Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 18 Μαίου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Πέμπτη 18 Μαίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Το κυνήγι της αγάπης δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το μετριάσετε. Όποιος σας θέλει, ας κάνει τον κόπο να σας πλησιάσει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Ταύρος:  Σκεφτείτε σε πιο έντονους ρυθμούς τι θέλετε αυτό το διάστημα να συζητήσετε με τον σύντροφο σας. Μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή, και όλα να εξελιχθούν καλύτερα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Δίδυμοι: Δεν μπορείτε να έχετε κανένα παράπονο εσείς. Χρήμα και αγάπη υπάρχουν στην ζωή σας. Αυτό που θα πρέπει όμως να σκεφτείτε είναι τι θέλετε εσείς και κάνετε πια και με ποιον.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91%

 

Καρκίνος:  Υπάρχουν πολλοί στα γύρω περιβάλλοντα σας, που επιθυμούν να σας κερδίσουν και να σας κάνουν μόνιμο ταίρι τους. Εσείς κρατήστε ψηλά τις προδιαγραφές σας και μην στέκεστε στις μετριότητες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

Λέων:  Εσείς τα έχετε με όλους καλά και αυτό είναι που πάντα σας κάνει αξιαγάπητους. Πολύς νέος κόσμος έχει την ανάγκη να σας φέρει και μέσα στον κοινωνικό του κύκλο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Παρθένος : Οι επιθυμίες σας από αυτήν την εβδομάδα και πριν το τέλος του Μαίου, θα έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσετε είναι και η προσωπική σας ζωή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Ζυγός:  Δεν θέλετε να μένετε μέσα σε σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται σε αληθινά συναισθήματα. Κάτι ανάλογο θα χρειαστεί να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας άμεσα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Σκορπιός : Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν. Αυτό θα σας δώσει και περισσότερο χρόνο και χώρο να σκεφτείτε, τι πρέπει άμεσα να διορθώσετε μέσα στην σχέση σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Είστε στα καλύτερα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να γοητεύσετε πολύ κόσμο, αλλά πιο πολύ το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96  %

Αιγόκερως : Οι φίλοι σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε. Μην τους παραμελείτε σε κάθε φλερτ που σας προκύπτει. Και μην ξεχνάτε…υπήρχαν και πριν από τους έρωτες σας και θα υπάρχουν και μετά από αυτούς.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Υδροχόος : Έχετε μεγάλη εύνοια αυτήν την εποχή σε υποθέσεις ερωτικών και αισθηματικών. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Μπορεί και αυτή η παρατεταμένη εποχή μοναξιάς, να σας έχει βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας και τις εσώτερες σας επιθυμίες. Οι έρωτες θα έρθουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %