Αστρολογικές Προβλέψεις – Παρασκευή 05 Μαίου

Αστρολογικές Προβλέψεις – Παρασκευή 05 Μαίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

 

Κριός :  Εσείς και το κινητό σας έχετε ερωτική σχέση! Αφήστε το και λίγο μακριά σας. Άλλωστε είναι θέμα χρόνου το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας πλησιάσει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ταύρος: Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για την παρατεταμένη σας μοναξιά. Οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο 11/05, σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Δίδυμοι: Είναι μια μέρα που όλα θα συμβούν. Από το παρελθόν θα έχετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93%

Καρκίνος:  Το ταίρι σας έχει σκοπό να σας ζητήσει άμεσα εξηγήσεις για την γενικότερα απόμακρη σας συμπεριφορά. Σκεφτείτε και απαντήστε την αλήθεια σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91 %

 

Λέων:  Ζυγίστε λοιπόν αυτά που σας λένε και μην στέκεστε σε επιπολαιότητες. Κάποιοι ίσως και να προσπαθούν να σας πάρουν λόγια. Υπάρχει και ο ανάδρομος Δίας παρόν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Παρθένος : Πολλές οι πιθανότητες σήμερα ή αύριο, το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να κάνει μια διπλωματική κίνηση προς εσάς. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Ζυγός:  Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό το έχουν πιάσει εδώ και καιρό οι κεραίες σας. Σύντομα και οι αποκαλύψεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95 %

 

Σκορπιός : Είσαστε αυτήν την εποχή σε έναν ασφυκτικό κλοιό καταστάσεων και νέων προσώπων που σας γοητεύουν. Κάποιος νέος έρωτας είναι στα σπάργανα.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Τοξότης:  Είσαστε μέσα στο μυαλό 2 ατόμων, που σας επιθυμούν ερωτικά. Αυτό από σήμερα, θα αρχίσει να εξελίσσεται προς εσάς. Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως : Αν δεν έχετε κάτι πια που να σας ενδιαφέρει στο άτομο με το οποίο είστε, ίσως έχει έρθει η σωστή στιγμή για να πείτε τις αλήθειες σας ευθέως.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96  %

 

Υδροχόος : Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές προσκλήσεις, που συσχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα. Ίσως και κάτι από τα παλιά να σας θυμηθεί.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~98  %

 

Ιχθείς: Μιλήστε πιο ειλικρινά για τους σκοπούς σας και θα δείτε ότι ο χρόνος να σας δικαιώσει. Ξεκινήστε από τον άνθρωπο σας, που μονίμως τον μπερδεύετε.  Ακόμη και να μην θέλετε να συνεχίσετε μαζί του, καλό είναι να το πείτε τώρα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %