Ερωτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια- Πέμπτη 20/04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια- Πέμπτη 20/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Εσείς δεν κάνετε τίποτα τυχαία. Αυτό είναι και κάτι που το έχει παρατηρήσει ο άνθρωπος σας ή το άτομο που σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Πριν φύγει ο Απρίλιος εσείς θα έχετε μεγάλες και σοβαρές, πάντα θετικές εξελίξεις στον αισθηματικό σας τομέα.

Ταύρος:  Μην χάνεστε μέσα σε πάθη και καταστάσεις που δεν σας καταλήγουν κάπου. Μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα σας, χωρίς όμως αυτό να γίνεται αφορμή να στεναχωριέστε, να ζηλεύετε ή να αφήστε άλλους τομείς της καθημερινότητας σας.

Δίδυμοι: Οι ερωτικές σκέψεις σας είναι πάνω σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που κατά καιρούς σας προβληματίζει, με την πολυσχιδή προσωπικότητα του. Μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε μια πιο σοβαρή συζήτηση – συνάντηση που θα σας λύσει όλες τις απορίες σας.

Καρκίνος: Εσείς έχετε κολλήσει στο παρελθόν σας. Σίγουρα έχετε κάνει τα πάντα για να επανασυνδεθείτε με το άτομο που αγαπάτε, αλλά αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν εξελίσσεται στους χρόνους, που έχετε καθορίσει, ίσως και να πρέπει να βάλετε ένα στοπ. Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι που το έχετε μόνο εσείς σας ευθύνη.

Λέων: Τα λόγια σας έχουν μείνει στον αέρα και τώρα καλείστε να συμπληρώσετε με πράξεις. Αυτό είναι και κάτι που το περιμένει ο ανθρωπός σας.  Από τις 26/04 την ημέρα της νέας σελήνης και μετά, πολλά ζευγάρια που έχουν καλή και σταθερή πορεία, θα πάρουν σοβαρές αποφάσεις για δεσμεύσεις.

Παρθένος: Θα ήταν μέγα λάθος να συγκρίνετε την δική σας σχέση με των άλλων. Δεν μπορείτε εκτός από την εικόνα να ξέρετε και τι άλλο  μπορεί να συμβαίνει εντός. Αν θέλετε να καλυτερέψτε τα πράματα ίσως και να πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας.

Ζυγός: Από την δική σας πλευρά, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω. Τα έχετε πει και τα έχετε ήδη προσφέρει όλα. Αυτό  που πρέπει να γίνει, είναι η άλλη πλευρά, να προσφέρει αυτά που σας αξίζουν. Με τον Άρη μέσα στους Διδύμους, σίγουρα και οι αδέσμευτοι θα βρούν το ιδανικό τους ταίρι.

Σκορπιός: Θα πρέπει να επισπεύσετε κάποιες καταστάσεις, που αφορούν το παρελθόν σας. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί  να περισωθεί, κάντε την κίνηση σας τώρα. Αν υπάρχει κάποιος νέος άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, τότε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την καρδιά και το μυαλό σας. Μην τα μπλέξετε αυτά τα δύο.

Τοξότης: Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, θα πρέπει να πείτε εκεί που σας ενδιαφέρει. Με τα άστρα υπέρ σας, μονο θετικές απαντήσεις  μπορείτε να έχετε. Ακόμη και από αυτούς που το τελευταίο διάστημα, σας το ‘παίζουν’ δύσκολοι και απροσπέλαστοι.

Αιγόκερως:  Έχετε κάνει πάρα πολλά για να σώσετε αυτήν την σχέση. Σίγουρα και αυτό είναι πιθανόν να σας έχει κουράσει ψυχικά. Βάλτε ένα στοπ και επιτρέψτε στην άλλη πλευρά και κάνε και αυτή την κίνηση της. Μόνοι και εργένηδες μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν ερωτικές κρούσεις, που δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Υδροχόος: Είσαστε μέσα στο μυαλό τουλάχιστον 2 ατόμων, που θα δείτε μέσα στις επόμενες ημέρες να σας πλησιάζουν και να κάνουν την ερωτική τους εξομολόγηση.  Μην αντιδράσετε άμεσα. Κάντε τις πιο βαθυστόχαστες σκέψεις σας και μετά τον νέο μήνα, δώστε τις απόλυτα ειλικρινείς απαντήσεις σας.

Ιχθείς: Υπάρχουν μυστικά μέσα στην καρδιά σας, που δεν τα ξέρει κανείς. Αυτά όμως είναι και η εσώτερη σας δυναμική, για να συνεχίσετε την ποιοτική σας καθημερινότητα. Επίσης μην επιτρέπετε σε καμία πρόσχερη σας γνωριμία- σχέση, να σας πτοεί.