Αστρολογία σήμερα 14-06

 

ΚΡΙΟΣ: Θα μπείτε στο στόχαστρο νέων ανθρώπων, που θα σας δελεάσουν με τις προτάσεις τους. Αν είστε ήδη σε σοβαρή δέσμευση, προσέξτε περισσότερο τις υπερβολές. Και μην ξεχνάτε υπάρχουν παντού τρίτοι πειρασμοί. Οι οικονομικές σας αποκλίσεις ίσως και να σας φέρουν σε κάποια δυσχέρεια. Κάντε από τώρα τις κινήσεις σας, για να ισορροπήσετε το πορτοφόλι σας.

ASTROLOGIA

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπληρώσετε τα κομμάτια του πάζλ που σας λείπουν. Ο αισθηματικός σας δεσμός δεν σας γεμίζει και το ξέρετε. Αυτό όμως είναι κάτι που το αισθάνεται και η άλλη πλευρά. Δεν είναι όμως η κατάλληλη εποχή για να πράξετε με αυθορμητισμό. Καλύτερες μέρες από τις 25/06, και με εύνοια αστρολογική που μπορούν να σας φέρουν κοντά σε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δυσκολεύεστε στις επιλογές που παρελαύνουν από μπροστά σας. Σίγουρα δεν είστε ικανοποιημένοι με την ερωτική σας ζωή, και αυτό αντικατοπτρίζετε και στα περιβάλλοντα σας. Οι μέρες έχουν αστρολογική εύνοια σε όλα τα ζώδια του αέρα προκειμένου, να κάνετε το πρώτο βήμα στο να ξεκαθαρίστε το τι συμβαίνει στο παρόν σας, και αν αυτό πρέπει να λήξει ή να συνεχιστεί βελτιωμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργείτε μέσα στο  μυαλό σας καταστάσεις, που σας εμποδίσουν να δείτε καθαρά το τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Οι τυχόν εναλλακτικές που σκέφτεστε δεν είναι οι πλέον σωστές. Αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν, και από τον Ιούλιο κάντε μια παραπάνω κίνηση στο να λύσετε τις εκκρεμότητες σας. Αυτό εφαρμόστε το και στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Δύσκολες οι τωρινές συγκυρίες που σας κυκλώνουν. Έχετε απογοητευτεί από τις συμπεριφορές των τρίτων και στο τώρα ψάχνετε την έξοδο. Αυτοί που έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση για να χωρίσουν είτε από σχέση είτε από γάμο, ας κάνουν τις σχετικές ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, που το αστρολογικό σκηνικό σίγουρα τους βοηθάει. Μαζέψτε περισσότερο τις σπατάλες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλές οι ευκαιρίες και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου από Κριό σε Ταύρο, που θα σας απλωθούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο κυβερνήτης σας σε εξαίσιες όψεις με τον Δία ,που ήδη έχει κλείσει αρκετούς μήνες μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα σας φέρει μπροστά σε ευχάριστα διλήμματα. Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί συναισθηματικά, θα βρουν τους τρόπους να μειώσουν τις αποστάσεις, αλλά να είναι και ακόμη καλύτερα μαζί.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε χάσει την ισορροπία σας για ακόμη μία φορά. Η υπερβολική σας ενασχόληση και αφοσίωση με λάθος άτομο σας έχει κάνει να αισθάνεστε πια αδικημένοι και άδειοι. Σίγουρα δεν φταιει η άλλη πλευρά. Από τις 20/06, και μετά που ευνοήστε από τους εξωτερικού πλανήτες, για να κάνετε τις μετρημένες σας κινήσεις, και να δείτε τα αποτελέσματα να σας δικαιώνουν.

enorasi

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δοσοληψίες θα έχετε με το παρελθόν σας. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας βάλει σε πειρασμό ή περιέργεια για να πάτε πίσω, ιδίως αν έχετε προχωρήσει την αισθηματική σας ζωή με κάποιον  άλλο άνθρωπο. Ο Άρης και η Αφροδίτη, παίζουν ερωτικά παιχνίδια και επηρεάζουν ευθέως όλα τα ζώδια του νερού. Κρατήστε την παρόρμηση σας και στα οικονομικά που έχετε την τάση υπερκαταναλωτισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το όφελος σας είναι με την μοναξιά σας αυτήν την εποχή. Δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο να συγκινεί την καρδιά και το μυαλό σας. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε. Η μάχη του Κρόνου πάνω σας, θα αναδείξει καινούργιες γνωριμίες από τέλη του μήνα και μετά, που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Ακόμη και οι εν σχέση θα δουν τον άνθρωπο τους πολύ πιο εξωστρεφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να είστε πιο άνετοι. Ο λόγος σας είναι ισχυρός και ευθείς. Αυτό σας κάνει να είστε πιο εύκολα αντιληπτό  από τον άνθρωπο σας και στα περιβάλλοντα σας, και σίγουρα να κρατάτε μακριά τις παρεξηγήσεις. Οι Αιγόκεροι που απολαμβάνουν την ανεμελιά της μοναχικότητας τους, θα έχουν μέχρι τα τέλη του Ιουνίου ευχάριστες συναντήσεις που ίσως και μέσα από εκεί να ξεκινήσει ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λειτουργείτε παρορμητικά και αυτό  ίσως και να δημιουργήσει συναισθηματικό κενό που θα απομακρύνει τον σύντροφο σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας στεναχωρεί και σας προβληματίζει και διορθώστε το άμεσα. Κάντε και τις σχετικές σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά σας, που  είναι σε φάση ωρίμανσης και απόδοσης ικανοποιητικού κέρδους.

ΙΧΘΕΙΣ: Όλοι οι Ιχθείς έχουν μέχρι τις 23-06, θα πρέπει να πάρουν σημαντικότατες αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, Είτε αυτό λέγεται μια απλή σχέση – είτε ένας γάμος. Δεν μένετε πια ευχαριστημένοι από τις καταστάσεις που βιώνετε μέσα στον δεσμό σας, και αυτό έχει ήδη και δημιουργεί κόντρες. Σίγουρα  κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ζωδίου. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και στα οικονομικά σας.

XARTOMANTIA