Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια 27 / 04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για τα ζώδια 27 / 04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Είστε από τα πιο πεισματάρικα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Όλα έχουν μπερδευτεί ωστόσο στην ερωτική σας ζωή και καλείστε να βρείτε ποιος τελικά σας ταιριάζει περισσότερο.

Ταύρος:  Τελικά η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό που ζείτε μέσα στον δεσμό σας. Ο Μαίος είναι και ο μήνας, που εσείς θα πάρετε τις τελικές αποφάσεις για όλα.

Δίδυμοι: Ο Άρης πάνω στον ζωδιακό σας οίκο σας κάνει πολύ τολμηρούς στις ερωτικές σας επιδιώξεις. Αυτό του ήδη δεσμευμένους ίσως και να τους βάλει μέσα σε προβλήματα, ενώ τους ελεύθερους, πιθανόν και να τους χαρίσει έναν νέο έρωτα.

Καρκίνος:  Τίποτα δεν πάει χαμένο ανάμεσα σε δύο άτομα που πραγματικά αγαπιούνται. Οι μέρες που πλησιάζουν θα φέρουν εύκολες και άμεσες λύσεις σε όσους πραγματικά πρέπει να είναι μαζί.

Λέων:  Ο χωρισμός δεν πτοεί ποτέ έναν βασιλιά. Αντιθέτως τον κάνει ποιο δυνατό, έτσι ώστε να βρει πια τις ισορροπίες του και να περάσει σε καινούργιες και πιο ταιριαστές γνωριμίες.

Παρθένος: Ο δρόμος της καρδιάς σας, πολλές φορές σας έχει οδηγήσει σε λάθος άτομα. Αν είστε σε μια πάλι τέτοια κατάσταση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την δυναμική και την πίστη στον εαυτό σας, για να λυτρωθείτε.

Ζυγός: Όλα αλλάζουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Μάιος, είναι ο μήνας που θα αποδώσει ευκαιρίες και ευκολίες στο ζώδιο σας, για να λυθούν παρεξηγήσεις μέσα σε ζευγάρια. Πολλές και οι ευχάριστες νέες γνωριμίες για τους εργένηδες.

Σκορπιός:  Οι δυσκολίες και οι μοναχικές ημέρες, εσάς δεν σας πτοούν. Αυτό είναι και ένα ζωδιακό σας χαρακτηριστικό που έλκει ασταμάτητα νέο κόσμο στο περιβάλλον σας. Τα άστρα πάντως είναι συμμαχικά, για επανασυνδεθούν μεγάλοι και αληθινοί έρωτες.


Τοξότης
: Εσείς είστε το αντικείμενο πόθου για έναν καινούργιο έρωτα που έχει εισβάλει δυναμικά στην καθημερινότητα σας. Οι προδιαγραφές υπάρχουν τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα κάτι μεγάλο σας περιμένει σε όλους τους τομείς. Ταξίδια και νέες συνεργασίες είναι στο μενού επίσης.

Αιγόκερως:   Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν κάποια εμπόδια στο μεταξύ σας αλλά αυτό που θα δείτε από τον επόμενο Σ/Κ, θα σας δικαιώσει. Κάποιος παλιός έρωτας είναι γύρω σας και θα σας κανει την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Μέσα σε αυτό θα υπάρξει πρόταση για επανασύνδεση.

Υδροχόος:  Αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, δεν σας αρκεί. Όλα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά από αυτό που είχατε ονειρευτεί. Ωστόσο, τα παράπονα σας θα εισακουστούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση μέσα από αγάπη και επικοινωνιακή κατανόηση θα ισορροπήσεις. 

Ιχθείς:  Είσαστε μέσα στην καλή χαρά…ή θα είστε προσεχώς! Το άτομο που κατά καιρούς έρχεται και φεύγει από την καθημερινότητα σας, με ξεκάθαρο το ερωτικό του μητρώο πλέον, θα σας προσεγγίσει και θα σας πει αλήθειες μαζί με ενδιαφέρουσες σκέψεις για εσάς του δύο.