Αστρολογικές Προβλέψεις Σήμερα 08/06.16

Αστρολογικές Προβλέψεις Σήμερα  08/06.16

ΚΡΙΟΣ:  Η συμπεριφορά σας, που είναι ένα μείγμα φόβου και θυμού, έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνετε, αξιόλογο κόσμο, από τα περιβάλλοντα σας. Ο ζωδιακός μήνας του Διδύμου, θα σας βγάλει από αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς και ανώριμης σκέψης, με την εμφάνιση κατάλληλου ατόμου στην αισθηματική σας πραγματικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ:ASTROLOGY Οι συναισθηματισμοί του παρελθόντος δεν θα εισέλθουν στον νέο ζωδιακό μήνα. Απλά να είστε ο εαυτός σας, και σε όποιον αρέσετε τελικά. Οι υπερβολές για να γίνεστε αρεστοί ίσως ανήκουν, σε άλλες εποχές. Αυτοί που θα θελήσουν να έχουν κάτι νέο και ποιοτικό στην αισθηματική τους ζωή, θα το βρουν άμεσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: : Είσαστε το μοναδικό ζώδιο, που θα δει τόσο μεγάλες ανατροπές στην αισθηματική του ζωή, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.  Φυσικά και ο Δίας  σε όψεις με τον Ερμή, θα κάνουν  το θαύμα τους για όλα τα ζώδια του αέρα αλλά πιο πολύ, εσείς είσαστε αυτοί που δέχεστε αυτήν την εύνοια.  Χρησιμοποιήστε την αλάνθαστη  εμπειρία σας, και μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αγάπη απαιτεί σίγουρα χρόνο, ενέργεια και θυσίες για τις οποίες στο τώρα σίγουρα είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσφέρετε. Οι δύσκολες σχέσεις θα εκλείψουν και στην θέση τους, θα έρθουν νέα συναισθήματα που αξίζουν την προσοχή και τον χρόνο σας.  Η κινητικότητα των γοργών πλανητών, θα δώσει μια έφεση σε όλους.

 

ΛΕΩΝ: Αύξηση κατακόρυφη θα έχετε των ερωτικών μετοχών σχεδόν σε όλα τα ζώδια της φωτιάς Η εβδομάδα είναι γεμάτη  με θετικές όψεις του Κυβερνήτη σας, θα σας φέρουν μπροστά σε νέο κόσμο που θα σας απασχολήσει σοβαρά και έντονα. Ακόμα και αυτοί που ακόμα έχουν άσχημες μνήμες, από ερωτική απογοήτευση του παρελθόντος, θα αλλάξουν τον στατικό τρόπο σκέψης τους, και θα δώσουν χώρο για καινούργιες εμπειρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ήδη  αναμετρηθεί  με πρόσωπα που ανήκουν σε  παλιότερες γνωριμίες / σχέσεις, που όμως άμεσα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε σαν επαφές, καθώς πολλά τα καλά που σας έρχονται και από παντού. Οι εξωτερικοί πλανήτες, σας δίνουν μια υπεροχή προκειμένου να βρείτε με νέες αγάπες. Εστιάστε στα χαρακτηριστικά τα οποία ψάχνετε για τον άνθρωπο της ζωής σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Είστε στο απόλυτο επίκεντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας,  αλλά στους δύο ανάδρομους που σας βάζουν παντού παγίδες και εμπόδια, με μόνο σκοπό το να μάθετε και μην επαναλάβετε τα λάθη σε επόμενους χρόνους. Από τις αρχές του Καρκίνου, μια σειρά από καινούργια πρόσωπα θα σας πλαισιώσουν, και θα αλλάξουν την αντίληψη σας γύρω, από το συναίσθημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βιώνετε μεγάλες αλλαγές και σε όλα τα επίπεδα. Το πρακτικό οικονομικό σας κομμάτι, είναι κάτι που θα σας δώσει την ασφάλεια για να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή σας. Οι μέρες του Ταύρου, θα σας εντάξουν σε νέα περιβάλλοντα και  με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα σας τραβήξουν την σύνθετη σας προσοχή.

 XARTOMANTIA

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εύνοια για όλους τους Τοξότες, όλων των δεκαετιών και δεκαημέρων.  Πλέον η αφύπνιση με ένα Ερμή, να μαζεύει γνώση από όλα τα ζώδια , είναι σε υψηλό επίπεδο, και αυτό σημαίνει ότι πλέον τα φίλτρα σας έχουν γίνει πολύ πυκνά! Καραδοκεί έρωτας με απολήξεις μεγάλης αγάπης μέσα στο προσεχές διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αναμετρηθείτε με πολύ και καινούργιο κόσμο που θα σας κατακλείσει. Μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα έχουν αρκετές προσεγγίσεις που θα έλξουν το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Ο κυβερνήτης σας, σε όψεις με τον Δία – Αφροδίτη, θα σας αποδώσει ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας, κάτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση, αλλά και την όρεξη για ολοκλήρωση της προσωπικής σας ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεση σας είναι στα ύψη, και αυτό θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα. Οι ελπίδες σας έχουν σβήσει οριστικά, και σίγουρα δεν αναμένετε κάτι να  παρουσιαστεί από το παρελθόν σας. Για αυτούς που είναι ακόμη προσκολλημένοι, σε παλιές γνωριμίες, θα απογοητευτούν. Οι μέρες στην αλλαγή του ζωδίου μεταξύ Δίδυμοι– Καρκίνος, σας ανοίγουν δρόμους προς νέα πρόσωπα .

 

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε μονίμως μπλεγμένοι σε παρελθόν και παρόν. Αυτό σαν ασαφής κατάσταση σας καθυστερεί από οτιδήποτε καλό σας πλησιάζει! Η τύχη θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Ιουνίου. Δεν υπάρχει κάτι πια να προσμένετε από το άσχημο παρελθόν. Οτιδήποτε εμφανιστεί είναι μόνο από το δημιουργικό παρόν και μέλλον.

 

 ΤΑΡΟ