Αστρολογία Πέμπτη 30.06.16

 

ΚΡΙΟΣ: Σίγουρα δεν είστε στην καλύτερη σας ψυχολογική σας διάθεση. Όλη αυτή η κινητικότητα των πλανητών, σας πιέζει υπερβολικά. Αυτό σας προκαλεί εντάσεις. Προσέξτε  τις συμπεριφορές σας σε αγαπημένα πρόσωπα και σε συνεργάτες. Απομακρυνθείτε από πηγές που σας ζορίζουν και σας αδικούν. Αφήστε τις αποφάσεις για όλα τα θέματα, από την άλλη εβδομάδα.

 χαρτια προβλεψη

ΤΑΥΡΟΣ: Τα συναισθήματα που αναβλύζουν από και προς εσάς, θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται και όλη αυτήν την εβδομάδα. Οι όψεις του Άρη – Αφροδίτης στους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, θα βοηθήσουν σε υποθέσεις άσχημου χωρισμού. Προσοχή θα χρειαστεί και με τους συνεργάτες σας, που ίσως δεν σας δικαιώνουν σαν επιλογή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δυσαρμονία στις τάξεις των Διδύμων. Όλα τα περίεργα αστρολογικά φαινόμενα είναι απέναντι σας, στον Τοξότη, και επηρεάσουν άμεσα. Πολλά ζευγάρια κάτω από αυτήν την ασταμάτητη πίεση ίσως να σκεφτούν να χωρίσουν, ή έστω να απομακρυνθούν. Δώστε προτεραιότητα στον διάλογο. Αποφύγετε τις επεκτάσεις στα εργασιακά σας αυτόν τον μήνα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πιθανόν να αντιληφθείτε ανταγωνισμό μέσα στα αισθηματικά σας θέματα. Σίγουρα η πηγή ξεκινάει από το παρελθόν, και τις εκκρεμότητες που αφήσατε τότε. Η υλική ασφάλεια που θα προκύψει από την πλευράς σας, και μέσα από τους κόπους σας, θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ανεβασμένοι και έτοιμοι για όλα.

 

ΛΕΩΝ: Έχετε την ανάγκη και την αγωνία για το αισθηματικό σας μέλλον. Οι μέρες που θα κυλήσουν μέχρι την Κυριακή, θα πρέπει να σας βρουν λιγομίλητους και αμέτοχους σε καταστάσεις, που δεν έχουν την αρχή τους σε εσάς. Επίσης αποφύγετε να ανασύρετε οικογενειακές υποθέσεις που ακόμη δεν είναι όλοι σύμφωνοι. Οικονομικά, θα σας δοθούν ευκαιρίες για επέκταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αισθάνεστε ικανοί και ασταμάτητοι τις επιδιώξεις σας. Αυτό είναι κάτι που λίαν συντόμως, θα το αντιληφθεί και το ταίρι σας. Οι μέρες όλες μέχρι  τις 05 του μήνα, σας δίνουν μια έντονη αστρολογική εύνοια που σίγουρα θα ακουμπήσει και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, αλλά έχουν την διάθεση να συζητήσουν την άμεση επανασύνδεση.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι συγκρούσεις και οι επιθέσεις από τον σύντροφο – σύζυγό σας, θα κορυφωθούν αυτές τις ημέρες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ψάξετε επιτέλους να βρείτε τι πραγματικά σας φταιει.  Οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα, που ίσως να έχουν μπει ανάμεσα σας, μόνο μέσα από την λογική μπορούν πια να απομακρυνθούν, και χωρίς υπερβολές.

 MAΘΕΤΟ...Leaflet-2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει, για το επιθυμείτε να κάνετε με την προσωπική σας ζωή, το επόμενο διάστημα. Είσαστε πολύ μπερδεμένοι και σε αυτό δεν υπάρχει κάποιο κατάλληλο άτομο, να σας συμβουλέψει. Δεν χρειάζεται να πείσετε τον εαυτό σας, να το κάνει στο τώρα, καθώς ο κυβερνήτης σας σε άσχημες όψεις με τον Ερμή, δεν βοηθάει τέτοιες υποθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έντονο και ακαταλάγιαστο το ερωτικό πάθος, στα ζευγάρια των Τοξοτών. Ο Άρης προς τον οίκο σας δημιουργεί, μια φλόγα αγάπης που θα ζεστάνει άμεσα κι αυτούς που έχουν τσακωθεί. Για όσους έχουν μια νέα γνωριμία – έρωτα, θα πρέπει να κάνουν κάποια βήματα επικοινωνιακά παραπάνω, αν θέλουν πραγματικά να εξελίξουν αυτό που ζουν. Τα εργασιακά σας έχουν την αναμενόμενη επιτυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δυσκολεύεστε να κινηθείτε παράλληλα με τον άνθρωπο σας πια. Οι τελευταίες εβδομάδες, σας έχουν δώσει μια σειρά από συζητήσεις και εντάσεις, που ακουμπάνε τα λάθη του παρελθόντος. Δεν χρειάζεται να ενταθούν περισσότερο τα πνεύματα, καθότι ο ανάδρομος Κρόνος από την Παρασκευή, σας πιέζει ακόμη περισσότερο. Αφήστε καλύτερα τα σοβαρά για τον Ιούλιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εκτίμηση και ο σεβασμός που εισπράττετε από τον σύντροφο σας, θα σας δώσει την δύναμη, να λύσετε πολλά από τα ακανθώδη προβλήματα που τρέχουν στην καθημερινότητα σας. Οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν μια παραπάνω τύχη, καθώς δεν αποκλείεται και να δεχτούν ξαφνική πρόταση γάμου ή συγκατοίκησης. Ποντάρετε και στα οικονομικά σας παραπάνω.

 astrologia

ΙΧΘΕΙΣ: Τρέχετε με υψηλές ταχύτητες. Αυτό πιθανόν να σας κοστίσει σε ερωτικά λάθη, που δεν θα έχουν θεραπεία. Οι μέρες αστρολογικά σας δίνουν μόνο εύνοια σε κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον. Αυτοί που είναι ακόμη συναισθηματικά αδέσμευτοι, ας κάνουν λίγη υπομονή, καθώς ο Ιούλιος έχει πραγματικά, πολλά δώρα να προσφέρει. Αποκλείστε υποθέσεις του παρελθόντος.