Ετήσιες Προβλέψεις για το 2017

ΕΤΗΣΙΕΣ  ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ   2017

ΚΡΙΟΣ:

Γενικά: Το καινούργιο έτος, είναι στρωμένο πάνω στις δικές σας επιθυμίες. Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, εσείς θα δείτε αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ποσειδώνα από τα γειτονικά Ψαράκια, σας δίνουν μια παραπάνω δυναμική και ώθηση, για να ξεπεράσετε αγκυλώσεις και εμπόδια του παρελθόντος. Από το δεύτερο εξάμηνο και μετά μπορείτε να προβείτε, σε αγορές και δεσμεύσεις κάθε τύπου.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

Αισθηματικά: Ένα καλό διάστημα, είναι από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Απρίλιο, για να κάνετε τα βήματα σας προς την κατεύθυνση της αισθηματικής δέσμευσης. Ακόμη και τα ζευγάρια που είχαν χωρίσεί ή είχαν μπει σε διάσταση, θα καταφέρουν με κοινές υποχωρήσεις και ευκαιρίες, να βρουν και πάλι τον κοινό τους στόχο. Ελεύθεροι που πια ξέρουν τι θέλουν, θα διασταυρωθούν με τον άνθρωπο που τους ταιριάζει απόλυτα. Ίσως να υπάρξει και γάμος, το δεύτερο εξάμηνο του 2017

Ερωτική ζωή: Καλή

Καριέρα: Σίγουρα το 2016, ήταν ένα έτος που δεν σας υποστήριξε πολύ στα οικονομικά σας σχέδια. Στο τώρα έχετε την γνώση, και θα μπορέσετε να κάνετε, πια πιο εύστοχες δράσεις, έτσι ώστε να καλυτερέψετε την καθημερινότητα σας. Αυτοί που αναζητούν μια καινούργια εργασία, θα την έχουν μέσα στον Ιανουάριο. Πολλά τα ταξίδι και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε τα πάντα διπλά.

Τυχερά νούμερα : 02, 06, 09

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Γενικά: Ανοίξτε την αγκαλιά σας, και απολαύστε όλα αυτά που η νέα χρονιά θα σας φέρει. Από τον πρώτο μήνα, θα έχετε μια καλύτερη ψυχολογία που θα σας οδηγήσει σε πρακτικές αλλαγές σε κάθε κλάδο της ζωής σας. Δικαιούστε πολλά… και σίγουρα θα τα εισπράξετε. Πολύς και ο καινούργιος κόσμος που θα μπει στην καθημερινότητα σας, είτε σαν μορφή κοινωνικής φιλίας, είτε σαν νέοι συνεργάτες, κάτι που μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια, για νέους δρόμους.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος

Αισθηματικά: Έχετε δοκιμάσει τα πάντα στα αισθηματικά σας. Άρα ξέρετε πια τι θέλετε και που να το αναζητήσετε. Αυτό είναι και κάτι, που θα ανοίξει τις πόρτες σε αυτούς που έχουν ήδη μια μεγάλη – σοβαρή σχέση, για επισημοποίηση μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους. Πολλές ευκαιρίες θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου, καθώς θα προκύψουν έρωτες που θα γοητεύσουν και τον πιο δύσκολο. Εκπλήξεις μέσα από εγκυμοσύνες και μετοικήσεις.

Ερωτική ζωή: Πολλή Καλή

Καριέρα: Είσαστε στην καλύτερη σας φάση πια. Τα οικονομικά σας έχουν μπει πια σε μια σειρά, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ήρεμοι πια. Από τον πρώτο μήνα του έτους, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες για επέκταση δραστηριοτήτων. Όσοι αναζητούν μια θέση εργασίας, μέσα από την βοήθεια των ανθρώπων τους, θα την έχουν λίαν συντόμως. Υπάρχει και τυχερό χρήμα που θα σας κάνει να πάρετε βαθιές ανάσες.

