Δεύτερο δεκαήμερο Μάιου -16

ΚΡΙΟΣ: Οι μέρες είναι εποικοδομητικές για τα Κριάρια σε όλους τους τομείς. Ενισχυμένα είναι και τα αισθηματικά σας, που θα σας δώσουν την επιβεβαίωση που χρειάζεστε. Ακόμη και οι χωρισμένοι, θα βρουν τους κοινούς κώδικες επικοινωνίας.  Καλές και οι ειδήσεις που θα σας προκύψουν και από τον εργασιακό σας χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επικοινωνίες σας είναι άκρως προβληματικές. Ο ανάδρομος Ερμής μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο που σας προσφέρει είναι καινούργιες δυσκολίες. Θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή μέχρι τις 21 του τρέχοντος μηνός, που θα γυρίσει πια σε ορθή φορά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ένταση έχετε για ότι και αν κάνετε. Δεν είναι μόνο ο κυβερνήτης σας σε άσχημες όψεις με τον Ποσειδώνα, είναι η Αφροδίτη που σας εξωθεί σε μεγάλα και γενναία ξεκαθαρίσματα, στην προσωπική σας ζωή, είτε την επίσημη είτε την ‘κρυφή’. Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει και στα εργασιακά σας, που θα σας αποδώσουν σύντομα καρπούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνετε ότι μπορείτε για να κρατήσετε τις πολύτιμες ισορροπίες μέσα σε αισθηματικούς δεσμούς,  αλλά και την οικογένεια σας. Λίγη ακόμη υπομονή και από τις 14-05 και ύστερα,  πολλά αυτά που θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε. Σε όλο αυτό, προσθέστε και κάποιες ευχάριστες ανατροπές στα επαγγελματικά σας δρώμενα.

 

ΛΕΩΝ: Διαδρομές – συζητήσεις συναντήσεις και διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα το ερχόμενων ημερών. Όλο το αστρολογικό σκηνικό κινείται υπέρ σας και σας παρουσιάσει εκείνες τις ευκαιρίες, για τις βαθιές αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε και στην αισθηματική σας, αλλά και στην επαγγελματική σας καθημερινότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ευεργετική επίδραση των όψεων του Άρη με την Παρθένο, στον ζωδιακό σας οίκο, μόνο σε λύσεις και αποκαλύψεις μπορούν να σας φανερώσουν. Υπόγειες καταστάσεις και παρασκήνιο σε ερωτική ζωή φωτίζονται. Αυτό ίσως να προκαλέσει και την λήξη δεσμών. Πολλές και οι νέες καλές συνεργασίες σε εργασία.

 

ΖΥΓΟΣ: Παραμένετε σταθεροί στις απόψεις σας. Αυτό πιθανόν και να ενοχλεί το ταίρι σας, που δεν αντιλαμβάνεται την στάση σας. Δεν είναι ωστόσο, καλές και οι εποχές για αλλαγές και απαιτήσεις πέραν του λογικού μέτρου. Ο ανάδρομος Πλούτωνας, θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις, έτσι ώστε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος που αναμένεται, θα σας δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά που σας προβληματίζουν και σε όλα τα επίπεδα τις ζωής σας. Ο οικογενειακός σας χώρος θα σας αγκαλιάσει και θα σας δώσει την βοήθεια  που ψάχνετε.  Πολλά και τα αντίο που ίσως και να χρειαστεί να πείτε σε άτομα που σας αδικούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν πολλά κενά στις σχέσεις σας και τις προσωπικές και τις εργασιακές. Δεν χρειάζεται να κινηθείτε άμεσα. Αφήστε και τους άλλους να πράξουν και αυτοί την δική τους ευθύνη. Οι μέρες μετά το τέλος του ζωδιακού μήνα του Ταύρου στις 20/05, θα δώσουν τις ευκαιρίες για να βρείτε την κατάλληλη λύση για όλα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλοπρόσαλλα τα βήμα και οι σκέψεις σας αυτήν την περίοδο. Είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει χρόνος πια για χάσιμο. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου,  είναι καλές για να επιχειρηματολογήσετε και να καταλήξετε σε μια κοινή συνισταμένη με αγαπημένα πρόσωπα, ακόμη και στενούς συνεργάτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρνείστε ακόμη κατηγορηματικά να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Φυσικά είναι πολλά αυτά και αυτοί που δεν σας ταιριάζουν, ωστόσο μην το δείχνετε με τον επιθετικό τρόπο. Από τις 15/05, και ύστερα τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά με αποτέλεσμα να έρθετε σε πλήρη συνεννόηση με τουλάχιστον, το αγαπημένο σας άτομο.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Έχετε την καλύτερη διάθεση, από όλον τον ζωδιακό κύκλο. Για αυτό το καλό είναι υπεύθυνος ο κυβερνήτης σας, που κάνει θετικότατες όψεις με την ερωτική Αφροδίτη. Αυτό θα βοηθήσει τις προβληματικές καταστάσεις να διορθωθούν άμεσα. Επιπροσθέτως, ανερχόμενες και οι μετοχές σας στα οικονομικά.