Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 17 Μαίου

Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 17 Μαίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Εσείς και το ταίρι σας, έχετε πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις, μέσα σε αυτό το δυναμικό Καλοκαίρι. Τα άστρα σίγουρα σας υποστηρίζουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Ταύρος:  Θα χρειαστεί τώρα, που ο Ήλιος φεύγει πάνω από τον οίκο σας, να μιλήσετε πιο σοβαρά και υπεύθυνα για αυτά που σχεδιάζετε τον επόμενο μήνα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Δίδυμοι: Έχετε την καλύτερη διάθεση σήμερα, για να κάνετε πολλά πράματα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Το χρήμα είναι κοντά και σας βοηθά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91%

 

Καρκίνος:  Τις σκέψεις που κάνετε για την σχέση σας, καλό θα ήταν πριν βγει αυτός ο μήνας, να τις εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο σας. Σίγουρα θα είχε την σημασία του.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94 %

 

Λέων:  Ο σύντροφος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι περιμένει από εσάς. Ίσως μια πιο σοβαρή πρόταση – δέσμευση.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Παρθένος : Με αυτήν την καλή αστρολογική εποχή, να σας υποστηρίζει, εσείς μπορείτε να λύσετε πολλά από τα οικονομικά σας προβλήματα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Ζυγός:  Είναι πολλά τα θέματα, μέσα στο  μυαλό σας. Έχετε αφήσει και κάποιες ανοιχτές πόρτες από το παρελθόν, που πρέπει να κλείσετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %

 

Σκορπιός : Δεν είστε εσείς αυτοί που θα ακολουθήσετε την ροή των πραμάτων. Εσείς είστε αυτοί που χαράσσουν τους δρόμους προς την επιτυχία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Τοξότης:  Είναι μια μέρα που το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Πολλές οι παρεξηγήσεις που πλανώνται στην ατμόσφαιρα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~96  %

Αιγόκερως : Είσαστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αυτήν την εποχή και αυτό σας φτιάχνει κατά πολύ την διάθεση. Αυτό θα το δείτε και σε επίπεδο φλερτ.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Υδροχόος : Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας. Οι τριγύρω σας και ειδικά ο σύντροφος σας, σας χρειάζεται. Δηλώστε το παρόν σας άμεσα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ιχθείς: Αφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν να ξεχαστούν από την μνήμη σας. Τα άστρα είναι υποστηρικτικά σας δίνουν ευκαιρίες αγάπης.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93 %