Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 15 Μαίου

Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 15 Μαίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

 

Κριός : Μέχρι να φύγει ο Μάιος, θα βρεθείτε προ μεγάλων εκπλήξεων μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Οι προτάσεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ταύρος: Εσείς και η άνεση του λόγου σας, έχτε γοητεύσει κάποιον, που μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα …θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98 %

 

Δίδυμοι: Έχουν πέσει οι μπαταρίες σας στο ελάχιστο. Αυτό σας συμβαίνει επειδή, έχετε ασχοληθεί με όλους εκτός από τον δικό σας εαυτό. Τροποποιήστε το.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~99%

Καρκίνος:  Διαπιστώνετε ότι όλα έχουν αλλάξει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό το λέει και ο άνθρωπος σας. Σκεφτείτε τι σας λείπει και συζητήστε το ανοιχτά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

Λέων:  Η δυναμική της προσωπικότητας σας και ο ασταμάτητος λόγος σας, ίσως και να έχουν τρομάξει κάποια άτομα που επιθυμούν να σας πλησιάσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Παρθένος : Δεν σας χρειάζονται οι παροτρύνσεις από τους τρίτους, για την σχέση σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι θα πρέπει άμεσα να διορθώσετε.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Ζυγός:  Μόνο μπερδέματα, έχει επιφέρει ο έντονη κριτική σας, στο άτομο που αγαπάτε. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92 %

 

Σκορπιός : Αστρολογική εύνοια Εσείς είστε μόνο για να σας αγαπάνε. Αυτό θα το δείτε και σαν προσφορά συναισθημάτων από την μεριά του συντρόφου σας. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι, θα έχουν νέο έρωτα.

για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Τοξότης:  Από το πρωί θα υπάρξουν κάποιες αψυχολόγητες εντάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπάει κάποιες παλιότερες ιστορίες του παρελθόντος.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Αιγόκερως : Πάρτε λοιπόν εσείς τις πρωτοβουλίες και λύστε τις διαφορές, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας. Θα σας γλίτωνε από πολλά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Υδροχόος : Έχετε τόσα πολλά να πείτε και να κάνετε αυτές τις ημέρες, που έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή αλλά και τον σύντροφο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ιχθείς: Χαμογελάστε σε όλους. Είναι μια καταπληκτική περίοδος, που θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να εξελίσσεται όπως εσείς και ο σύντροφος σας την είχατε σχεδιάσει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %