Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Τρίτη 30/05

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια- Τρίτη  30/05

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Πολλές και με ενδιαφέρον προτάσεις …θα σας γίνουν από τον άνθρωπο σας, που έχει όλα τα προβλήματα του παρελθόντος του πια λυμένα και εσείς οι δυο, μπορείτε να προχωρήσετε όπως το είχατε σκεφτεί. Η υπομονή σας θα δικαιωθεί και στον οικονομικό τομέα. Το Καλοκαίρι αυτό προβλέπεται …καυτό!

Ταύρος: Δεν ξέρετε και εσείς ποιος τελικά φταίει μέσα στην σχέση σας και συχνά πυκνά υπάρχουν καταστάσεις, που δεν μπορείτε να ισορροπήσετε. Αυτό είναι και κάτι που ο άνθρωπος σας, θα σας προσκαλέσει για να λύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι:  Οι σκέψεις και η καρδιά σας, είναι ακόμη σε μια πιο παλιά σας ιστορία, μαζί με την ελπίδα και ευχή ότι θα σας εμφανιστεί. Αυτό από μόνο του δύσκολα να συμβεί, όμως μιας και είστε το αγαπημένο παιδί, των άστρων, αν εσείς κάνετε μια διπλωματική κίνηση, οι δρόμοι θα ανοίξουν.

Καρκίνος:  Δίνετε την μεγαλύτερη σας μάχη για μα ισορροπήσετε την σχέση σας, αλλά και να λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις, με τον άνθρωπο σας. Αφήστε αυτές τις ημέρες να περάσουν, και από τις 06/06, που η Αφροδίτη περνάει στον οίκο της, θα καταφέρετε όχι  μόνο να αναθερμάνετε το κλίμα στο μεταξύ σας, αλλά και να οργανώσετε και τις διακοπές σας.

Λέων:  Δεν έχετε μεγάλα περιθώρια χρόνου για να εξηγήσετε και πάλι τις θέσεις σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Όποιος μπορεί ας κάνει πλέον τις προσωπικές του κινήσεις για να σας κερδίσει. Μέχρι τότε, θα έχετε πολλά και ευχάριστα νέα από οικονομικές υποθέσεις σας.

Παρθένος:  Η σκέψη σας δεν ησυχάζει. Αυτό έχει να κάνει με την παρούσα φάση της καθημερινότητας που περνάτε μέσα στην σχέση σας, και δεν σας ικανοποιεί. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Ο Ιούνιος, θα έχει πολλές ευκολίες για το ζώδιο σας, άρα αποφασίσετε τι ζητάτε τελικά.

Ζυγός:  Έχετε βάλει σκοπό, εσείς οι ελεύθεροι, να περάσετε καλά και να αφήσετε πίσω σας οριστικά, όλα αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει. Από τα μέσα του Ιουνίου, θα αρχίσουν και οι νέες γνωριμίες να παρουσιάζονται, και πιθανόν και ο επόμενος σας μόνιμος σύντροφος.

Σκορπιός:  Εάν δεν έχετε κατασταλάξει ακόμη, με αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στον δεσμό σας, και αυτό έχει προκαλέσει μια σειρά από παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας. Στην περίπτωση,   που υπάρχει τρίτο άτομο θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, και να δώσετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Τοξότης : Η εποχή σας βοηθάει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο Ήλιος απέναντι σας μόνο σε καλό θα σας βγει. Άτομα που ήταν χαμένα θα σας εμφανιστούν ξαφνικά και θα σας προτείνουν πράματα, που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν. Είστε το ζώδιο που μέσα στο Καλοκαίρι θα έχετε και τις περισσότερες επανασυνδέσεις και αφθονία χρήματος.

Αιγόκερως: Τα θέματα που σας απασχολούν, είναι πολλά. Αυτό είναι και κάτι που έχει μπει, τον τελευταίο καιρό ανάμεσα σας, Από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, κάνετε κάτι λοιπόν, καλύτερο για εσάς και την αισθηματική σας επένδυση.

Υδροχόος: Είσαστε μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, ένα μόνιμο μαράζι – ρώτημα, για το που, με ποιον και γιατί πρέπει να είστε μαζί. Αυτό όμως σαν κατάσταση θα πρέπει μέσα στις πρώτες κιόλας εβδομάδες του Ιουνίου να ολοκληρωθεί.

 

Ιχθείς:   Μπορεί και άθελα σας να έχετε πληγώσει το ταίρι σας. Είτε με τα λόγια σας, είτε με την πίεση και την ζήλια σας…έχετε παγώσει τα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές. Άρα, τώρα με ένα πιο καθαρό μυαλό, κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις και θα δείτε θετική – άμεση αντίδραση.