Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Δευτέρα 15/05

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Δευτέρα 15/05

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Είσαστε μέσα σε μια ανασφάλεια και στεναχώρια. Αυτό σας το προκαλεί ο άνθρωπος σας, με τις ανώριμες του συμπεριφορές. Αυτό σίγουρα δεν θα γίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ανεκτό. Κάντε από τώρα τις προτάσεις – δηλώσεις σας και θα αντιμετωπίσετε την θετική του δράση.

Ταύρος:   Είσαστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας, για αρχή που επιτρέπεται σε τρίτα άτομα να εμπλέκονται μέσα στην σχέση σας. Σε επόμενο βαθμό, θα ήταν σοφό από την δική σας πλευρά, να  μιλήσετε και στον σύντροφο σας, που έχει πάρει μια χαλαρή στάση απέναντι σε όλα.

Δίδυμοι: Μπορείτε να χαμογελάσετε. Κάποιος με τον δικό τους τρόπο, τον επικοινωνιακό, προσπαθεί να σας πλησιάσει. Αυτό μπορεί να ακουμπάει και το παρελθόν σας. Οι ήδη εν σχέση, θα μιλήσουν πιο ειλικρινά για τα άμεσα σχέδια τους.

Καρκίνος:  Μην πιάνεστε μόνο από λέξεις και προτάσεις που πάνω στα νεύρα του, σας είπε ο σύντροφος σας. Σίγουρα με τόσους ανάδρομους πλανήτες, όλα είναι δύσκολα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι ισορροπίες θα επιστρέψουν.

Λέων:  Είσαστε χαμένοι μέσα σε εργασία και επαγγελματικές υποχρεώσεις, και έχετε αμελήσει τον άνθρωπο σας. Μικρά παράπονα που θα σας έρθουν. Κάντε αυτό που πρέπει για να φέρετε και πάλι το ερωτικό κλίμα στην σχέση σας.

Παρθένος: Οι προτάσεις που σας γίνονται έχουν κάποιο σκοπό. Το ταίρι σας είναι σίγουρο για εσάς, και έχει σκοπό να σας δεσμεύσει πια και πιο ΄επίσημα’! Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν, κάποιο πλησίασμα από κάποια πιο παλιά τους γνωριμία.

Ζυγός: Εσείς που έχετε μπλεχτεί σε παράλληλους δρόμους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι μέσα στο νέο μήνα, να ξεκαθαρίσετε τι έχετε μέσα στην καρδιά σας, και να μην δώσετε άλλη συνέχεια σε αυτό το ρίσκο. Τουλάχιστον μην πληγωθεί κάποιος.

Σκορπιός:  Τα ερωτικά σας καλέσματα έχουν τραβήξει την προσοχή πολύ κόσμου. Αυτός που σας ενδιαφέρει, είναι θέμα λίγων ωρών – ημερών να κάνει την επικοινωνιακή του εμφάνιση. Κρατήστε το ύφος σας και ακούτε αυτά που θα σας πουν!

Τοξότης : Εσείς και η αγωνία που έχετε στα μάτια σας για το άτομο με το οποίο είσαστε ερωτευμένοι, είσαστε πια το επίκεντρο της προσοχής του. Από την ερχόμενη εβδομάδα, πολλές θα είναι οι αισθηματικές αποκαλύψεις, που θα σας γοητεύσουν.

Αιγόκερως: Όλα αυτά που έχετε περάσει σας έχουν κάνει σίγουρα πιο δυνατούς. Το ταίρι σας αισθάνεστε πια σίγουρο μέσα από την προσφορά της αγάπης και της φροντίδας σας. Είσαστε το ζώδιο, που μέσα στον Μάιο, θα περάσετε σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις.

Υδροχόος: Είσαστε γεννημένοι για να αναστατώνετε τα πλήθη. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας φέρει πολλά φλερτ στο κατώφλι σας. Εσείς που είστε μόνοι, ή θέλετε πια να ξεχάσετε το παρελθόν, είναι η ευκαιρία σας, για να βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας.

Ιχθείς:  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, και με τόσους ανάδρομους πλανήτες, είναι να μην πείτε – πιέσετε παραπάνω τις καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας γνωρίζει τι πρέπει να γίνει και θα σας το προσφέρει άμεσα.