Εβδομαδιαίες προβλέψεις. 17-23 Απριλίου ΄17

Εβδομαδιαίες προβλέψεις. 17-23 Απριλίου ΄17

Τελείωσαν και οι γιορτές και τα ζώδια μπαίνουν και πάλι στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.  Αυτό σημαίνει, πολλές συζητήσεις, δράσεις για επανένωση και ευθυγραμμισμένη καθημερινότητα πλέον.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Λίγη υπομονή και ο ήλιος φεύγει από πάνω σας και σας δίνει την ευκαιρία, να κάνετε τα επόμενα σας βήματα, γύρω από υποθέσεις ερωτικές που είχαν ΄κολλήσει΄! Αυτό θα φέρει τους συντρόφους πιο κοντά στα θέλω τους. Εκπλήξεις θα υπάρξουν και για τους ελεύθερους, που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν μια καρμική γνωριμία.

Τυχερή ημέρα: 23 Απριλίου

Ταύρος: Θα πρέπει να κινητοποιηθείτε άμεσα, αν θέλετε να λήξετε κάποιες παλιές σας υποθέσεις, που κατά καιρούς σας εμφανίζονται, σας αναστατώνουν και μετά σας αφήνουν μόνους. Με το Ήλιο στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα κάνετε μόνο αυτά που θέλετε, και όχι αυτά που σας ζητούν. Τύχη και στο χρήμα.

Τυχερή ημέρα: 21 Απριλίου

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε μια καλή διάθεση, και αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει και το εισητήριο για να ανοίξουν οι πόρτες, για την καρδιά, του ατόμου που επιθυμείτε. Τα αστρολογικά της περιόδου, σας υποστηρίζουν σε κάθε κίνηση σας.

Τυχερή ημέρα: 23 Απριλίου

 

Καρκίνος: Μην ανοίξετε ακόμη τα χαρτιά σας, σε άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρώτα, θα πρέπει να μάθετε για αυτούς. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την άλλη μεριά.

Τυχερή ημέρα: 18 Απριλίου

Λέων:  Μπορεί να υπάρχει μια υπερένταση στον δεσμό σας, αλλά αυτό από την Πέμπτη και μετά θα υποχωρήσει. Θα δείτε ότι και ο σύντροφος σας, έχει καταλάβει αυτά που του έχετε πει, και θα συμφωνήσει τελικά μαζί σας.

Τυχερή ημέρα: 23 Απριλίου

Παρθένος: Η τύχη είναι με το μέρος σας και στον ερωτικό τομέα. Αυτό εσείς οι χωρισμένοι, θα το εισπράξετε με την επανασύνδεση που θα επιδιώξει το ταίρι σας, και εσείς οι εν σχέση, με τα αισθηματικά δώρα που θα σας προσφέρει ο αγαπημένος σας.

Τυχερή ημέρα: 22 Απριλίου

Ζυγός: Με τόσο δύσκολο,…αστρολογικό σκηνικό πάνω από το κεφάλι σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε… είναι απλά να χαμογελάτε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για επικοινωνιακά λάθη. Από τον καινούργιο μήνα, όλα τα βελτιωθούν.

Τυχερή ημέρα: 20 Απριλίου

Σκορπιός: Η καρδιά σας είναι απλά μπερδεμένη. Δεν είστε ούτε και εσείς σίγουροι, για αυτό που πάτε να επιλέξετε. Ίσως και να έχετε επηρεαστεί από την γνώμη των τρίτων. Αφήστε τις μέρες, να κυλήσουν και μην πιέζεστε.

Τυχερή ημέρα: 21 Απριλίου

 

Τοξότης: Τα ερωτικά σας παιχνίδια, θα σας βάλουν σε πρόβλημα. Αν δεν επιθυμείτε, να διατηρήσετε την σχέση που τώρα έχετε, ίσως και να είναι πιο έντιμο από την πλευρά σας, να το πείτε. Μην βάζετε τους άλλους, μέσα στα δικά σας λάθη – πάθη !

Τυχερή ημέρα: 19 Απριλίου

Αιγόκερως: Ο χρόνος που σας έχει δώσει ο άνθρωπος σας, έχει τελειώσει και εσείς πρέπει με το χέρι στην καρδιά, να δώσετε τις αληθινές σας απαντήσεις. Όποιες και να είναι αυτές, τουλάχιστον θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Τυχερή ημέρα: 20 Απριλίου

 

Υδροχόος: Η επιμονή κάποιου από τον κοινωνικό σας κύκλο, έχει γοητεύσει το μυαλό σας, Κάτω από αυτόν τον περίεργο αστρολογικό ουρανό, σίγουρα όλα είναι πιθανόν να συμβούν. Ίσως και ένας μεγάλος – αληθινός έρωτας.

Τυχερή ημέρα: 22 Απριλίου

 

Ιχθείς: Αν η καθημερινότητα σας, έχει τόσα πολλά, πιθανόν να είναι και ο σοβαρός λόγος…που ακόμη δεν έχει βρεθεί αυτός ο κατάλληλος για να σας αγαπήσει. Ασχοληθείτε με τον εαυτό και την δημόσια εικόνα σας περισσότερο.

Τυχερή ημέρα: 19 Απριλίου