Ερωτάς και Ζώδια- Μαντική Τράπουλα ΗΑL

Ερωτάς και Ζώδια- Μαντική Τράπουλα ΗΑL

Η τράπουλα HAL, προβλέψεις το πεπρωμένο των 12 ζωδίων….για το άμεσο μέλλον.

ΚΡΙΟΣ: Για τους ‘φιλελεύθερους’ που είναι μόνοι, δεν θα έχουν και την καλύτερη διάθεση αυτήν την περίοδο, που οι επικοινωνίες και οι γενικότερες επαφές με τον κοινωνικό γίγνεσθαι, θα ρίξουν τους τόνους και τους ρυθμούς. Περιττά έξοδα θα βγουν στον δρόμο σας, και ίσως και να σας αποπροσανατολίζουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναγεννηθείτε αυτήν την περίοδο εσείς οι Ταύροι. Οι συναισθηματικές επικοινωνίες θα σας λύσουν, μια σειρά από προβλήματα που μέχρι τώρα κανείς δεν τολμούσε να ανοίξει. Θα χρειαστεί άμεσα να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, που τις έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι Έφηβοι, που είναι νευρικοί εκ ζωδίου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις δηλώσεις και τις πράξεις τους γύρω, από θέματα χωρισμών και γενικότερα διαζυγίων. Αφήστε καλύτερα, τις σοβαρές αποφάσεις από το νέο μήνα του Ιουνίου. Κάντε την εργασιοθεραπεία σας μέσα από πράματα που σας διασκεδάζουν και σας χαροποιούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Κυβερνήτης σας η Σελήνη, είναι σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσάς τους δύσκολους, που θα σας δώσει ένα αέρα – τόνο αυτοπεποίθησης, έτσι ώστε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την ερωτική σας ζωή. Αυτό σίγουρα θα έχει την ανταπόδοση του από την άλλη μεριά. Πολλά και τα έκτακτα έσοδα, που θα σας βοηθήσουν αυτήν την περίοδο

ΛΕΩΝ: Οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο, θα σας βάλουν σε μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία εσάς τους Λέοντες, γύρω από θέματα προβληματικών δυσλειτουργικών σχέσεων και γάμων, προκειμένου να μην τα κουβαλήσετε και τον επόμενο μήνα. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που αφορούν οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι, με την Αφροδίτη να τους τα προσφέρει όλα απλόχερα, και με έναν Ερμή να βοηθάει στις επικοινωνίες, όλα πια θα είναι δυνατά, ακόμα και για επανασυνδέσεις, που είχαν χάσει κάθε ελπίδα, έστω και επαναπροσέγγισης. Μέσα σε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, θα δείτε και μια μεγάλη ανάκαμψη στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Όλα τα δεκαήμερα των Ζυγών, θα έχουν μεγάλη εύνοια και μέχρι τις 28/05. Απομακρύνετε τις λάθος επιλογές και τις άσχημες σκέψεις ερωτικών απογοητεύσεων, και ασχοληθείτε με καινούργια πρόσωπα. Μέσα στο επόμενο 10μερο θα έχετε τις ευκαιρίες για πολλές και ευχάριστες δημόσιες σχέσεις. Μαζέψτε, επίσης τα χέρια σας από υπερβολές εξόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε εσείς οι Σκορπιοί. Ο Ερμής προσεχώς μέσα στον ζωδιακό οίκο του Ταύρου και απέναντι σας, θα σας ανοίξει το στόμα, επιτέλους, για να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, τα αληθινά – βαθιά σας συναισθήματα. Για τους ελεύθερους, καλό θα ήταν να περιμένουν τον νέο μήνα, για αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαστε όλοι πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και χρειαστεί πριν λήξει ο Μάιος, να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας, για δύσκολες σχέσεις και σταματημένους γάμους μηνών – ετών. Τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών, είναι με το μέρος όλων των ζωδίων της φωτιάς, και ιδίως το δικό σας. Επωφεληθείτε και μην χάνεστε μέσα σε συζητήσεις χωρίς νόημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για τους Αιγόκερους, που έχουν ανανεωθεί μέσα από καινούργιο έρωτα, ας μείνουν πιο μετρημένοι στα λεγόμενα τους και τις υποσχέσεις τους. Μετά το νέο μήνα, όλα και όλοι, θα παρουσιάσουν το αληθινό τους πρόσωπο. Μέχρι τότε τρέξτε πιο σοβαρά υποθέσεις, που ακουμπούν κληρονομιές και δημόσιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο χαλαρά, θα είναι τα πράματα για τους Υδροχόους, που η παραμονή του Ερμή στον Ταύρο, θα τους φέρει την επιθυμητή ηρεμία και ασφάλεια μέσα στον αισθηματικό τους δεσμό. Μέχρι να λήξει ο μήνας του Μαιού, και οι χωρισμένοι – ελεύθεροι θα έχουν πλησιάσει κάτι νέο, που θα του αποδώσει χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

ΙΧΘΕΙΣ: Για τους Ιχθείς, που έχουν βρει τον κατάλληλο άτομο, που τους συμπληρώνει, σοφό θα ήταν να μην κάνουν πάλι, κάποια από τις γνωστές τους υπερβολές, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μείνουν και πάλι μόνοι. Περιορίστε την ρομαντική σας πλευρά και ορίστε με λογική και μέτρο, τι θα θέλατε. Κάντε και κάτι ανάλογο στα εργασιακά σας.