγία.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Το Διστακτικό 06

Υπάρχει μια υποτονικότητα σε όλα τα επίπεδα. Ο συναισθηματικός  σας κόσμος δεν είναι στα καλύτερα του. Κάντε την προσπάθεια σας για κάτι καλύτερο. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να βρουν την χρυσή τομή, για να ξεκινήσουν πάλι διαδικασίες επανένωσης. Πολλά οικονομικά που θα σας θυμηθούν από τα παλιά, και θα σας χαροποιήσουν.

astrologia