Ερωτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια- Τρίτη 18/04

Ερωτικό Ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια- Τρίτη 18/04

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:  Μην κάνετε  υπερβολές μέσα στην σχέση σας, ή έστω προς το άτομο που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε βάλει στην ζωή σας. Πιθανόν να σας πουν και δεδομένους…τουλάχιστον.

Ταύρος: Υπάρχουν πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες, που έχετε πραγματικά αφήσει στην τύχη τους. Αυτό σας κάνει, όμως και δεν μπορείτε να συνεχίσετε με την ζωή σας, έτσι όπως εσείς το επιθυμείτε. Κάντε την αλλαγή σας.

Δίδυμοι: Τα νεύρα σας είναι έντονα, αλλά και δικαιολογημένα. Αυτό ευτυχώς, είναι και κάτι που ο άνθρωπο σας, το έχει καταλάβει, και αυτό που θα βιώσετε άμεσα, είναι η αληθινή του προσπάθεια, για να είστε καλά και σταθεροί.

Καρκίνος: Το μυαλό σας έχει σταματήσει σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία – γνωριμία, που ακόμη πιστεύετε ότι μπορεί να γίνετε σύντροφοι. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει, από την δική σας πλευρά, να το προσπαθήσετε.

Λέων: Μην μπαίνετε στην διαδικασία, για να βρείτε το δίκιο σας, να μιλάτε για τα άσχημα, που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, με άτομα, που μόνο θα σας βάλουν σε σκέψεις, όχι και τόσο θετικές.

Παρθένος: Όλα έχουν την  λύση τους. Αυτό είναι κάτι που θα το εφαρμόσει ο άνθρωπος σας, έτσι ώστε εσείς οι δύο να είστε μαζί και καλά. Πολλές και οι προτάσεις, που θα σας δελεάσουν το μυαλό και την καρδιά.

Ζυγός: Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, με τον άνθρωπο σας, που όμως ξεκινάει από αυτόν. Εστιάστε σε αυτά, που θέλετε να λύσετε και άμεσα κάντε τις δικές σας προτάσεις. Όλα μπορούν να βελτιωθούν.

Σκορπιός: Αν έχετε σκοπό, να μην πάτε αυτήν την σχέση, σε κάτι πιο επίσημο, ή να την τρέξετε με τους ρυθμούς που επιθυμεί, η άλλη πλευρά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το πείτε ευθέως.

Τοξότης: Είσαστε πάνω σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, αποφάσεων, για την προσωπική σας ζωή. Το παρελθόν σας, σας θέλει πίσω, μια καινούργια γνωριμία, έχει κάνει την εμφάνιση της. Σκεφτείτε και μέσα στον  μήνα, δώστε την ειλικρινή σας απάντηση σε όλους.

Αιγόκερως: Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Τα προβλήματα, που έχουν συσσωρευτεί, μέσα στον δεσμό σας, έχουν την πηγή τους και στις δικές σας συμπεριφορές. Πάντως το ταίρι σας, σας αγαπά…και επιθυμεί κάτι καλύτερο για την πορεία σας.

Υδροχόος: Τα δώρα τα αισθηματικά, που θα σας προσφέρει το ταίρι σας, σας αξίζουν όλα. Από την νέα σελήνη του  μήνα Απριλίου, και μετά, θα περάσετε σε μια άλλη πολλή καλύτερη κατάσταση, μέσα στην σχέση σας. Ίσως και σε μια επίσημη – μόνιμη δέσμευση.

Ιχθείς: Η μοναξιά δεν είναι κάτι που σας πτοεί, και σίγουρα δεν συγκρίνετε τον εαυτό σας, με το τι βλέπετε έξω και στους τρίτους. Πριν να λήξει ο μήνας, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλά καινούργια άτομα, που θα πολιορκήσουν την καρδιά σας.