Αστρολογία Σήμερα Σαββάτο 04.06.16

Αστρολογία Σήμερα Σαββάτο  04.06.16

 

ΚΡΙΟΣ:  Ιδιαίτερες οι μέρες μέχρι και την λήξη του πρώτου 10 ημέρου Έχετε πολλούς πλανήτες να σας υποστηρίζουν αυτό το διάστημα, και να σας δίνουν λύσεις για ζητήματα οικονομικών αλλά και συναισθηματικών. Επηρεάζετε με την δυναμική σας τις καταστάσεις, και αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπου με νέα πρόσωπα. Ιδανική εποχή, και για ταξίδια είτε για λόγους αναψυχής είτε για εργασία.

XARTOMANTEIA

ΤΑΥΡΟΣ:  Οι αστρολογικές συνθήκες των ημερών, σας ευνοούν και σας δίνουν το προβάδισμα για να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.  Μεγάλη υποστήριξη, θα έχετε από τα οικογενειακά σας πρόσωπα και σε υλικό επίπεδο. ΟΙ Ταύροι που ζουν μια ερωτική απογοήτευση αυτήν την εποχή, δεν θα ήταν σοφό, να σκαλίσουν και πάλι την υπόθεση. Αφήστε τα πάντα για μετά τις 09-06

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απόλυτοι κυρίαρχοι της περιόδου είναι οι Δίδυμοι. Έχετε πλήρη εύνοια του Ποσειδώνα και του ανάδρομου Άρη.  Αυτοί που  οδεύουν σε  επίσημη δέσμευση μέσα στον Ιούλιο, όλα τα πλάνα τους θα ευοδωθούν και οι καταστάσεις, θα κυλήσουν πολύ πιο εύκολα πια. Αυτοί που είναι ακόμη μονάχοι, σίγουρα μια τέτοια καλή εποχή, δύσκολο να πάρουν την σοβαρή απόφαση για να ξεκινήσουν κάτι νέο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λίγες ακόμα δυσκολίες και καθυστερήσεις  για τους Καρκίνους, που πια είναι πιο αφυπνισμένοι από ποτέ, και με έναν αυστηρό Άρη σε ανάδρομη πορεία,  που δεν τους αφήνει περιθώρια για παραπατήματα και λάθη. Από τις αρχές του νέου μήνα οι εξελίξεις θα τρέξουν. Οι εκκρεμότητες θα κλείσουν οριστικά, και νέες επαφές,  θα σας κυκλώσουν με απώτερο στόχο την αισθηματική ολοκλήρωση

 

ΛΕΩΝ: Το ενδιαφέρον των Λεόντων για το ερωτικό τους ταίρι, θα παραμείνει σταθερό και αυτόν τον μήνα. Η πλειοψηφία, θα μείνει αμέτοχη στις ερωτικές προκλήσεις – πειρασμούς που θα φανερωθούν προσεχώς. Αυτοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, θα αποφασίσουν να κάνουν  ακόμα μια νέα προσπάθεια για ένα άτομο του παρελθόντος, που ακόμα υπάρχει ενεργό αισθηματικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μόνιμη –εσώτερη ανάγκη των Παρθένων για αισθηματική κάλυψη, πιθανόν και πάλι  να τους οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Η λογική σας έχει μπερδευτεί και έχετε την τάση να καταναλώνεστε με ανθρώπους,  που δεν σας αντιλαμβάνονται πλήρως. Από τις 10 – 06,  και ύστερα θα πρέπει να στηρίξετε πραγματικά αυτό που επιθυμείτε. Οι εν σχέση θα πρέπει να προσέχουν μην αποκαλυφτούν στον δεσμό τους, λόγω των τρίτων και κρυφών καταστάσεων.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογία των Ζυγών, θα είναι στο απόγειο της αυτόν τον ζωδιακό μήνα του Διδύμου. Οι προτάσεις από τα φιλικά σας περιβάλλοντα θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Αυτοί που είναι ήδη δέσμευση – γάμο, θα καταφέρουν να παραμερίσουν τα υλικά προβλήματα και να προχωρήσουν μέσα στους επόμενους μήνες σε κάτι καλύτερο. Αυτοί που έχουν μείνει αρκετά μόνοι θα έχουν, τύχη σε φλερτ, περιπέτειες και καινούργιο κόσμο.

enorasi

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για τους δύσκολους Σκορπιούς,  που σκέπτονται να έρθουν σε πιο κοντινή επικοινωνιακή επαφή η να δράσουν σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, καλύτερα θα ήταν να το αναβάλουν μέχρι τον Ιούλιο, που η Αφροδίτη θα είναι σε καλύτερες όψεις σε όλα τα υδάτινα ζώδια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για τους Τοξότες,  τα πράματα θα είναι άσπρο ή μαύρο μόνο, πάνω στις αποφάσεις τους για θέματα ζωής και γενικότερα συναισθημάτων. Η  αντισυμβατική – επιθετική συμπεριφορά,  των επόμενων ημερών, δεν θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψιν, καθώς ο κυβερνήτης τους θα κάνει δύσκολες όψεις με τον Δία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι μέρες των Διδύμων, θα δίνουν ελπίδες σε όλους τους ταλαιπωρημένους Αιγόκερους, για να βρεθούν πιο κοντά σε ανθρώπους που τους νοιάζονται και τους αγαπούν. Οι ελεύθεροι θα έχουν πληθώρα ερωτικών και  κοινωνικών  προτάσεων, που ίσως και να πρέπει να φιλτράρουν αναλυτικά. Μην ξεγελαστείτε, επίσης από υποσχέσεις χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα!

DESTE

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Οι ερωτικές περιπέτειες για τους Υδροχόους, που ήδη είναι σε δέσμευση, θα είναι σε αφθονία από τα οικεία τους περιβάλλοντα. Ο κυβερνήτης  σε όψεις με την Αφροδίτη, θα αποδώσει άπειρες ευκαιρίες για επανασυνδέσεις με το δύσκολο παρελθόν αλλά και τον τερματισμό, των εμμονών από την καθημερινότητα.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Για τους Ιχθείς που φημίζονται για το ερωτικό τους ταμπεραμέντο, πολλές,  θα είναι οι ευκαιρίες και για περιστασιακές καταστάσεις αλλά και για μια επιλογή τελικά ενός προσώπου, πριν τις 11-06  για συναισθηματική σχέση με προδιαγραφές. Μια εποχή,  που θα σκανδαλίσει όλα τα Ψάρια, για να ψάξουν κάτι περισσότερο, στον αισθηματικό τους τομέα.