Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Μαίου – 05 Ιουνίου

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά έντονα καθώς στις 05-06, η Νέα Σελήνη, θα αναστατώσεις τα γαλήνια νερά των περισσοτέρων ζωδίων. Πιθανές οι συναισθηματικές και οι εμπορικές εξαπατήσεις,  που μπορεί να προκύψουν και από οικεία πρόσωπα. Η κίνηση της Αφροδίτης στις 10-06 στις επόμενες μοίρες, θα φανερώσει αισθηματικές ιστορίες που μέχρι τώρα δεν είχαν τις ευκαιρίες για να αναδειχτούν. Αυτό μπορεί να ακουμπάει και υποθέσεις του μακρινού παρελθόντος.

ASTROLOGIA

Κριός

Σχέσεις: Θα χρειαστεί να είστε άκρως προσεχτικοί στις σκέψεις και στις κινήσεις σας, μιας και όλη αυτή η εβδομάδα σας δίνει μια υπεροχή που σίγουρα, δεν θα πρέπει να ξεφύγει του μέτρου και της λογικής. Αποφύγετε ερωτικές υπερβολές, που σας έχουν αποδείξει στο παρελθόν, ότι δεν σας οδηγούν τελικά σε κάποιον ευτυχή προορισμό.

Οικονομικά: Μπορείτε να καταστρώσετε τα επιχειρηματικά σας σχέδια, με σαφή και πρακτικό τρόπο. Κρατήστε τους τύπους με τους συνεργάτες σας, και μην υποσχεθείτε πολλά αυτήν την περίοδο, και ίσως και μέχρι τα τέλη του Μαίου. Επίσης, αποφύγετε τις σημαντικές αγορές, που αργότερα πιθανόν να αποδειχθούν λαθεμένες.

 

Ταύρος

Σχέσεις: Ιδιαίτερα ρομαντικές οι ημέρες, που θα σας βοηθήσουν να πλησιάσετε άτομα που μέχρι τώρα δεν σας άναβαν το πράσινο φως. Αποφύγετε φυσικά την υπερβολή λόγου και υποσχέσεων, που αργότερα θα σας εκθέσουν. Η Αφροδίτη θα κάνει δώρα μέχρι την νέα σελήνη, σε αυτούς που έχουν χωρίσει μεν, αλλά αισθάνονται ότι ακόμη κάτι υπάρχει που αξίζει να αναζητηθεί.

Οικονομικά: Ιδανικές οι ημέρες μέχρι και τις 06/06, για να βρείτε μια νέα θέση εργασίας, ή και να αποστείλετε κάποιο βιογραφικό, ή και ακόμη να περάσετε από κάποια σοβαρή συνέντευξη. Μπορείτε σίγουρα να εντυπωσιάσετε. Η συνέπεια και η πειθαρχία, που σας χαρακτηρίζει θα σας οδηγήσει σίγουρα στην επιτυχία

 

Δίδυμοι:

Σχέσεις: Έχετε ξεχαστεί μέσα σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Ο Άρης σε λίγες μέρες θα είναι θετικός για εσάς, και θα σας ταρακουνήσει με νέες ερωτικές ευκαιρίες, που θα σας φανερωθούν μέσα από τις ήδη υπάρχουσες συναναστροφές σας. Τα χαμένα και πρώην κεκτημένα συναισθήματα, θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν, και θα μείνουν σαν εμπειρία προς γνώση και συμμόρφωση.

Οικονομικά: Μπορείτε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από φιλικά σας πρόσωπα, που κάτι επαγγελματικό έχουν να σας προτείνουν. Η ιδιαίτερη προσωπικότητα σας γεμάτη από γνώσεις και πείρα, θα είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος, για να εξελίξετε, από αυτόν τον μήνα, τα εργασιακά σας σχέδια.

 

Καρκίνος:

Σχέσεις: Θα προχωρήσετε σε αναθεώρηση πολλών καταστάσεων που μέχρι τώρα, ίσως και μην βλέπατε πολύ σοβαρά. Διανύετε μια δύσκολη περίοδο στα αισθηματικά σας και αυτό σας έχει κάνει αρκετά καχύποπτους. Η νέα Σελήνη στις 05/06, σας βάζει σε μόνιμη αφύπνιση, πρώτα για τα δικά σας θέλω και μετά για των άλλων. Προσέξτε τις συναισθηματικές παγίδες από καινούργια άτομα.