Τυχερά νούμερα : 03, 05, 08

ΔΙΔΥΜΟΙ:

 

Γενικά: Εσείς έχετε απέναντι σας τον Κρόνο, και μέχρι τον Οκτώβριο τους 2017. Σίγουρα όλα είναι δύσκολα, αλλά το μόνο που πια μπορείτε να περιμένετε είναι να σας ανοίξουν οι πόρτες για όλες σας τις επιδιώξεις. Από το πρώτο τρίμηνο του έτους, θα δείτε πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, και σε αυτό θα έχετε μεγάλη βοήθεια από τα κοντινά σας περιβάλλοντα.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

Αισθηματικά: Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες, είναι πραγματικά ένα βήμα, πριν γίνουν αλήθεια. Οι δεσμευμένοι που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για επισημοποιήσεις, θα πρέπει πρώτα να λύσουν όλα τα οικονομικά τους εμπόδια. Ακόμη και τα τρίτα άτομα που έχουν απομακρυνθεί, θα έχουν την ευχέρεια να μιλήσουν και να αντιληφθούν τους παράγοντες που τους κρατούν μακριά. Μόνοι και χωρισμένοι, μετά την νέα σελήνη του Φεβρουαρίου, θα έχουν εκπλήξεις.

Ερωτική ζωή: Καλή

Καριέρα: Είσαστε οι καλοζωισμένοι του ζωδιακού κύκλου. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια και να αποπνέουν ποιότητα. Αυτό είναι και κάτι που το προσπαθείτε με κάθε τρόπο και από μικρή ηλικία. Από το δεύτερο μήνα και μέχρι να λήξει η Άνοιξη, εσείς θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για συνεργασίες, νέες θέσεις εργασίας, ακόμη και για να φύγετε στο εξωτερικό. Τύχη και σε νέες επαγγελματικές επενδύσεις, σε άλλους τομείς.

Τυχερά νούμερα : 02, 09, 11

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Γενικά: Διαλέξτε τι κινήσεις, που θέλετε να κάνετε από τώρα. Από τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου, θα έχετε πληθώρα καινούργιων προτάσεων για να συμπληρώσετε οτιδήποτε σας έχει λείψει. Από τον Φεβρουάριο θα εισέλθουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, όπου θα γίνουν η σταθερή βάση για να μπουν τα θεμέλια για επενδύσεις και επεκτάσεις. Ο κυβερνήτης σας έχει πολλά δώρα να σας αποδώσει, και πάνω από όλα καλύτερη ψυχολογία.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος

Αισθηματικά: Το προηγούμενο έτος, δεν σας πήγε και τόσο καλά. Αυτό είναι κάτι που άμεσα θα διορθωθεί. Οι σχέσεις που δεν σας αξίζουν και σας ταλαιπωρούν δεν θα συνεχίσουν. Καλύτερα μόνοι σας, παρά με κάτι που δεν σας ευχαριστεί. Το πρώτο 3μηνο του έτους θα είναι ανατρεπτικό. Πολλοί θα πάρουν και τις δεσμευτικές τους αποφάσεις καθώς και οι μακροχρόνιοι εραστές θα σκεφτούν για γάμο – συμβίωση. Θυελλώδεις έρωτες αναμένονται και για όσους έχουν ξεπεράσει, τις ερωτικές απογοητεύεις του παρελθόντος.

Ερωτική ζωή: Πολλή Καλή

Καριέρα: Είσαστε μέσα σε μια υπερδραστηριότητα που λίαν συντόμως θα σας αποδώσει καρπούς. Οι επενδύσεις, που έγιναν με την προσοχή και την προσπάθεια σας την ασταμάτητη, έχουν εκπλήξεις και πολλά δώρα να σας αποδώσουν. Προαγωγές και ταξίδια, σε όσους είναι σε αναμονή για αλλαγές. Υποθέσεις κληρονομικών – περιουσιακών θεμάτων θα λάβουν τέλος, μέσα στο πρώτο 4μηνο του 2017.

