Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Υπερβολή σε όλα. Οι μέρες σας βάζουν σε έναν έντονο ρυθμό για να λύσετε καταστάσεις που έχουν μείνει ακίνητες, για  ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι προθέσεις του σύμπαντος, είναι να σας ενισχύσουν σε εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων, που αξίζει να τους ρίξετε και μια δεύτερη ματιά. Διαφαίνεται στον ορίζοντα και μια καλύτερη οικονομική άνεση, που θα σας ανακουφίσει.

XARTOMANTIA

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αξίζετε να περνάτε αυτά τα δύσκολα, ένεκα μιας σχέσης – αγάπης που μόνο πια σας πληγώνει. Βοηθήστε τον εαυτό σας και απεγκλωβιστείτε άμεσα. Οι αστρολογικές όψεις των ημερών και με έναν Ήλιο μέσα στο Δίδυμο, μόνο δύναμη και εξέλιξη μπορούν να σας δώσουν. Αυτό έχει την ισχύ τους και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, που θα τα δείτε να παίρνουν την άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από τώρα έχετε αρχίσει και μετράτε τα καλά, που θα σας δώσει το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου. Ο Κυβερνήτης σας είναι σε εξαιρετικές πλανητικές όψεις με τον Δια, και σας στηρίζουν σε όποια απόφαση και να πάρετε. Ακόμη και υποθέσεις αισθημάτων, που δεν πιστεύατε ότι θα φέρετε εις πέρας, τώρα θα δείτε την επιτυχία τους. Κινητοποιηθείτε και στο επίπεδο της εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μέσα στην σχέση σας, σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς, άρα κάτι ανάλογο θα πρέπει να πράξετε και εσείς από την πλευρά σας, μόνο και μόνο για να κρατήσετε τις απαραίτητες ισορροπίες. Να είστε πιο φειδωλοί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καθώς πολλά θα σας προταθούν και θα σας γοητεύσουν.

ΛΕΩΝ: Δεν σοκάρεστε πια με τίποτα. Όλα τα έχετε ζήσει αυτό το χρονικό διάστημα, και πλέον αισθάνεστε πιο δυνατοί από ποτέ. Η ακατανόητη συμπεριφορά αυτών που βρίσκονται κοντά σας, θα πρέπει να μείνει στα αζήτητα και εκτός του βεληνεκούς σας. Πολλά ακόμη αυτά που μέχρι την Πανσέληνο στις 20-06, που θα βιώσετε, αλλά χωρίς να δώσετε περαιτέρω βαρύτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ως συνήθως προσφέρετε πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνετε, και ίσως αυτό το προσεχές διάστημα να έχετε κουραστεί. Οι μέρες μέχρι την λήξη του μήνα, σας ενισχύουν στον λόγο σας, αν θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς πια ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να πράξετε και μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα, που δείχνει να έχει πάρει ανοδική πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Τίποτα δεν σας αφήνει πια ικανοποιημένους. Όλά είναι στο μυαλό σας ένα κουβάρι, το οποίο σαν  καταστάσεις τις οποίες ζείτε στο τώρα, δεν σας επιτρέπουν να το ξετυλίξετε. Ιδανικά μετά, τις 21/06, ανοίξτε όλες τις υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν, και μιλήστε για όλα αυτά που επιθυμείτε να τροποποιήσετε. Τυχόν ταξίδια , θα σας φτιάξουν την διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα αισθήματα δεν είναι πια αμοιβαία. Πολλά και τα παράπονα που σας έρχονται το επόμενο διάστημα, και περιλαμβάνουν μέχρι και πρόταση για χωρισμό. Η Πανσέληνος στις 20-06, συντελείται επάνω σας, και όλα είναι πιθανά. Δώστε παραπάνω χρόνο και ενέργεια στα εργασιακά σας, που έχουν κάνει μεγάλο δρόμο και έχουν φτάσει επιτέλους στην κορυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τόλμη που έχετε σαν ζώδια θα σας χρειαστεί. Το συντροφικό σας ταίρι επιθυμεί, να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα μαζί σας, ίσως και επισημοποίηση. Οι ανάδρομες κινήσεις των πλανητών, θα βοηθήσουν στο να προχωρήσετε και τις οικονομικές σας υποθέσεις σε κάτι καλύτερο. Μην απλωθείτε πολύ σε έξοδα.

XARTOMANTEIA

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η άνευ όρων παράδοση σας, στον νέο έρωτα σίγουρα σας έχει πια κουράσει. Μπορεί να είχατε καιρό να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες αλλά σίγουρα δεν είναι και η κατάλληλη χρονική περίοδος, για θαρραλέα  βήματα. Ασχοληθείτε επίσης πολύ πιο δυναμικά, με τα οικονομικά σας, που θα πολλαπλασιαστούν και θα σας δώσουν λύσεις άμεσα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολλά παράπονα θα εκφράσετε στον σύντροφο σας. Η υποτονική σας διάθεση, εδώ και καιρό δεν οφείλετε μόνο στη μετριότητα των λοιπών καταστάσεων στην καθημερινότητα σας, αλλά και σε αισθήματα που δεν τα βλέπετε να ανθίζουν.  Δεν χρειάζεται αν πάρετε στο τώρα αποφάσεις. Μετά τις γιορτές καλύτερα, που οι πλανήτες σας υποστηρίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ: Οι μέρες μέχρι τις 24-06, είναι στην διάθεση σας για να κάνετε νέα ξεκινήματα. Νέα εποχή με πολύ νέο κόσμο, γνωριμίες, καινούργιες συνεργασίες απλώνεται μπροστά σας και σας δίνει τις ευκαιρίες επιτέλους να ισορροπήσετε την ζωή σας. Μέχρι τότε καλύτερα απομακρυνθείτε, από τους ‘ύποπτους’ ανθρώπους.