ΖΩΔΙΑ -Μελλοντικές προβλέψεις: 10-20 Ιουνίου

ΖΩΔΙΑ -Μελλοντικές προβλέψεις: 10-20 Ιουνίου

Το δεύτερο 10ήμερο του Ιουνίου είναι και το πιο σημαντικό, για όλα τα ζώδια. Η εποχή των Διδύμων λήγει και δίνει την επικοινωνιακή της ενέργεια, έτσι ο συναισθηματικός διάλογος να λύσει τις διαφορές, αλλά και να φέρει πιο κοντά αυτούς που αγαπιούνται.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Είσαστε αυτό το διάστημα πάρα πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αυτό είναι και κάτι που όμως δεν σας αξίζει.

Το ταίρι σας, που δεν έχει μάτια για κανέναν άλλο, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αποκαλύψει τα σχέδια του, για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ταύρος: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοντράρετε τον άνθρωπο σας, και ειδικά για υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν του.

Είστε το πιο ευνοημένοι ζώδιο των ημερών (και στον ωροσκόπο), που τα οικονομικά σας και η ερωτική μοναξιά των εργένηδων θα αλλάξει κατά 180ο!

Δίδυμοι: Είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε καταφέρει. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε και κάποιες προτάσεις από τον άνθρωπο σας.

Σχέσεις που είχαν χάσει την ισορροπία και τον ρυθμό τους, θα επανέλθουν, ακόμη και με την θετική δράση φίλων και γνωστών.

Καρκίνος: Θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε με το παρελθόν σας, ειδικά να τώρα είστε μπλεγμένοι με καινούργιες ερωτικές καταστάσεις.

Εσείς που είσαστε μέσα σε μακροχρόνιες και ποιοτικές σχέσεις το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα έχετε τις ευκαιρίες για να δεσμευτείτε μόνιμα.

Λέων: Μπορεί στο τώρα να υπάρχει μια σύγχυση και μπέρδεμα με τον άνθρωπο σας, όμως αυτό που έχετε στο μεταξύ σας, είναι πιο πάνω.

Ένας καινούργιες και μεγάλος θα σας εμφανιστεί πριν να λήξει ο Ιούνιος. Είναι κάτι που το είχατε ζητήσει, το είχατε ευχηθεί και θα γίνει.

Παρθένος: Δεν μπορείτε τις περίεργες και τις προβληματικές συμπεριφορές. Αν κάτι τελικά σας ενοχλεί, καλύτερα να το πείτε ευθέως.

Μην σπαταλάτε τον χρόνο και την πολύτιμη ενέργεια σας, σε άτομα που δεν έχουν κάτι ταιριαστό με την δική σας προσωπικότητα.

Ζυγός: Τα αστρολογικά για το επόμενο χρονικό διάστημα, σας δίνουν την απαραίτητη δυναμική έτσι ώστε να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Το μόνο που δεν θα πρέπει να κυνηγήσετε είναι, το άτομο που σας ενδιαφέρει, καθώς θα έρθει άμεσα αυτό προς εσάς.

Σκορπιός: Δεν είστε και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από αυτά που ζείτε μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και να πρέπει να κάνετε τις αντιπροτάσεις σας.

Εσείς που έχετε μείνει σε μοναχική φάση, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, στην ζωή σας, ίσως και κάτι μετά την Πανσέληνο να σας ζυγώσει.

Τοξότης: Αυτά που επιθυμείτε να γίνουν, θα γίνουν και αυτό θα ξεκινήσει με την άμεση πρωτοβουλία του ανθρώπου σας.

Καλά νέα θα σας έρθουν από τον οικονομικό σας τομέα, όπου θα σας δώσουν πρακτικές λύσεις, αλλά και μια καλύτερη ψυχολογία.

Αιγόκερως: Δεν είστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, από την ποιότητα της σχέσης που έχετε, πόσο μάλλον αν αυτή είναι φρέσκια.

Η οικογένεια σας και κάτι φίλοι, θα σας κάνουν παράπονα, καθότι σας έχουν χάσει, από την καθημερινότητα τους.

Υδροχόος: Κρατήστε τις κεραίες σας ανοιχτές. Υπάρχει κάποιος από το παρελθόν σας, που σας ψάχνει και αυτό είναι κάτι που σας πλησιάζει.

Θα πρέπει αυτήν την εποχή να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τα οικονομικά – εργασιακά σας, που έχουν ανοδικές – σταθεροποιητικές τάσεις.

Ιχθείς: Είναι μια εποχή, που θα δείτε πολύ κόσμο να σας προσεγγίζει και να σας κοιτά πολύ πιο ερωτικά. Αυτό ιδανικά θα φέρει νέους συντρόφους, σε όποιους πλέον έχουν βαρεθεί την μοναξιά.

Δεν έχετε ακόμη κανονίσει με τον άνθρωπο σας, τι θα κάνετε φέτος στις διακοπές. Οργανωθείτε τα άστρα σας δίνουν την εύνοια τους…και ξαφνικό χρήμα.