Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Κυριακή 21/05

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Κυριακή 21/05

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Μπορεί επί του παρόντος να έχετε κάποιες μικρές καθυστερήσεις στα ερωτικά σας ζητήματα, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία των περιπτώσεων να στεναχωριέστε. Το ταίρι σας ξέρει, τι πρέπει να κάνει και θα δείτε, άμεσα από την δική του μεριά…δράσεις που θα σας δικαιώσουν.

Ταύρος: Μην ζηλεύετε την ευτυχία κανενός. Όλα αυτά που ζητάτε στον έρωτα, θα αρχίσουν από την νέα σελήνη στις 26/05 και μετά, να γίνονται πραγματικότητα. Αυτός που επιθυμείτε, άμεσα θα έρθει να σας βρει και να συμφωνήσετε την πορεία σας.

Δίδυμοι:  Είστε το πιο διάσημο ζώδιο της εποχής, αυτό είναι και κάτι που πρέπει με την καλή του έννοια να το εκμεταλλευτείτε. Θα σας πλησιάσουν νέοι άνθρωποι, που επιθυμούν αληθινά να κερδίσουν την καρδιά σας. Ίσως και να σας εμφανιστούν και χρήματα τυχερά.

Καρκίνος:  Αυτός ο έρωτας, που ζείτε είναι ανεπανάληπτος. Όλα έχουν την γεύση που ζητάτε. Απολαύστε το. Μέσα στα καλά της εποχής, είναι και εξελίξεις στα οικονομικά – εργασιακά σας. Κάποιοι που ψάχνουν να βρουν τον τρόπο για να επανασυνδεθούν, θα το πετύχουν.

Λέων:  Οι σκιές που υπάρχουν στην καρδιά σας, από το παρελθόν δεν έχουν σβήσει. Αυτό είναι και μια μόνιμη κατάσταση που σας ταλαιπωρεί. Αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να βρείτε τις πρακτικές λύσεις. Τουλάχιστον ανοίξτε τα μάτια και την αγκαλιά σας, σε ότι άλλο σας ενδιαφέρει.

Παρθένος:  Όπου και να πάτε αυτές τις ημέρες…θα έχετε μάτια και θαυμαστές γύρω σας, να σας πλαισιώνουν. Με τον κυβερνήτη σας να κάνει εξαιρετικές όψεις με την Αφροδίτη, ίσως και να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας, ή και να επανασυνδεθείτε με κάποιον από τα παλιά.

Ζυγός:  Μην κοιτάτε με αγωνία και περιέργεια την ζωή των άλλων. Δεν έχει καμία σχέση με την δική σας. Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα να είστε μόνοι σας, αλλά από τις ερχόμενες ημέρες, όλα θα αλλάξουν υπέρ σας. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι κρυφοί έρωτες που θα σας εκπλήξουν.

Σκορπιός:  Ξεχάστε όλες τις αντιπαλότητες που έχετε με τον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται να ανακυκλώνετε το τι έγινε στο παρελθόν. Δεν βοηθάει τον άνθρωπο σας να έρθει, πιο κοντά σας. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, η εποχή αστρολογικά σας ευνοεί, για θετικές αλλαγές.

Τοξότης : Μπορεί στο παρόν σας να έχετε μείνει μόνοι σας, μετά από έναν δύσκολο χωρισμό, αλλά αυτό είναι και κάτι που σας έχει δώσει τις εμπειρίες και την σοφία, για να κάνετε τις μελλοντικές σας επιλογές πιο σωστά. Κάποιοι που θα ταξιδέψουν το επόμενο διάστημα, θα έχουν ερωτικά ανταμώματα.

Αιγόκερως: Τα λόγια και το κριτικός σας λόγος, ίσως και να έχουν στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, στο παρελθόν, κάποια στιγμή θα πρέπει και εσείς να τα σβήσετε από την μνήμη σας.

Υδροχόος: Είσαστε κάτω από την ερωτική πολιορκία, κάποιων καινούργιων ατόμων, που δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Υπάρχουν πολλά σε εσάς τους ελεύθερους που σας περιμένουν, ακόμη και στον οικονομικό τομέα. Επανασυνδέσεις, θα φέρει και η τελευταία εβδομάδα,  του Μαΐου.

Ιχθείς:   Η καρδιά σας είναι ακόμη δεσμευμένη γύρω, από κάποιο άτομο που είναι ακατάλληλο για εσάς. Μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, θα πρέπει σίγουρα θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Το Καλοκαίρι έρχεται και όλες οι ισορροπίες θα αλλάξουν υπέρ σας.