Οικονομικά: Αναβάλετε οποιαδήποτε επαγγελματική σας κίνηση – δραστηριότητα που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Η επιπολαιότητα που τυχόν να υπάρξει από την άλλη μεριά των συνεργατών, και κάτω από την τις έντονες όψεις του Πλούτωνα -Άρη, ίσως μακροπρόθεσμα να σας στεναχωρήσει. Κρατήστε γενικότερα μικρό καλάθι και χαμηλούς τόνους.

 

Λέων

Σχέσεις: Η τάση απομόνωσης που έχετε, σίγουρα δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Οι μέρες με έναν Άρη να κινείται στον φλογερό Σκορπιός, θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να δραστηριοποιηθείτε, και να λύσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες που σίγουρα πια δεν σας πονούν. Οι μέρες θα σας φανερώσουν καινούργιο κόσμο, που μπορεί να σας συμπληρώσει τα κοινωνικά και γιατί όχι, και τα συναισθηματικά κενά.

Οικονομικά:  Πρέπει να αποφασίσετε άμεσα και να ανακοινώσετε στους συνεργάτες – συναδέλφους σας τις αποφάσεις, που εδώ και καιρό ανακυκλώνετε μέσα στο μυαλό σας. Είναι μια περίοδος, και μέχρι την λήξη του ζωδιακού μήνα των Διδύμων, που θα προβληματιστείτε και θα δυσκολευτείτε για να καταλήξετε.

 

Παρθένος

Σχέσεις: Έχετε πια μπει σε έναν μονόδρομο και χωρίς γυρισμό στην αισθηματική σας ζωή. Δεν είσαστε πια ευτυχισμένοι με τις επιλογές σας και αυτό είναι καταφανέστατο μέσα στον δεσμό –γάμο σας. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τους Διδύμους, πια στενεύουν τα χρονικά όρια και δεν αφήνουν περιθώρια για περισσότερα λάθη.  Όσοι είναι ελεύθεροι πιθανόν να έχουν προσέγγιση από άτομο στην εργασία τους.

Οικονομικά: Είσαστε αυτό το χρονικό διάστημα, αρκετά ασαφείς στις επιδιώξεις σας. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς αλλαγές. Από τις 10/06 και ύστερα που το αστρολογικό σκηνικό θα έχει νέες θέσεις, όλα μπορούν να τροποποιηθούν προς όφελος σας. Αφήστε για το Καλοκαίρι, αγορές και μεγάλες επενδύσεις.

 

Ζυγός

Σχέσεις: Έχετε δέσει κόμπο ότι θα τα καταφέρετε με τον δεσμό σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από τους Διδύμους, μόνο σε υπερβολές και ψευδαισθήσεις μπορούν να σας παρασύρουν. Δεν χρειάζεται σε μια τόσο ρευστή περίοδο να τολμήσετε, να ρισκάρετε και τελικά να βγείτε χαμένοι. Προσπαθήστε μόνο να επισημάνετε τα λάθη που μπορούν να εξαλειφθούν, προ όφελος και των δύο σας.

Οικονομικά: Θα αναζητήσετε λύσεις πρακτικές, σε ζητήματα από το παρελθόν. Έχει έρθει πια η ώρα να ασχοληθείτε με υποθέσεις που άπτονται κληρονομιών, δημοσίου, περιουσίας κτλ. Μείνετε μακριά από σπατάλες και υπερβολές, χάριν άσχημης ψυχολογίας. Αποφύγετε επίσης και τα πολλά και ανούσια έξοδα γύρω από ταξίδια, και υπερβολική ψυχαγωγία.

 

Σκορπιός

Σχέσεις: Είσαστε ίσως στην καλύτερη φάση της ερωτικής σας ζωής. Ο Άρης τόσες μέρες μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σας έβαλε σε μια ανατρεπτική πορεία, που μόνο προβλήματα δημιούργησε. Αυτό τελειώνει, και πια άνετα μπορείτε να βάλετε σε μια λογική σειρά τα συναισθήματα, το συντροφικό σας ταίρι και τις κοινές σας επιδιώξεις. Απομακρύνετε τις σκέψεις – προτάσεις των τρίτων.

