Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/06-04/07

         

Αλλάζει ο μήνας, και μαζί και η διάθεση όλων των ζωδίων. Πολλά τα αστρολογικά δεδομένα που θα ανατρέψουν την ήσυχη καθημερινότητα των περισσοτέρων. Η Αφροδίτη θα συγκατοικήσει προσεχώς, με τον Ερμή, κάτι που θα δώσει άπλετες ευκαιρίες για αποσαφήνιση των παρεξηγήσεων αλλά και την εύρεση λύσεων σε όλους τους τομείς.

astrologia

ΚΡΙΟΣ:

Σχέσεις: Οι συνθήκες στις οποίες κινήστε ήδη έχουν γίνει πολύ πιο εύκολες. Η διαχείριση του χρόνου σας και των αισθημάτων σας, είναι πιο προσεχτική από κάθε άλλη  προηγούμενη φορά. Αυτό επιδείξτε το, στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, και ακόμη περισσότερο, στο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής σας.

Οικονομικά: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με τους συνεργάτες και τους συνεταίρους σας, για αλλαγές και εξέλιξη. Αυτοί που ψάχνουν για νέα εργασία, μέσα σε αυτόν τον νέο μήνα, θα την εντοπίσουν. Γενικότερα θα υπάρξει σταθεροποίηση στον οικονομικό τομέα.

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Σχέσεις: Θα γίνετε στόχος για το ταίρι σας, που θα σας κατηγορήσει για την αισθηματική σας εσωστρέφεια και απραξία, που όντως συντελείται, από πλευράς σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν τελικά έχετε κουραστεί από τις ίδιες συμπεριφορές, τότε μην καθυστερείτε τον εαυτό σας, και ανακοινώστε, χωρίς  φόβο και πάθος, τις προτάσεις σας.

Οικονομικά: Περιορίστε τα έξοδα σας. Οι μέρες είναι περίεργες και σίγουρα δύσκολες για όλα τα γήινα ζώδια. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με αυτά που μπορείτε ασφαλώς, να διαχειριστείτε, και αυτά να σας αποδώσουν άμεσα. Πολλά και τα ταξίδια μετακινήσεις που θα προκύψουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σχέσεις: Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είσαστε σε μια μέτρια διάθεση και για την ερωτική σας ζωή, αλλά και σε μια απάθεια για την κοινωνική σας συναναστροφή. Σίγουρα ο Κρόνος απέναντι σας, δεν βοηθάει με την εξέλιξη  σε κανέναν τομέα. Ωστόσο από την ώρα που η Αφροδίτη, θα πλησιαστεί με τον Ερμή, όλα τα επανέλθουν στα φυσιολογικά τους.

Οικονομικά: Έχετε παραμελήσει πολύ τον τελευταίο καιρό τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, και συντόμως θα έχετε προβλήματα. Ενεργοποιηθείτε και δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε και να ρυθμίσετε άμεσα. Πάντως ο νέος μήνας, θα σας εκπλήξει με ξαφνικά κέρδη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σχέσεις: Τουλάχιστον 3 πλανήτες σας ωθούν και σας προκαλούν, για ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Μην κοιτάτε πίσω πια, σε αυτά που χάθηκαν. Έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, και που τώρα πλέον έχετε την εμπειρία και την δύναμη, να αλλάξετε την τύχη της ερωτικής και οικονομικής σας ζωής.

Οικονομικά: Έχετε αφιερώσει  πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια στις προσωπικές επαγγελματικές σας επιδιώξεις, και αυτό από τις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα το δείτε να πολλαπλασιάζεται και να σας αποδίδει καρπούς και νέα επέκταση. Οι μέρες είναι θετικές για οποιαδήποτε επένδυση.

 

ΛΕΩΝ:

Σχέσεις: Ρισκάρετε πολύ και θα χάσετε τελικά. Ο Κρόνος στην αντίθετη ακριβώς γωνία από εσάς και με γείτονα τον Άρη, σίγουρα δεν χωρατεύουν. Κρατήστε του τόνους χαμηλά και τα λόγια σας μαζεμένα. Υπάρχει μια υπερβολή παντού και εσείς σαν ζώδιο της φωτιάς, κινδυνεύετε περισσότερο να παρασυρθείτε.

Οικονομικά: Είσαστε σε σοβαρές σκέψεις, για να κάνετε κάθετες αλλαγές στην εργασιακή σας πραγματικότητα. Εδώ και καιρό έχετε αντιληφθεί  ότι πολλά είναι αυτά που πρέπει να τροποποιήσετε. Αυτό μπορεί να λέγεται δραστηριότητα ή και ακόμη απομάκρυνση συνεργατών, που δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σχέσεις: Αβεβαιότητα και αδυναμία δηλώνετε στα περιβάλλοντα σας. Δύσκολες περιστάσεις σας έχουν εγκλωβίσει, σε θέματα συναισθημάτων και οικονομικών. Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, θα σας δώσουν ένα πιο σταθερό προβάδισμα, για να καταφέρετε να δώσετε τις λύσεις που θα σας αποδεσμεύσουν από τα περιττά.

Οικονομικά: Το σκηνικό στα εργασιακά σας, θα αλλάξει απροσδόκητα και ευχάριστα. Αυτοί που αναζητούν μια καινούργια εργασία, θα την βρουν μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα. Αυτοί που κάνουν σκέψεις για μετοίκηση ή φυγή στο εξωτερικό, ας περιμένουν τους Καλοκαιρινούς  μήνες, που τα αστρολογικά είναι πιο  θετικά.