Τυχερά νούμερα : 01, 05, 10

ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχετε κατανοήσει τα λάθη που έγιναν μέσα στον προηγούμενο έτος. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πια την γνώση και την εμπειρία για να εξελίξετε, με τον καλύτερο τρόπο την ζωή σας. Ευκαιρίες θα έρθουν και μέσα από τον άνθρωπο σας, όπου και είναι πιθανόν να προβείτε με μετοίκηση, ή μεγάλη αγορά – επένδυση. Επίσης υποθέσεις, περιουσιακών – νομικών θεμάτων θα λυθούν προς το δικό σας όφελος.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος

Αισθηματικά: Η καρδιά σας είναι πραγματικά χιλιομπαλωμένη και ταλαιπωρημένη τους τελευταίους μήνες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψετε να πέσει και μέσα στον νέό έτος. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις σαν κατάσταση, θα τερματιστούν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Γάμοι και προτάσεις για κοινή ζωή, θα έρθουν σύντομα και μέσα στο πρώτο 2μηνο του 2017. Μοναχικοί Λέοντες, που ίσως και να φοβούνται να ξανανοιχτούν σε έρωτες, θα βρουν τελικά το ιδανικό τους ταίρι μέσα από τους κοινωνικούς – φιλικούς τους κύκλους.

Ερωτική ζωή: Άριστη

Καριέρα: Θα απογειωθείτε. Είσαστε εργασιομανείς έτσι και αλλιώς. Αυτό θα σας αποδώσει φήμη – καταξίωση, αλλά και αρκετό χρήμα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του έτους. Επενδύσεις μικρές τώρα θα σας δώσουν την ευχαρίστηση των αποδόσεων και που πολλαπλασιασμού τους. Ξαφνικό χρήμα, για μια μερίδα του ζωδίου, που θα έρθει μέσα από τύχη, κληρονομιά.Ιδανικός ο Μάρτιος για ταξίδια και αποφάσεις για μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό.

Τυχερά νούμερα : 02, 04, 08

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι μνήμες σας από το προηγούμενο έτος, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό όμως είναι μια συσσωρευμένη γνώμη – δύναμη, έτσι ώστε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, άμεσα και στοχευμένα. Πολλά από τα υλικά σας όνειρα, μετά τον Ιανουάριο θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατακτήσεις θα έχετε πολλές και τον εργασιακό σας τομέα. Λίγη προσοχή μόνο σε έκτακτα έξοδα ίσως και περιττά.

Τυχερός μήνας: Ιανουάριος

Αισθηματικά: Η καλή τύχη είναι κοντά σας και σας ανοίγει δρόμους έτσι ώστε εσείς οι ερωτευμένοι εραστές, να περάσετε λίαν συντόμως σε μια καινούργια φάση που θα εμπεριέχει γάμο – οικογένεια – παιδιά. Αυτό είναι άλλωστε και το πεπρωμένο του ζωδίου σας. Καινούργιες γνωριμίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, από την πανσέληνο του Ιανουαρίου και μετά, θα σας κάνουν να αλλάξετε την συντηρητική άποψη, που έχετε γύρω από τις αισθηματικές σχέσεις.

Ερωτική ζωή: Καλή

Καριέρα: Σίγουρα δουλεύετε πολύ και αυτό είναι κάτι που από το πρώτο κιόλας, 10ημερο του καινούργιου χρόνου θα σας αποφέρει κέρδη. Αυτοί που σκέφτονται να συνεταιριστούν, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν και να ζυγίσουν όλες τις παραμέτρους. Δεν είστε για πειραματισμούς και λάθη. Δεν το επιτρέπουν και οι εποχές. Εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτα πρόσωπα, θα τακτοποιηθούν και πραγματικά η ψυχολογία σας θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία.

Τυχερά νούμερα : 02, 05, 07

ΖΥΓΟΣ:

Γενικά: Οι δυναμικές σας είναι τεράστιες και ήδη έχετε αρχίσει και το αισθάνεστε. Πολλά από τα εκκρεμή σας θέματα θα ξεκλειδωθούν και θα οδεύσουν σε πρακτικές λύσεις. Καλές οι όψεις του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης σε οικογενειακές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Θετικές θα είναι και οι εξελίξεις σε υποθέσεις νέων εργασιών και επεκτάσεων δραστηριοτήτων. Γενικότερα, όλοι οι δεσμοί θα σταθεροποιηθούν.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

Αισθηματικά: Είσαστε ευνοημένοι και αυτό θα το δείτε σε πρακτικό επίπεδο, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μόνοι και απογοητευμένοι από παλιότερες ιστορίες, θα αρχίσουν να έχουν μια καλύτερη διάθεση και να κοινωνικοποιούνται πολύ περισσότερο. Από τον Φεβρουάριο και μετά, πιθανόν να βρεθεί και ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Κάποιες ελπίδες που τυχόν να υπάρχουν για επανασυνδέσεις, ίσως και να σβήσουν.

Ερωτική ζωή: Πολλή Καλή

Καριέρα: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Αυτό είναι κάτι που σας αξίζει.

Χρήμα και άνοδος είναι οι δύο έννοιες που σας κυκλώνουν και σας αποδίδουν αυτά που ζητάτε. Αρμονία θα υπάρξει εν τέλει και με άτομα, που στο παρελθόν ίσως να είχατε παρεξηγηθεί. Η οικονομική σας άνεση είναι κάτι που θα σας ανοίξει και τις πόρτες για νέα ξεκινήματα ίσως και σε διαφορετικούς τομείς, από τους τωρινούς σας. Εύνοια και σε περιουσιακές υποθέσεις.

Τυχερά νούμερα : 01, 07, 09

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Γενικά: Εσείς έχετε πολλά να επιλύσετε αυτό το καινούργιο έτος. Σίγουρα ανήκετε στα ζώδια με ένα φοβερό ερωτικό ταμπεραμέντο, που όμως πάντα σας καταλήγουν σε απογοήτευση και αποτυχία. Με βάση την γνώση και την δυναμική που έχετε αποκτήσει, μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι στα άτομα που σας ταιριάζουν. Αυτό σε ένα επόμενο επίπεδο των οικονομικών, αν το εφαρμόσετε, θα δείτε και τα κέρδη.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος

Αισθηματικά: Κουβαλάτε από το προηγούμενο έτος, πολλά ανοιχτά και δύσκολα μέτωπα στον ερωτικό σας τομέα. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να το υιοθετήσετε σαν στάση μέσα στον 2017. Σκεφτείτε με την άνεση σας, και στους δικούς σας χρόνους, πάρτε την απόφαση σας για το ποιος είναι και ο πιο κατάλληλος για εσάς και τα ενδιαφέροντα σας. Αυτή που είναι ακόμη στην διαβούλευση, για επανένωση, είναι το πιο πιθανόν και μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, να το επιτύχουν.

Ερωτική ζωή: Άριστη

Καριέρα: Εσείς δεν εξαρτάστε από κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που το παλεύετε και σίγουρα θα το καταφέρετε νωρίς μέσα στο νέο έτος. Το χρήμα, που αναμένετε από μια παλαιότερη σας επένδυση, είναι στον δρόμο σας έρχεται. Δώστε μια προτεραιότητα, σε αυτά που σας πιέζουν και μετά ασχοληθείτε με τις δικές σας επιθυμίες. Αυτοί που έχουν αγωνία για μια νέα θέση εργασίας, θα την έχουν μέσα τον Ιανουάριο.

Τυχερά νούμερα : 03, 04, 08

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η σκέψη σας έχει την ανάγκη να πάει μπροστά και σε διαφορετικά μονοπάτια. Το προηγούμενο έτος σας κούρασε, και σίγουρα με έναν Κρόνο, πάνω από το κεφάλι σας, όλα πια δείχνουν αλλιώς. Από τις πρώτες εβδομάδες, θα έχετε μια καλύτερη διάθεση όπου και θα αρχίσετε να δίνετε πρακτικές και άμεσες λύσεις, σε όλους αυτούς και αυτά που σας πιέζουν. Επίσης μια καταπληκτική περίοδος, που μπορείτε να κάνετε πολλά για την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την επιμόρφωση σας.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

Αισθηματικά: Όλα είναι σε μια ανισορροπία, που θα πρέπει εσείς, πια με τις δικές σας δυνάμεις να επέμβετε και τα φέρετε στα μέτρα σας. Οι δεσμοί, που πια και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν, ίσως και να έχει έρθει η ώρα, για να τους τερματίσετε, για το καλό και των δύο συντρόφων. Καινούργια και διαφορετικά πρόσωπα, περιμένουν τους

εργένηδες που επιθυμούν πια να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή, με κάποιον ταιριαστό σύντροφο. Παρόλα αυτά, μην κάνετε κάτι εσπευσμένο γύρω από επίσημη δέσμευση.

Ερωτική ζωή: Πολλή Καλή

Καριέρα: Έχετε την εύνοια του Δία και του Κρόνου, να πετύχετε όλα αυτά που στους προηγούμενους μήνες, σας έλειψαν. Νέες προτάσεις για εργασία για αυτούς που το αποζητούν. Σκέψεις ακόμη και για αλλαγή πόλης ή και χώρας. Υποθέσεις που σας πίεζαν ( διαζύγια- κληρονομικά – οικογενειακά), από τον Φεβρουάριο και μετά, θα λυθούν προς όφελος και των δύο πλευρών. Βγάλτε το διπλωματικό σας ταλέντο, συμβιβαστείτε χωρίς κόστος, και ξεμπλέξτε επιτέλους.

Τυχερά νούμερα : 01, 05, 12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Γενικά: Η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι πολλή ομαλή. Ούτως ή άλλως, με εσάς εισέρχεται το νέο έτος, και σας δίνει μια σειρά από δώρα αισθηματικά και οικονομικά. Οι άσχημες καταστάσεις από το παρελθόν θα σβηστούν από την μνήμη σας, και το μόνο που απομένει είναι τα πολύχρωμα σχέδια σας για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε… και σίγουρα σας αγαπούν. Αλλαγές θα δείτε και στην κοινωνική σας ζωή, με πολύ καινούργιο κόσμο να σας προσεγγίζει.

Τυχερός μήνας: Μάρτιος

Αισθηματικά: Έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας. Με απλά λόγια μέσα στο πρώτο 2μηνο του έτους, εσείς θα ξεκαθαρίστε παρελθόν και παρόν. Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς να παραμείνετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας προσφέρουν τα αυτονόητα. Τα λόγια και προτάσεις θα έρθουν και από τις δύο πλευρές. Νέες αγάπες θα εμφανιστούν, σε αυτούς, που θέλουν να φτιάξουν πια την ζωή τους και να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις. Υποστηρικτικό και το συγγενικό περιβάλλον.

Ερωτική ζωή: Άριστη

Καριέρα: Εσείς δεν θα επιστρέψετε στα παλιά. Έχετε βρει τον δρόμο που μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία και την σταθερότητα στα οικονομικά. Αυτοί που έχουν δική τους δουλειά, θα την δουν από τις πρώτες εβδομάδες του έτους, να ανθίζει και να σας αποδίδει αυτά που ζητάτε. Δικαίωση, για αυτούς που περιμένουν μια υπόθεση νομική – κληρονομιάς. Στο μενού της Άνοιξης, υπάρχουν ταξίδια και σταθερότητα στα επαγγελματικά.