Οικονομικά: Πολλές οι θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και σπουδών. Τυχόν αναποδιές του παρελθόντος απομακρύνονται και στην θέση τους έρχονται νέες ευκαιρίες. Με λίγη παραπάνω οργάνωση μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα, κάτι που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Είναι άλλωστε, γνωστό, ότι αν ο οικονομικός σας τομέας, δεν είναι σταθερός, όλα τα άλλα μετριάζονται.

XARTOMANTEIA

Τοξότης

Σχέσεις: Έχετε γίνει πολύ ευαίσθητοι σε όλα τα επίπεδα, και αυτό ίσως και να σας καθυστερεί, από μια σειρά από πρωτοβουλίες και πράματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Σχέσεις που έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, θα ανανεωθούν μέσα από δράσεις και προτάσεις που θα προκύψουν από την πλευρά του συντρόφου σας.

Οικονομικά: Σπουδές, μετακινήσεις, επενδύσεις και αγορές, είναι στο μυαλό των περισσοτέρων Τοξοτών. Οι στάσιμες καταστάσεις πια ενεργοποιούνται και σας βάζουν σε μια εγρήγορση προκειμένου να προλάβετε τα πάντα. Επιπροσθέτως, πολύς και ο νέος κόσμος που θα εισέλθει στην ζωή σας και θα ζητήσει μερίδιο από τον χρόνο σας.

 

Αιγόκερως

Σχέσεις: Έρχεται ένα κύμα αισιοδοξίας σε όλους τους τομείς. Η ψυχραιμία σας είναι αυτό που θα κρατήσει τελικά τις ισορροπίες. Όσοι έχουν βιώσει άσχημο χωρισμό, θα μπορέσουν μέσα από τα κοινά – κοινωνικά – φιλικά τους περιβάλλοντα, να προσπαθήσουν επικοινωνίες επανασυνδέσεις. Η Αφροδίτη δίνει μια παραπάνω υπεροχή και λύσεις σε προβλήματα ‘καρδιάς’.

Οικονομικά: Θα μπορέσετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση αυτήν την εβδομάδα, καθώς αναπάντεχα χρήματα σας έρχονται από ξεχασμένες υποθέσεις – ίσως και τυχερά.  Ξεκινήστε με το να καλύψετε υποχρεώσεις και ανάγκες που πρωτεύουν. Η ψυχαγωγία και οι σπατάλες μπορούν να περιμένουν.

 

Υδροχόος

Σχέσεις: Οι δύο φίλοι του πλανητικού συστήματος Ερμής και Αφροδίτη, σας ενισχύουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτό σίγουρα είναι καλό, καθώς πλέον θα μπορέσετε να δείτε καθαρά αυτά που σας συμβαίνουν στον ερωτικό σας τομέα. Οι περισσότεροι θα κάνουν την κίνηση για κάτι περισσότερο για δέσμευση. Όσοι ζουν έναν καινούργιο έρωτα, ίσως τελικά απογοητευτούν μέσα από αποκαλύψεις και παρασκήνιο.

Οικονομικά: Η δημιουργικότητα σας και η καλή διάθεση είναι στο ζενίθ. Η νέα σελήνη  αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον δημιουργικό σας εαυτό, κάτι που θα φανεί χρήσιμο και τους τριγύρω σας.  Οι μέρες είναι κατάλληλες για αλλαγές μέσα στο σπίτι, τον εργασιακό σας χώρο…και γενικότερα για ανακαινίσεις.

 

Ιχθείς

Σχέσεις: Αποφύγετε τις υπερβολές και γίνετε πιο διαλλακτικοί. Ο οίκος των Ιχθύων φωτίζεται από την ενέργεια τριών πλανητών, κάτι που σας κάνει το απόλυτο επίκεντρο πολύ κόσμου, και από το παρελθόν  φυσικά. Τα ερωτικά παιχνίδια θα αποκαλύψουν μεγάλους έρωτες, που θα δώσουν την θέση τους σε μικρό χρονικό διάστημα σε αγάπες ζωής. Ποντάρετε τώρα που γυρίζει!

Οικονομικά: Καλές ημέρες για ροή χρήματος και νέες επενδύσεις. Θα πρέπει να είστε όμως προσεχτικοί, σε επαγγελματικές προτάσεις, που δεν είναι και τόσο πειστικές για τα συμφέροντα σας. Μπορείτε αυτήν την περίοδο, να ταξιδέψετε και να απολαύσετε με τον άνθρωπο σας νέες εμπειρίες.