τραπουλα

ΖΥΓΟΣ:

Σχέσεις: Τρίζει ο θρόνος σας. Οι μέρες που πέρασαν δοκίμασαν την υπομονή και την αντοχή σας σε δεσμούς και συνεργασίες. Έχετε πια αναλάβει τα πάντα πάνω στους ώμους σας, και αυτό σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε πιο σίγουρα για το αποτέλεσμα, που σίγουρα θα επισπεύσει την παρουσία του.

Οικονομικά: Προσπαθείτε να εξυπηρετήσετε τους πάντες και αυτό σίγουρα σας ρίχνει την ενέργεια σας. Θα πρέπει από τον καινούργιο μήνα να ενεργοποιηθείτε και να βάλετε σε μια πιο αυστηρή ιεραρχία, στα θέλω σας και τα θέλω των τρίτων. Μαζέψτε το χέρι σας από τα περιττά έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σχέσεις: Δεν υπάρχει πρόσβαση σε άτομα που σας ενδιαφέρουν, και αυτό σας λυπεί. Αν ψάχνετε λύσεις για να φέρετε και πάλι στην ερωτική σας πραγματικότητα κάποιο πρώην ταίρι, καλύτερα αφήστε το για μετά τις 08/07, που τα αστρολογικά σας δίνουν την εύνοια τους.

Οικονομικά: Θα καταφέρετε να διατηρήσετε την σωστή αναλογία εσόδων – εξόδων. Οι μέρες που πέρασαν, μπορεί να ήταν δύσκολες και πολυέξοδες, αλλά τώρα όλα θα ισορροπήσουν. Θα δείτε υποστηρικτικές συμπεριφορές από συνεργάτες και υπαλλήλους, που θα σας συγκινήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σχέσεις: Η έντονη επιθυμία σας για να επιδιορθώσετε επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, με άτομο που σας ενδιαφέρει, θα γίνει τελικά πραγματικότητα. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο παρέχει μια παραπάνω προστασία στα τσακωμένα ζευγάρια, που θα δώσει λύσεις και σμίξιμο τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Οικονομικά: Σύντομα, έρχονται αλλαγές που τόσο καιρό είχαν καθυστερήσει, και θα σας απογειώσουν. Οι επιχειρηματικές σας κινήσεις θα στεφθούν εύκολα από επιτυχία, και η αναγνώριση είναι κάτι που θα το εισπράξετε σε μεγάλες και μόνιμες δόσεις. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε με τον δικό σας τρόπο, τους συνοδοιπόρους σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σχέσεις: Τίποτα δεν μπορεί να αλλοιώσει αυτό που επιθυμείτε. Είσαστε σε μια άκρως θετική και δημιουργική περίοδο που πολλά θέματα σας, θα έρθουν κοντά στις οριστικές του λύσεις. Θεωρητικές προσεγγίσεις που δεν αποδίδουν θα παραμεριστούν, και θα πράξτε με τους δικούς σας τρόπους που θα φέρουν και το αποτέλεσμα.

Οικονομικά: Λύσεις θα βρεθούν, μόνο αν τελικά κινητοποιηθείτε. Πολλά τα ανοιχτά προβλήματα που έχετε παραμελήσει, και τώρα όλα ζητούν την προσοχή σας. Από την άλλη πλευρά, ειδήσεις από περιουσιακά – κληρονομικά που είχαν ξεχαστεί, σύντομα θα σας κάνουν μεγάλα δώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σχέσεις: Μόνο με μεθοδικότητα και μέτρο μπορείτε να φέρετε και πάλι στην ζωή σας, το άτομο που αγαπάτε. Οι επόμενες 1-2 εβδομάδες υποστηρίζουν αστρολογικά, για να προσπαθήσετε και να πλησιάσετε πια με τον σωστό τρόπο τα λάθη, και στο τώρα πια να τα θεραπεύσετε. Αυτό μπορείτε να το εφαρμόσετε με επιτυχία και στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Οικονομικά: Υπάρχει ένα έντονο κλίμα στις συνεργασίες σας, που πιο πολύ δηλώνει την ερχόμενη διάσπαση σας. Πολλά αυτά που σας έχουν αδικήσει και ήδη έχουν συσσωρευτεί μέσα στο κεφάλι σας.  Ξεκινήστε με τον διάλογο να κάνετε τις διορθώσεις σας, και μετά σε ανατροπές.

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Σχέσεις: Είναι ακατανόητη η στάση σε φλέγοντα θέματα. Έχετε ίσως μουδιά σει από τις πολλές αστοχίες των προηγούμενων εβδομάδων, και στο τώρα αισθάνεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου η Αφροδίτη σας ενισχύει και εσείς  θα βρείτε τις δυνάμεις και θα ενεργοποιηθείτε.

Οικονομικά: Το επόμενο χρονικό διάστημα (2-3 εβδομάδες), έχει πολλή κούραση, αλλά και αλλαγές που θα σας δικαιώσουν σε οικονομικό επίπεδο. Οι όψεις του Άρη με τον ζωδιακό σας οίκο, δημιουργούν μια καλή ατμόσφαιρα σε συνεργασίες και επενδύσεις που θα θέσουν βάσεις για πολλά περισσότερα και αποδοτικότερα.

SMIRNEIKI