Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Κυριακή 23/04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Κυριακή 23/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά, αυτό που έχει σημασία είναι να μην δώσετε ακόμη στόχο, σε όλα αυτά που σκέφτεστε, και εμπλακούν πολλοί…και ως γνωστόν, εκεί που λαλούν πολλοί κοκόροι!! Από την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν αλλαγές και μέσα στα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν να πάρετε βαθιές ανάσες.

Ταύρος:  Μην κυνηγάτε και σίγουρα μην πιέζετε κανέναν. Όποιος ξέρει τι ζητάτε, θα σας το προσφέρει και χωρίς να το πείτε κάν. Είσαστε κάτω από πολλά θέματα, οικογενειακά και οικονομικά, που όμως μέχρι τις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, θα έχετε βρεί πολλές λύσεις. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα βρούν ένα νέο ταίρι.

Δίδυμοι: Μην δώσετε και πολύ σημασία σε αυτά που σας λέει, ο άνθρωπος σας για το παρελθόν του. Το πιο πιθανόν είναι να εμπεριέχουν υπερβολές για να σας εντυπωσιάσει. Με τον Άρη και τον Δία, να σας αποδίδουν τις καλύτερες πιθανές όψεις τους, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε προσεχτικά, και να διαβάσετε πίσω από τις γραμμές.

Καρκίνος: Μπορεί στο τώρα να  υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις και διαφωνίες, μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο βέβαιό, είναι μπορείτε να περάσετε τις θέσεις σας και αυτές να γίνουν αντιληπτές. Μέσα στον ερχόμενο μήνα, θα υπάρξουν και οι πιο σοβαρές συζητήσεις που ίσως και κάποιους να τους πάνε και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Λέων:  Δεν είσαστε ικανοποιημένοι από όλα αυτά που ζήσατε στο παρελθόν σας και το παρόν σας, φαίνεται περίεργο. Σίγουρα υπάρχουν πολλά μέσα στην καρδιά σας που πονάνε, αλλά αυτό μέσα στον νέο μήνα, θα αλλάξει. Υπάρχουν οικονομικά νέα, που θα σας σταθεροποιήσουν, και ένας νέος έρωτας, που πλησιάζει.

Παρθένος: Προσπαθείτε να διαχειριστείτε την δύσκολη σχέση σας, και αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει καμία συμπαράσταση από τον άνθρωπο σας. Αυτό σίγουρα δεν σας αρέσει και το πιο πιθανόν είναι να κουβεντιάσετε πιο αναλυτικά. Αφήστε την γνώμη και την άποψη των τρίτων μακριά.

Ζυγός: Το άμεσο μέλλον σας επιφυλάσσει πολλά δώρα που συσχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Έχετε πολλά να διορθώσετε και σε εσάς και μέσα στον δεσμό σας. Μια μερίδα του ζωδίου, ίσως να αποφασίσει να χωρίσει, και να προχωρήσει μόνη. Υπάρχουν καταστάσεις που είτε θα πρέπει να τερματιστούν, είτε να εξυγιανθούν.

Σκορπιός:  Το ταίρι σας θα σας πλησιάσει και αυτό που επιθυμεί, είναι να σας μιλήσει για όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες, και σας έχουν αποξενώσει. Αν από την πλευρά σας, έχει προκύψει και κάτι παράλληλο – κρυφό, σίγουρα έχει έρθει η ώρα, για να σκεφτείτε και τελικά κανείς να μην πληγωθεί.

Τοξότης: Έχετε μια αναστάτωση στην καρδιά σας. Αυτό που έχει την σημασία του στο τώρα είναι να βρείτε την αιτία που σας το προκαλεί και να την τερματίσετε. Αν αυτό ακουμπάει στις άσχημες καταστάσεις, που ζείτε μέσα στην ερωτική σας, τότε άμεσα θα πρέπει να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, που και αυτός έχει αντιληφθεί αυτά τα γεγονότα/

Αιγόκερως:  Θα πρέπει να κρατήστε την ψυχραιμία σας. Όλα τα αστρολογικά και μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, σας κάνουν να είστε το επίκεντρο πολλών καταστάσεων, που ίσως και κάποιες από αυτές να ακουμπούν και το παρελθόν σας. Κάντε λοιπόν, ότι καλύτερο μπορείτε για να προστατέψετε τον δεσμό και τα κεκτημένα σας.

Υδροχόος: Όλα έχουν ένα τίμημα και εσείς καλείστε μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, να αποφασίσετε, τι είναι το καλύτερο για εσάς. Θα χρειαστεί να είστε και σε μια εγρήγορση για τα οικονομικά σας και κάποια έσοδα ξαφνικά που θα σας λύσουν τα χέρια. Μόνοι και χωρισμένοι, έχουν ελπίδες για νέο έρωτα …προσεχώς.

Ιχθείς: Είσαστε μέσα σε πολλά και διαφορετικά μονοπάτια σε υποθέσεις αισθημάτων και σχέσεων, που μόνο σας μπερδεύουν. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που πέρασαν κρίση τις τελευταίες εβδομάδες τώρα έχουν την ευκαιρία να βρουν και πάλι την ισορροπία τους. Νέοι έρωτες θα εξελιχτούν ταχύτατα, και κάποιες επανενώσεις, θα έρθουν από τις αρχές του Μαίου.