Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Κυριακή 30/04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Κυριακή  30/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, καλό θα ήταν να τα εκφράσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό μόνο θετικές απαντήσεις θα έχετε. Πολλά και τα νέα φλερτ, που θα σας πλαισιώσουν εσάς, τους ελεύθερους.

Ταύρος:   Κάποιος έχει βαθιά συναισθήματα για εσάς και επιθυμεί μέσα στον νέο μήνα να σας τα εκφράσει ανοιχτά. Σκεφτείτε, ζυγίστε και πάρτε στον δικό σας χρόνο τις απαντήσεις σας. Οικονομικές ειδήσεις θα σας χαροποιήσουν.

Δίδυμοι: Εσείς δεν πιάνεστε πουθενά. Όλους του μπερδεύετε και αυτό δημιουργεί μια μυστική γοητεία γύρω σας, που σας κάνει ακόμη πιο ποθητούς. Στα δίκτυα που έρωτα σας, έχει πέσει και ένα ιδιαίτερο άτομο που θα σας δείξει το ενδιαφέρον του άμεσα.

Καρκίνος:  Εσείς και τα καψόνια που κάνετε στον άνθρωπο σας, σίγουρα δεν βοηθούν τις καταστάσεις να εξελιχθούν. Αν κάτι σας ενοχλεί, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να φωτίσετε όλα αυτά τα σκοτεινά σημεία στην σχέση σας, που σας κάνουν ανασφαλείς.

Λέων:  Ζητήστε και θα λάβετε. Όλα έχουν γυρίσει υπέρ σας. Από τις  εγκόσμιες καταστάσεις μέχρι και αστρολογικές όψεις του κυβερνήτη σας, σας απλώνονται  κόκκινα χαλιά, για να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας. Έρωτας και χρήμα, είναι κοντά.

Παρθένος: Μην δίνετε όλο σας το είναι σε άτομα, που μέχρι στιγμής δεν σας έχουν δώσει κάτι περισσότερο από το ελάχιστο. Ο καινούργιος μήνας, έχει πολλά που θα σας προσφέρει σε επίπεδο χρημάτων αλλά και νέων γνωριμιών, που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Ζυγός: Δεν έχετε ακόμη θεραπεύσει τις πληγές, που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που θα γίνει με την έλευση ενός νέου έρωτα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αυτοί που έχουν ήδη βρει τον άνθρωπο τους, θα σκεφτούν τις πιο επίσημες πια δεσμεύσεις.

Σκορπιός:  Κυριαρχείτε στο μυαλό και την καρδιά πολύ κόσμου. Αυτό που θα δείτε και θα σας ξαφνιάσει, είναι ότι κάποιος από τα παλιά θα κάνει επικοινωνιακή κίνηση που θα σας εκπλήξεις. Οι ανάδρομοι πλανήτες, θα σας λύσουν και πολλά οικονομικά σας προβλήματα.

Τοξότης : Ακόμη αισθάνεστε πληγωμένοι από όλες αυτές τις αισθηματικές  υποθέσεις που περάσατε. Αφήστε το μυαλό σας, να φύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο, και να σας αποδώσει το σύμπαν όλα αυτά που σας αντιστοιχούν. Ο καινούργιος μήνας, θα σας δώσει και πολλές οικονομικές ευκολίες.

Αιγόκερως: Μην κάνετε τίποτα άλλο. Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι πλέον το άτομο στο οποίο έχετε δώσει την αγάπη σας, να κάνει την κίνηση του προς εσάς. Οτιδήποτε άλλο θα σας δείξει δεδομένους. Πολλά και τα νέα που θα έρθουν στους χωρισμένους γύρω από επανασυνδέσεις.

Υδροχόος: Ότι και όποιον και να ζητάτε, θα σας εμφανιστεί. Ζείτε μια σπουδαία περίοδο, που όλα έχουν γυρίσει προς όφελος σας. Αυτό σημαίνει ανανέωση μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά και δυνατοί – παθιασμένοι έρωτες, σε μόνους και εργένηδες.

Ιχθείς:  Αυτά που θα γίνουν θα σας δικαιώσουν και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας δεδομένα. Αυτοί που σας γύρισαν την πλάτη, τώρα με πολλές δικαιολογίες και απαντήσεις, θα σας πλησιάσουν και θα σας ζητήσουν χρόνο και ευκαιρίες. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας.