Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Τετάρτη 26 / 04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια-  Τετάρτη 26 / 04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Η τύχη είναι με το μέρος σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει πολύ πιο γοητευτικούς στον άλλο φύλλο. Ίσως και πριν να λήξει ο μήνας, τα χωρισμένα – τσακωμένα ζευγάρια να συμφιλιωθούν.

Ταύρος:  Είσαστε μέσα στα νεύρα με όλα αυτά που κάνει ο άνθρωπος σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν και σας φέρουν σε αυτό το άσχημο σημείο.

Δίδυμοι: Διασχίζετε ένα δύσκολο αισθηματικό μονοπάτι αυτήν την εποχή, που μπορεί να σας έχει ρίξει την ψυχολογία, αλλά δεν είναι για μόνιμα. Από το ερχόμενο Σ/Κ, το τελευταίο του Απριλίου, θα δείτε ότι τα πράματα μα αλλάζουν με πρωτοβουλία του συντρόφου σας.

Καρκίνος:  Θα πρέπει να αδειάσετε το μυαλό σας, από τις άσχημε εμπειρίες του παρελθόντος. Δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό. Αντιθέτως ίσως και να σας μπλοκάρουν την τύχη. Πάντως μέσα στον Μαίο, θα σας πολιορκήσει ένα νέο πρόσωπο.

Λέων:  Είσαστε σε μια ερωτική έξαρση. Όλα είναι ελκτικά γύρω σας. Αυτό είναι στην άλλη άκρη από αυτό που είσασταν πριν λίγο καιρό, την μοναξιά. Αυτό είναι  λάθος, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πληγώσετε κόσμο και θα πληγωθείτε.

Παρθένος: Η καρδιά σας ακόμη χτυπάει δυνατά για κάποιον που στο παρελθόν σας είχε αδικήσει….τουλάχιστον. Δώστε ένα χρονικό διάστημα, μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε, κάποια επικοινωνιακή εξέλιξη και μετά προχωρήσετε μπροστά. Ο Μάιος θα σας παρουσιάσει νέο κόσμο, που θα σας ενθουσιάσει.

Ζυγός: Οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι. Αυτό που έχει σημασία είναι εσείς να ανοίξετε ένα καινούργιο κύκλο με τον άνθρωπο σας, και να κάνετε πια πράματα που ευχαριστούν και τους δύο. Πάντως σας περιμένει από την πλευρά του, μια ευχάριστη έκπληξη.

Σκορπιός:  Τα λόγια που σας έχει πει, το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, σας έχουν πικράνει. Μπορεί να ειπώθηκαν και αλήθειες που να ξεβόλεψαν και τις δύο πλευρές. Σκεφτείτε και να θέλετε ακόμη να σώσετε επικοινωνιακά την κατάσταση, τότε προτείνετε τις δικές σας λύσεις.

Τοξότης: Η επόμενη περίοδος προσφέρεται για πολλές και σημαντικές αλλαγές, στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα βοηθήσει πολλά ζευγάρια, να προσπεράσουν την στατική τους καθημερινότητα και να πάρουν αποφάσεις για δεσμεύσεις πριν ακόμη έρθει το Καλοκαίρι. Αυτό αφορά και σε υποθέσεις, επανασυνδέσεων. Ακόμη και πολλές γνωριμίες, για τους εργένηδες και τους μόνους.

Αιγόκερως:  Ο σκοπός σας είναι και πάλι να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που αγαπάτε, πάνω σας. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, θα υπάρξει μια μεγαλύτερη ευκολία για αυτό. Μην ξαφνιαστείτε αν ακούσετε ένα εύκολο ναι. Χρήματα σας πλησιάζουν.

Υδροχόος:  Πολλά τα προβλήματα και οι τεχνικές δυσκολίες που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, αυτό το τελευταίο διάστημα. Μην με την υποστήριξη του ανθρώπου σας, θα τα ξεπεράσετε και μέσα στο επόμενο διάστημα του Μαίου. Πολλοί θα συζητήσουν και για γάμο- επίσημη δέσμευση.

Ιχθείς:  Μην τρέχετε στα λόγια σας. Αυτό μπορεί να πιέζει τον άνθρωπο σας, και να τον απομακρύνει.Αφήστε τον να σας πει τι έχει στο μυαλό και στα προγράμματα του. Από τα μέσα του Μαίου, θα υπάρξουν εξελίξεις.