ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07 Μαίου

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 01-07 Μαίου

Η πρώτη εβδομάδα του Μαίου εισέρχεται δυναμικά.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Μπορεί να υπάρχει αυτήν την εποχή μια αδυναμία στην αισθηματική επικοινωνία που είχατε με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό θα ξεπεραστεί. Πολλές και οι αποφάσεις που θα παρθούν σε καινούργιες σχετικά σχέσεις, θα  σκεφτούν και την επισημοποίηση.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Ταύρος: Είσαστε μέσα σε σοβαρές σκέψεις, για όλα αυτά τα δύσκολα που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που ξεκινάει από το ερωτικό σας καθεστώς που έχει χαλαρώσει, αλλά και τους τρίτους που έχουν ανακατευτεί στο μεταξύ σας.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Δίδυμοι: Στις επόμενες ημέρες ο κυβερνήτης σας γυρνάει σε ορθή πορεία. Αυτό είναι μια κατάσταση που θα σας οδηγήσει στο να λύσετε μικρά και μεγαλύτερα ζητήματα, σε υποθέσεις αισθηματικών αλλά και οικονομικών.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Καρκίνος: Όλα αυτά που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν έχουν δώσει μόνο εμπειρία στον ζώδιο σας, και αυτό θα σας δώσει την δυναμική, να μιλήσετε στον άνθρωπο σας για αυτά που σας προβληματίζουν.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Λέων: Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι θέλει ο άνθρωπος σας και σας βγάζει μια τέτοια προβληματική συμπεριφορά. Μπορεί να είναι και απόμακρος αυτές τις ημέρες. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και οι εξηγήσεις.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Παρθένος: Υπάρχουν κάποια ανεκπλήρωτα όνειρα μέσα στο μυαλό σας. Το άτομο που υπάρχει στην ζωή σας, μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμο να σας υποστηρίξει. Από το Καλοκαίρι και μετά θα υπάρξουν οι μεγάλες εξελίξεις.

Τυχερή ημέρα: Δεύτερα

Ζυγός: Οι εντάσεις και τα λόγια που ανταλλάσετε με τον σύντροφο σας έχουν να κάνουν με το παρελθόν και των δύο σας, που κατά καιρούς σας ενοχλεί και σας διαταράσσει την προσωπική σας γαλήνη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λυθεί.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

 

Σκορπιός: Ακόμη δεν είστε σίγουροι για τις αληθινές προθέσεις, του ατόμου που υπάρχει μέσα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Ίσως και να πρέπει πια να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Μην παραμυθιάζετε τον ίδιο σας, τον εαυτό.

Τυχερή ημέρα: Σαββάτο

Τοξότης: Οτιδήποτε συσχετίζεται με δεσμεύσεις, θα πρέπει να περιμένει του Καλοκαιρινούς μήνες, που τα αστρολογικά θα είναι υπέρ σας. Μην πιέσετε τις καταστάσεις, ίσα – ίσα που θα πρέπει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας δεδομένα.

Τυχερή ημέρα: Κυριακή

Αιγόκερως: Η διάθεση σας, θα είναι ακόμη καλύτερη από τις 4/5 και μετά που θα δείτε τον άνθρωπο σας, να σας πλησιάζει περισσότερο, και να θέλει να σας ανοίξει κουβέντες για το μέλλον και τις μεταξύ σας πια, κοινές διαδρομές.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Υδροχόος: Οι συζητήσεις που κάνετε με τον άνθρωπο σας, συχνά – πυκνά, εμπεριέχουν και αναφορές στο παρελθόν. Αυτό είναι λάθος και μόνο σας πληγώνει. Τα αστρολογικά είναι εξαιρετικά πάνω σας, άρα ασχοληθείτε μόνο με το παρόν σας.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

Ιχθείς: Είσαστε οι πιο τυχεροί της εποχής, που θα πρέπει να οργανώσετε όλα αυτά που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Νέοι έρωτες θα ταράξουν την καθημερινότητα των ελεύθερων.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή