Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια-Δευτέρα 24/04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια-Δευτέρα 24/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Δωρίστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο σε αυτούς που σας αγαπούν. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο, να σας πλησιάσει. Μέσα σε αυτούς και μια παλιά σας αγάπη, που θα σας έρθει με νέους όρους. Ακούστε και αποφασίστε.

Ταύρος:  Δώστε τον χρόνο που σας έχει ζητήσει ο άνθρωπος σας, για να λήξει κάποιες παλιές του εκκρεμότητες. Μην τον πιέζετε, μιας και ξέρει τι πρέπει να κάνετε για εσάς του δύο. Εσείς που είσαστε καιρό μόνοι, μέσα στην πρώτη εβδομάδα, του μήνα Μαίου, θα βρείτε το ιδανικό σας ταίρι.

Δίδυμοι: Το μυαλό σας είναι μπλοκαρισμένο με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα πολλές εντάσεις και προβληματική επικοινωνία. Τα αστρολογικά της εποχής, είναι υπέρ σας, άρα άμεσα αποφασίστε για το τι κρατάτε και τι αφήνετε πίσω.

Καρκίνος: Έχετε κάνει τις προτάσεις σας στον άνθρωπο σας και τώρα, θα πρέπει να περιμένετε. Το πιο πιθανόν είναι όλα να γίνουν όπως τα είχατε σκεφτεί και προγραμματίσει. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και κάποιες καλές οικονομικές εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν,

Λέων:  Είναι η κατάλληλη εποχή για να φύγετε από τις άσχημες σκέψεις, του παρελθόντος και να προσγειωθείτε στο τώρα, που έχει πολλά καλά να σας προσφέρει. Μέσα σε αυτά,  θα βρείτε και πάλι τον ρυθμό σας, με τον άνθρωπο σας και όλα τα γύρω πρόσωπα.

Παρθένος: Είσαστε σε μια απογοητευτική αναμονή γύρω από έναν άνθρωπο, από τον οποίο περιμένετε μια απάντηση για την σχέση σας. Αυτό σαν φιλοσοφία είναι λάθος. Συνεχίστε την ζωή σας, αλλά και τα προγράμματα σας και  μην σταματάτε για κανέναν. Ο Μάιος είναι πολλά υποσχόμενος.

Ζυγός: Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, και που συσχετίζονται με τα οικονομικά σας. Θα τα λύσετε, και σε επόμενο βήμα θα φέρετε στην επιφάνεια την σχέση σας, που σίγουρα μέσα στο Καλοκαίρι θα την περάσετε σε ένα άλλο πιο σοβαρό – επίσημο επίπεδο.

Σκορπιός:  Με τον Πλούτωνα να κάνει δύσκολες όψεις με τον Άρη, εσείς θα έχετε μια παραπάνω εκρηκτικότητα και ένταση στις σχέσεις σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να το μεταφέρετε στον άνθρωπο σας. Ίσως και να χρειάζεται να βγάλετε στην επιφάνεια το όποιο διπλωματικό σας ταλέντο, και όλα τα εξελιχτούν καλώς.

Τοξότης: Τα θετικά αποτελέσματα που περιμένετε αυτό το χρονικό διάστημα, θα
έρθουν και θα σας δικαιώσουν. Λεφτά πολλά θα έρθουν στον δρόμο σας, και σε πρώτη φάση θα σας φτιάξουν την διάθεση. Σε δεύτερο επίπεδο θα έχετε και κάποιες ουσιαστικές εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας. Έχετε τύχη, άρα εκμεταλλευτείτε την.


Αιγόκερως
:  Αυτά που έχετε προγραμματίσει με τον άνθρωπο σας, ίσως να έχουν μια μικρή καθυστέρηση, αλλά αυτό μέσα στον Μάιο θα λυθεί. Αντιθέτως θα σας δώσει και παραπάνω χρόνο να ρυθμίσετε τις λεπτομέρειες. Οι χωρισμένοι που ακόμη έχουν μια υποτυπώδη επικοινωνία, με το παρελθόν τους, θα ξαφνιαστούν από κάποιες καλές ειδήσεις.

Υδροχόος:  Σχεδιάστε προσεχτικά το τι θέλετε να κάνετε με την σχέση σας. Όλα είναι ρευστά και αυτό είναι κάτι που το ζώδιο σας, δεν μπορεί πια να το υποστηρίξει. Μιλήστε στον σύντροφο σας και δώστε τις προτάσεις σας. Όλα τα άλλα, ας τα αναλάβει η άλλη πλευρά. Πολλά και τα καλά που θα εισπράξετε από την νέα σελήνη και μετά, 26-04, στα οικονομικά σας.

Ιχθείς:  Τα δεδομένα αλλάζουν, και το μόνο σίγουρο ότι εσείς έχετε γεμίσει ανασφάλεια. Όποιον τομέα της ζωής σου και να αφορά εσείς καλείστε, να μείνετε πιστοί στις θέσεις σας. Πολλές σχέσεις ίσως και να επανέλθουν, μέσα από συζήτηση και τοποθέτηση νέων όρων και συνθηκών.