Ζωδια- Ερωτικό Ωροσκόπιο. Παρασκευή 14 Απριλίου

Ζωδια- Ερωτικό Ωροσκόπιο. Παρασκευή 14 Απριλίου

Αισθηματικές προβλέψεις:

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός:  Η καρδιά σας έχει μπερδευτεί. Είσαστε ανάμεσα σε δύο πολύ σοβαρές επιλογές και αυτό σας έχει μπλοκάρει. Αυτό, είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να το τραβήξετε πολύ περισσότερο χρονικά.

Ταύρος:  Έχετε πέσει στα δίκτυα ενός ακατάλληλου ατόμου, που μπορεί στο τώρα να σας γοητεύει, αλλά και εσείς υποσυνείδητα καταλαβαίνετε, ότι μαζί δεν μπορείτε να έχετε κοινό μέλλον. Αποφασίστε και πράξτε άμεσα.

 

Δίδυμοι:  Είσαστε μέσα σε μια αναταραχή, με τα τελευταία γεγονότα που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Όποιο και να είναι το πρόβλημα, μην το αφήσετε να γιγαντωθεί. Οι μέρες αυτές θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε τις πρακτικές λύσεις.

 

Καρκίνος:  Εσείς και οι συναισθηματισμοί σας δεν σας αφήνουν να δείτε καθαρά αυτά που πραγματικά συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, έχει απομακρυνθεί και αυτό σίγουρα είναι ένας δείκτης που δεν πρέπει να αφήσετε χωρίς την προσοχή σας.

 

Λέων : Σίγουρα έχετε χάσει την ισορροπία σας. Αυτό είναι και κάτι που έχει αντίκτυπο στην σχέση σας. Όποιο και να είναι το πρόβλημα συζητήστε το και θα δείτε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν άμεσα.

 

Παρθένος:  Δεν είστε εσείς για ερωτικά παιχνίδια και ιστορίες που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Αυτές τις ημέρες, που θα έχετε τις ευκαιρίες καλό θα ήταν, να κάνετε κάποια επικοινωνιακά ξεκαθαρίσματα που θα σας λύσουν όλων τις απορίες.

 

Ζυγός:   Δεν είναι και οι πιο κατάλληλες ημέρες για λεκτικές αντιπαραθέσεις. Αφήστε τις γιορτές να κυλήσουν και θα δείτε, ότι οι άλλοι θα πλησιάσουν τελικά εσάς και θα σας ανοίξουν κουβέντες για το μέλλον

 

Σκορπιός : Ο σκοπός σας είναι να καταφέρετε και να γυρίσετε πάλι, μέσα στην αγκαλιά σας, έναν παλιό σας έρωτα – γνωριμία. Αυτό με την βοήθεια των ανάδρομων πλανητών, θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα δείτε ξαφνικές επικοινωνίες – επισκέψεις.

 

Τοξότης:  Μην λέτε πολλά στην παρέα – κύκλο σας, για την προβληματική σχέση που βιώνετε.  Το πιο πιθανόν είναι να υπάρξουν σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν. Ότι και να είναι το πρόβλημα, λύστε το σιωπηλά με τον άνθρωπο σας.

 

Αιγόκερως :  Είσαστε πολύ νευρικοί αυτό το χρονικό διάστημα και ίσως και να έχετε άθελα σας επηρεάσει την σχέση σας. Οι θέσεις του ανθρώπου σας είναι ξεκάθαρες, και σίγουρα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, αν υπάρχει κοινό μέλλον.

Υδροχόος: Υπάρχουν πολλές υποθέσεις από το παρελθόν, που μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα σας εμφανιστούν και θα σας πιέσουν για να επανασυνδεθείτε. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα, θα πρέπει να το σκεφτείτε διεξοδικά.

 

Ιχθείς:  Υπάρχουν πολλές αποκλίσεις από τον σύντροφο σας, και σε όσα είχατε συμφωνήσει να κάνετε μαζί. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει πριν τον καινούργιο μήνα να το έχετε λύσει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.