Τυχερά νούμερα : 03, 07, 10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Γενικά: Δεν θα χρειαστεί αυτό το έτος, να μηδενίσετε το κοντέρ και να ξεκινήσετε από την αρχή. Έχετε μαζέψει την πολύτιμη εμπειρία, από το παρελθόν και το μόνο που χρειάζεστε, είναι να δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Όλος ο χειμώνας, θα σας δώσει υλική άνεση αλλά την στήριξη των πλάνων σας. Επίσης, κάποια παλιά σας φιλία, θα ανακάμψει. Κάτι που θα σας ευχαριστήσει υπέρμετρα.

Τυχερός μήνας: Φεβρουάριος

Αισθηματικά: Μπορεί στο τώρα να είστε μόνοι, αλλά αυτό αλλάζει άμεσα. Τις παλιές σας αισθηματικές σας ιστορίες, δεν θέλετε πια να της αναστήσετε και να τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Ότι είχαν να σας προσφέρουν, το έχουν κάνει. Μετά την νέα σελήνη του καινούργιου χρόνου, θα έχετε, πολλές ευχάριστες και διαφορετικές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Οι εν σχέση, πιθανόν το πρώτο εξάμηνο να τολμήσουν κάτι περισσότερο.

Ερωτική ζωή: Άριστη

Καριέρα: Θα είστε ακόμη καλύτερα παντού. Η σκληρή εργασία που ρίχνετε είναι κάτι που θα σας αποδώσει χρήμα και υλική ασφάλεια. Σίγουρα πια, και εσείς από την πλευρά σας, έχετε μαζέψει το χέρι σας, και αποφεύγετε πια τα υπερβολικά έξοδα. Όσοι είναι σε αναμονή για προαγωγή ή αλλαγή θέσης, θα ακούσουν νεώτερα μέσα στον Ιανουάριο. Μεγάλες αγορές και δύσκολες επενδύσεις, θα χρειαστεί να περιμένουν από το Καλοκαίρι και μετά.

Τυχερά νούμερα : 01, 04, 10

 

ΙΧΘΕΙΣ:

 

Γενικά: Το καινούργιο έτος θα ξεκινήσει πάρα πολύ ομαλά για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από τις δικές σας δράσεις, θα έρθει και το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Είτε αυτό αφορά την προσωπική, είτε την οικονομική σας ζωή. Ο εγκλωβισμός σε παλιές συνήθειες και πρόσωπα, θα τερματιστεί και θα ανοίξουν οι ευκαιρίες σε κάθε τομέα

Τυχερός μήνας: Ιανουάριος

Αισθηματικά: Είναι γνωστό ότι έχετε στεναχωρηθεί, πολύ μέσα από της ερωτικές σας αποτυχίες, του παρελθόντος. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το αποβάλετε από το μυαλό και την ψυχή σας, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα πάνω στο ζώδιο σας, είναι άμεσα και πολλά υποσχόμενα. Αυτό σημαίνει, ότι μέσα στον Χειμώνα θα έχετε βρει κάποιο κατάλληλο άτομο για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Οι ήδη σε σχέση, μπορούν να κάνουν και το επόμενο σταθερό τους βήμα. Οι σχέσεις με απόσταση, θα βρουν τον τρόπο να είναι μαζί περισσότερο και καλά.

Ερωτική ζωή: Πολλή Καλή

Καριέρα: Η ευτυχία σίγουρα χρειάζεται και το συμπλήρωμα, που λέγεται υλική άνεση. Αυτό είναι κάτι για το οποίο πασχίζετε κάθε μέσα. Εύνοια θα έχουν μέσα στο πρώτο 2μηνο, όσοι αναζητούν μια καλύτερη θέση, ή έστω καριέρα σε άλλον τομέα. Ευκαιρίες για συνεργασίες και ταξίδια, για τους υπολοίπους. Νομικά και οικογενειακά ζητήματα, μπορεί να έχουν μια μικρή καθυστέρηση, που όμως μόνο σε καλό θα τους βγει.

Τυχερά νούμερα : 02, 08, 12