Ερωτική Συμβατότητα Ζωδίων – Ιούνιος ‘17

Ερωτική Συμβατότητα Ζωδίων – Ιούνιος ‘17

 

Οι δώδεκα εκπρόσωποι του αστρολογικού  κύκλου, έχουν και αυτοί τα γούστα και τις ιδιαίτερες παραξενιές για τον άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα τους.

4 μεγάλες κατηγορίες ζωδίων.

1) Ζώδια Φωτιάς:- Κριός, Λέων Τοξότης

2) Ζώδια Γης – Ταύρος Παρθένος Αιγόκερω

3) Ζώδια Αέρα – Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

4) Ζώδια Νερού – Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Για μια ανάλυση ερωτικής συμβατότητας, μεταξύ δυο ζωδίων, προσμετρείται και ο ωροσκόπος αλλά και άλλες δευτερεύουσες λεπτομέρειες στον αστρολογικό χάρτη του κάθε συντρόφου.

Σε γενική :

 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός Λέων Τοξότης

Εσείς τα ασταμάτητα παιδιά του ζωδιακού κύκλου, δεν είστε εύκολοι στις ερωτικές σας επιλογές. Ζητάτε το απόλυτο και το τέλειο να ιντριγκάρει το μυαλό σας αλλά και να συμπληρώνει ιδανικά την καρδιά σας. Συνήθως ταιριάζετε με τους αέρηδες ( Διδύμους – Ζυγός – Υδροχόος σε ζώδιο ή ωροσκόπο)

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος Παρθένος Αιγόκερως

Από τα πιο ήσυχα και αγαπητά ζώδια. Ταιριάζετε με όλους και χωρίς να δημιουργείται ποτέ λάθος εντύπωση. Ιδανικοί για σοβαρές σχέσεις αλλά και οικογένεια / γάμο. Άρα ζητάτε κάτι ανάλογο και συνήθως, το βρίσκετε στα ζώδια του Νερού ή και ακόμη μέσα στην δική σας κατηγορία.

 

Ζώδια Αέρα: Δίδυμοι Ζυγός Υδροχόος

Είσαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και αυτό έχει από μόνο του την γοητεία του. Δεν μπορείτε την στασιμότητα και τις επαναλαμβανόμενες υποθέσεις. Τα ζώδια της Φωτιάς, σας συμπληρώνουν μέσα από παθιασμένες καταστάσεις, που συνήθως οδηγούνται σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Ζώδια Νερού: Καρκίνος Σκορπιός Ιχθείς

Μπορείτε να έχετε μόνιμα τον τίτλο των πιο ευαίσθητων και τρυφερών εκπροσώπων του ζωδιακού. Ταιριάζετε πραγματικά με όλους, αλλά συνήθως επιλέγεται αυτούς που είναι το λιγότερο επικίνδυνοι για την καρδιά σας, δηλαδή τα ζώδια της γης.