Αστρολογία σήμερα 29.06.16

ΚΡΙΟΣ:  Εφαρμόζετε κατά γράμμα τα σχέδια σας σε όλους  τους τομείς. Αυτό σας δίνει έναν αέρα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, για τις πραγματικές δυνάμεις σας. Σε αυτό όμως θα πρέπει να ισορροπήσετε και το άξονα εσόδων – εξόδων, καθώς σίγουρα σαν Κριός, έχετε παρεκτραπεί από τις υπερβολές. Λύση θα βρουν αυτοί που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από εργασιακές τους υποθέσεις.

smyrneiki

ΤΑΥΡΟΣ: Λειτουργείτε επιπόλαια μέσα στους αισθηματικούς σας δεσμούς και αυτό λίαν συντόμως, θα έχει άσχημο αντίκτυπό και σε εσάς. Βάλτε ένα φρένο σε υπερβολές και εντάσεις. Οι επιδιώξεις σας θα γίνουν πραγματικότητα από τον νέο μήνα του Ιουλίου, που όλες οι αστρολογικές όψεις, σας ευνοούν σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αδυναμία έχετε στο να υποστηρίξετε τις θέσεις σας. Δύσκολες και οι συγκυρίες για αλλαγές που επιδιώκετε εδώ και εβδομάδες. Σε ασφαλή συμπεράσματα μπορείτε να καταλήξετε μετά την νέα σελήνη Ιουλίου που πολλές και παλιές υποθέσεις ερωτικών σας θεμάτων, θα βρουν την οριστική τους λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Κρόνος σε πολύ δύσκολες όψεις με τον κυβερνήτη σας, θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί και να σας βάζει εμπόδια και αυτήν την εβδομάδα. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας πτοεί, καθώς είναι μια περίοδος που θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τις επιδιώξεις σας.  Τυχόν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, θα τελειώσουν άμεσα.

ΛΕΩΝ: Είσαστε λαβωμένοι. Τίποτα δεν τρέχει όπως το έχετε προγραμματίσει. Ένας Άρης από τον Σκορπιό, να κάνει δύσκολες όψεις με το ζώδιο σας, μόνο προβλήματα και αναποδιές μπορεί να δημιουργήσει.  Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και μετά την άσχημη Πανσέληνο, κάντε τις κινήσεις σας για να δώσετε μια πρακτική λύση σε οτιδήποτε σταματημένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα σωστό προφίλ. Αυτό μαζί με τον δυνατό σας λόγο, επηρεάζει τα πλήθη  και τα οικεία περιβάλλοντα σας. Είναι μια καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα στον έρωτα αλλά και στην εργασιακή σας ζωή. Θα καταφέρετε να βάλετε πολλές εκκρεμότητες σε μια σειρά και να τις ελέγξετε.

τραπουλα

ΖΥΓΟΣ: Πολλά τα ρίσκα που έχετε επωμιστεί. Και στα ερωτικά σας και στα επαγγελματικά σας οι καθυστερήσεις, είναι κάτι που πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία και νόηση.  Αποφύγετε τα άτομα που μόνο κριτική σας ασκούν και τίποτα πιο εποικοδομητικό. Αν συμμετέχετε σε ομάδες για χόμπι ή άλλου τύπου δικτύωση, προσέχετε τα λόγια σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να παραμείνετε σε θέματα οικονομικών και δράσεων, με άτομα που δεν γνωρίζετε ακόμη καλά. Το ένστικτο και η διορατικότητα σας, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να στηριχτείτε. Επίσης φροντίστε να ξεκουραστείτε επαρκώς και να ανανεωθείτε και εκ των έσω, πολύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλετε με την φαντασία σας να δραπετεύσετε. Η ψυχολογική σας κατάσταση, έχει σταθεί εμπόδιο στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε είναι το μόνο όπλο, που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αυτήν την ανία. Από τις 30/06, πολλές συντεταγμένες θα τροποποιηθούν και θα σας ενισχύσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια κίνηση καλής θελήσεως θα εισπράξετε από ένα άτομο που ανήκει στο παρελθόν σας. Ίσως αυτό να είναι και μια ένδειξη για επανασύνδεση. Μια άνθιση θα δείτε και στα οικονομικά σας, που τις έσχατες εβδομάδες είχε πάρει την κατιούσα. Οι σωστές σας ενέργειες θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα και πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε άμεσα υποχρεώσεις  και δουλειές που δεν μπορούν να πάρουν  άλλη αναβολή. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η προσωπική σας ζωή, που είναι στο περιθώριο, ίσως και εβδομάδες. Ο διαφορετικός τρόπος σκέψης σας, είναι και ο μοναδικός τρόπος που έχετε, για να φέρτε και πάλι την ισορροπία..

taro

ΙΧΘΕΙΣ: Είναι μια πολλή καλή ημέρα για να φέρετε εις πέρας συμφωνίες σε κάθε κομμάτι της ζωής σας. Αυτό βέβαια θα συνεχιστεί και μέχρι το τέλος της εποχής σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι κάποια μικρά και ίσως ξεχασμένα οικονομικά θέματα που θα παρουσιαστούν και θα σας προβληματίσουν, προσωρινά μόνο.