Αστρολογικές Προβλέψεις – Δευτέρα 22 Μαίου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Δευτέρα 22 Μαίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός :

Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά και μέσα στην καρδιά σας, αν δεν το εκφράσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως πρόοδος.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Ταύρος:

Αν τελικά αδυνατείτε να ισορροπήσετε μέσα στον δεσμό σας, ίσως έχει έρθει και η σωστή ώρα για πιο σοβαρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Δίδυμοι:

Έχουν πραγματικά δοκιμαστεί να νεύρα σας, και η υπομονή σας με κάποια συγκεκριμένα άτομα που υπάρχουν στους οικείους σας κύκλους. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί μέσα στον νέο μήνα Ιούνιο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92%

Καρκίνος:

Αφεθείτε στην φροντίδα και την αγάπη, που σας προσφέρει ο άνθρωπο σας. Οι περισσότεροι από τον καινούργιο μήνα, θα δεχτούν και μια πιο σοβαρή – επίσημη πρόταση… και κάτι ακόμη.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Λέων:

Πολλά τα δρώμενα της εποχής, που σας δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό μέσα στην σχέση σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Παρθένος :

Έχουν μαζευτεί ένα σωρό απορίες μέσα στο μυαλό σας, για αυτήν την σχέση που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που σας ταλαιπωρεί και θα πρέπει άμεσα να το επιλύστε και μόνο μέσα από διάλογο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ζυγός:

Η καινούργια ερωτική περιπέτεια που έχετε θα σας βάλει σε πραγματικές περιπέτειες και ειδικά εσάς που είσαστε μέσα σε σοβαρούς δεσμούς. Οι υπόλοιποι ας το απολαύσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Σκορπιός :

Και εσείς οι ίδιοι, έχετε βαρεθεί την μοναξιά. Τώρα που και το σύμπαν σας υποστηρίζει, σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν αντάξιο σας σύντροφο. Σίγουρα όχι από τον υπάρχοντα κύκλο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93%

 

Τοξότης:

Μπορείτε να μιλήσετε πιο ευθέως στο άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Είτε αυτό είναι καινούργια σχέση είτε μια απόπειρα για επανασύνδεση με το παρελθόν σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

Αιγόκερως :

Η μοναξιά δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σταματήσει. Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί, μόνιμα. Επίσης πολλά και τα καλά που θα έχετε και τα οφέλη από τον οικονομικό σας τομέα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Υδροχόος :

Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε ποια είναι τελικά η αλήθεια μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό που εντοπίζετε πια δεν σας ταιριάζει, τότε το μόνο που απομένει είναι να αλλάξετε πορεία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ιχθείς:

Εσείς και το αφοπλιστικό σας χιούμορ, έχετε κερδίσει πολλές καρδιές. Μέχρι την λήξη του μήνα, θα έχετε ερωτικές εξομολογήσεις που θα δελεάσουν την δύσκολη καρδιά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %