Ερωτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια- Τετάρτη 19/04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια- Τετάρτη 19/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Δεν έχετε πολλά να πείτε. Αυτό που έπρεπε να αποδείξετε τα έχετε ήδη πράξει προς το άτομο που αγαπάτε. Άρα και για λόγους, ευγενείας, το μόνο που μπορείτε να περιμένετε, είναι πλέον οι δικές του προτάσεις. Χωρισμένοι και εργένηδες θα έχουν καινούργια – ενδιαφέροντα φλερτ.

Ταύρος:  Μην βάζετε στοίχημα…θα το χάσετε. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα σε αυτές τις ημέρες, που τα άστρα σας υποστηρίζουν στο μέγιστο, εσείς να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας έχουν πληγώσει, και να τα αφήστε πια πίσω σας.

Δίδυμοι: Εσείς να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς, κάποιος μέσα σε αυτήν την τρέχουσας εβδομάδα, θα σας πλησιάσει και θα σας εκφράσει ανοιχτά και ειλικρινά την ερωτική σας σκέψη. Μπορεί να είναι κάτι από τα παλιά, ίσως και όχι.

Καρκίνος: Με το πλανητικό σκηνικό μέχρι και τις αρχές του Μαίου, να σας δίνει όλα αυτά που έχετε ζητήσει, εσείς θα βρείτε στον δρόμο σας, χρήμα, αγάπη και πολλά τρίτα άτομα να σας υποστηρίζουν. Κάποιοι από το ζώδιο σας, άμεσα θα επανενωθούν με το ταίρι τους.

Λέων: Πολλά τα καλά χαρακτηριστικά που έχετε ανακαλύψει σε μια καινούργια γνωριμία, που σας έχουν γητεύσει. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά. Απολαύστε το, και σίγουρα αφήστε όλα τα άσχημα του παρελθόντος, να ξεχαστούν.

Παρθένος: Τα όνειρα που κάνετε με τον άνθρωπο σας, όσο δύσκολα και περίπλοκα να είναι, μέσα στην τελευταία εβδομάδα, του Απριλίου, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Οι αποστάσεις θα μηδενιστούν και το παρελθόν κάποιον θα λήξει οριστικά.

Ζυγός: Τι το κάνει κάποιος πρώην σας, δεν θα πρέπει να σας αφορά. Κρατηθείτε μακριά από τα κοινά σας λημέρια και μην ρωτάτε τους τρίτους. Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση, που μόνο σας πληγώνει. Όποιος σας  θέλει, ξέρει που και πως μπορεί να σας βρει.

Σκορπιός: Μπορεί να έχετε αρκετά πράματα μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, για να τα πείτε στον άνθρωπο σας, αλλά ιδανικά, κρατήστε τα μέχρι τις πρώτες ημέρες του Μαίου που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Καλές οικονομικές ειδήσεις, σας πλησιάζουν.

Τοξότης: Έχετε χαθεί μέσα σε άτομα και καταστάσεις, που δεν σας ταιριάζουν. Μπορεί αυτό να ακουμπάει σε κάποια ανασφάλεια σας, αλλά πραγματικά  μην χάνετε τον χρόνο σας σε εφήμερες ιστορίες. Ο ανάδρομος Πλούτωνας έχει πολλά να σας προσφέρει και σε κάθε επίπεδο.

Αιγόκερως:  Είσαστε γεμάτοι από εμπειρίες ζωής. Αυτό κρατήστε το, καθώς μέσα στον ερχόμενο μήνα του Μαίου, θα σας έρθουν πολλές καινούργιες γνωριμίες στον δρόμο σας, που θα πρέπει εσείς να ξεχωρίσετε, ποια τελικά ταιριάζει καλύτερα στην καρδιά σας.

Υδροχόος: Θα πρέπει να δώσετε μια παραπάνω βαρύτητα στον άνθρωπο σας, που αυτές τις τελευταίες ημέρες, σας λέει και σας εξομολογείτε τα προβλήματα του. Όλα όμως θα κυλήσουν καλά.

Ιχθείς: Είσαστε οι τυχεροί των ημερών. Αυτό που έχει σημασία είναι να βάλετε σε μια σειρά τα οικονομικά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε μέσα στο Καλοκαίρι, να περάσετε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις με τον σύντροφο σας.