ΖΩΔΙΑ: Μελλοντικές προβλέψεις. 20-30 Απριλίου

ΖΩΔΙΑ: Μελλοντικές προβλέψεις. 20-30 Απριλίου

Το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου, εισέρχεται και δίνει τις καλύτερες αστρολογικές όψεις σε όλα τα ζώδια. Ευνοημένοι ειδικά οι εκπρόσωποι του νερού, που θα δουν την αισθηματική τους ζωή να σταθεροποιείται. Χρήμα και υλική άνεση για τους Διδύμους και τους Παρθένους, αλλά και πολλά εργασιακά ζητήματα που θα κλείσουν υπερ των Τοξοτών.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός:

Εσείς αναπνεύστε ελεύθερα. Όλα έχουν πάρει πια την τροπή που επιθυμούσατε. Αυτό αφορά και την προσωπική σας ζωή, που μετά από τόσες πρακτικές δυσκολίες θα βρει και πάλι την  ισορροπία της. Πολλά ζευγάρια, μέσα στον ερχόμενο μήνα του Μαίου, θα κάνουν και κάτι περισσότερο στο μεταξύ τους.

Ταύρος:

Είσαστε το επίκεντρο του αστρολογικού κόσμου. Ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο σας μόνο καλά και  λύσεις μπορεί, να σας φέρει. Ξεκινώντας από την δύσκολη ερωτική σας ζωή…θα δείτε ότι άνθρωπος σας, θα σας πλησιάσει επικοινωνιακά περισσότερο, και να σας κάνει κάποιες πιο σοβαρές – μελλοντικές προτάσεις, για το μέλλον σας.

Δίδυμοι: Πολλά τα θέματα που έχετε ανοίξει, με τον κοινωνικό και εργασιακό σας χώρο. Αυτό που έχει την μέγιστη σημασία, είναι να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας αλλά και να δώσετε στον άνθρωπο σας, να καταλάβει, ότι χρειάζεστε χρόνο και χώρο.

Καρκίνος: Είσαστε στην καλύτερη σας ψυχολογική κατάσταση, και αυτό φαίνεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και στην διάθεση σας, προς τους τρίτους. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα υπάρχουν και κάποιες νέες γνωριμίες – φλερτ, που θα πιάσουν την προσοχή σας.

Λέων: Και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, ότι είσαστε το απωθημένο, κάποιου. Αυτό ίσως και να σας ανεβάζει το κέφι. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, το μόνο σίγουρο είναι, ότι πολλές οι επικοινωνίες και οι ξαφνικές συναντήσεις, που θα έχετε…που δεν θα είναι τυχαίες.

Παρθένος: Έχετε κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μέσα σε αυτούς που σας θαυμάζουν, είναι και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που θέλει να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μέσα στον Απρίλιο, θα υπάρξουν γεγονότα, που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά.

Ζυγός: Εσείς τα καλά παιδιά, του ζωδιακού κύκλου, πάλι έχετε μπλέξει μέσα σε περιπέτειες ερωτικές. Μπορεί αυτό να σας ανεβάζει την διάθεση αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποιος στο τέλος θα πικραθεί. Ξεκαθαρίστε από τώρα την  θέση σας, και μην είστε επιπόλαιοι.

Σκορπιός: Με τον Πλούτωνα από μεθαύριο, να περνάει σε ανάδρομη φορά, εσείς θα δεχτείτε πολλά ερωτικά πυρά – κρούσεις από το παρελθόν σας. Σίγουρα και εκ ζωδίου, έχετε πολλές εκκρεμότητες, αλλά στο τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε με το χέρι στην καρδιά, να διαλέξετε ποιος είναι πιο ταιριαστός.

Τοξότης: Πολλά τα υπέρ σας, που θα σας δώσουν την αφορμή για να μιλήσετε και να πάρετε τις κοινές σας αποφάσεις, με τον  άνθρωπο σας. Η πλειοψηφία του ζωδίου σας, μέσα στον Μάιο, θα περάσει την σχέση του, σε ένα άλλο επίπεδο. Τα περισσότερα, θα σας έρθουν και από την μεριά των οικονομικών.

Αιγόκερως: Μπορείτε να πείτε ότι πια έχετε τα πάντα υπό τον έλεγχο σας. Σε επόμενο στάδιο, έχετε την ανάγκη να λύστε ένα σωρό γρίφους, μέσα στην σχέση σας. Ίσως αυτό να σας βοηθούσε για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Πάντως ο μήνας, μέχρι να βγει, θα σας έχει καλέ εκπλήξεις.

Υδροχόος: Τα άστρα σας χαμογελούν και το ευχάριστο, είναι ότι με τόσο ισχυρή αυτοπεποίθηση, εσείς θα καταφέρετε και πάλι να ισορροπήσετε καταστάσεις, μέσα σε οικογένεια- σχέση και εργασία. Αυτοί που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν.

Ιχθείς: Μην κυνηγάτε κανέναν και ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος. Έχετε πει και δείξει τα αισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, άρα τώρα περιμένετε την δική του ανταπόκριση, μέσα φυσικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Νέοι έρωτες θα πλησιάσουν τους αδέσμευτους.