ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες Προβλέψεις – Ιούνιος 17

ΖΩΔΙΑ: Μηνιαίες Προβλέψεις –  Ιούνιος 17

 

Και επισήμως …Καλοκαίρι…!

 

Όλοι εν αναμονή του Θέρους! Ο ζωδιακός κόσμος έχει περάσει μια δύσκολη προηγούμενη σεζόν και περιμένει πλέον πως και πως, το Καλοκαίρι. Η Αφροδίτη στις 06/06 περνάει στον Ταύρο και  κάνει προτεραιότητα τα αισθήματα και τις σχέσεις. Στις 07/06 Ο πλανήτης των επικοινωνιών, εισέρχεται στους Διδύμους και δίνει πνοή στα οικονομικά και γενικά στο εμπόρια. Ένας μήνας γεμάτος ευχάριστες ανατροπές !

 

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Είσαστε φορτωμένοι με πολλές και καλές εμπειρίες, από την προηγούμενη σεζόν. Αυτές είναι λοιπόν, και θα πρέπει πλέον  να σας δείξουν τον σωστό δρόμο, και για την αισθηματική σας ζωή, αλλά και πως μπορείτε να κινηθείτε πιο αποδοτικά στον οικονομικό σας τομέα. Είναι μια εποχή που θα δώσει πολλά ταξίδια και καινούργιες γνωριμίες, στους μόνους, που δεν αποκλείεται και να προκύψουν νέοι θερινοί έρωτες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 18 Ιουνίου

 

 

Ταύρος: Οι προβλέψεις για εσάς, είναι οι καλύτερες. Τα ζευγάρια που έχουν χαθεί επικοινωνιακά, μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες, του Ιουνίου, θα μιλήσουν πιο ώριμα, και πιθανόν να έλθουν και πάλι σε κατάσταση σχέσης. Οι φανατικοί εργένηδες, που έχουν πάρει την απόφαση, αυτό το Καλοκαίρι, να κάνουν το επόμενο βήμα στην ζωή τους, πιθανόν και να βρουν τον επόμενο σύντροφο τους, όταν θα είναι διακοπές. Η Αφροδίτη πάνω σας, θα κάνει πολλά για εσάς και τα οικονομικά σας επίσης.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 21 Ιουνίου

 

 

Δίδυμοι: Είσαστε αυτοί, που έχουν την τύχη στο πλευρό τους. Ο αστρολογικός ουρανός, σας φωτίζει και σας προσφέρει απλόχερα, ότι ζητάτε και σε υποθέσεις αγάπης αλλά οικονομικών  θεμάτων.  Οι μόνοι και όσοι πια δεν πιστεύουν στην αγάπη, θα καταφέρουν  μέσα από τους κοινούς – φιλικούς τους κύκλους να βρούν έναν καινούργιο σύντροφο και κοντά στις ιδιαίτερες προδιαγραφές τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 23  Ιουνίου

 

 

Καρκίνος: Από τις 04-06, ο Άρης ο πλανήτης της αταξίας και του χάους, έρχεται μέσα στον δικό σας οίκο και θα παραμείνει μέχρι και τις 20/07. Αυτό το χρονοδιάστημα θα καταφέρετε να κάνετε τις αλλαγές- μικρές και μεγαλύτερες-, στην καθημερινότητα σας. Παλιές ερωτικές ιστορίες, θα εμφανιστούν και θα σας ζητήσουν, ευκαιρίες και χρόνο. Νομικά – οικονομικά ζητήματα που είχαν παγώσει, τώρα ξεμπλοκάρουν και σας προσφέρουν αυτά που δικαιούστε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 09 και 30  Ιουνίου

 

Λέων: Είσαστε σε μια εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. που το μόνο που χρειάζεστε είναι να μιλήσετε  και να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, τα προγράμματα και τα πλάνα για το Καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν αφορά μόνο τις διακοπές, αλλά και σε κάποιους, τα επόμενα πιο δεσμευτικά – επίσημα βήματα. Είστε το ζώδιο που θα σπάσει τα ρεκόρ φέτος, σε επανενώσεις, γάμους και ευχάριστες ειδήσεις για απογόνους!

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 14  Ιουνίου

 

Παρθένος: Αυτοί οι Καλοκαιρινοί μήνες θα είναι ο καλύτεροι των τελευταίων ετών. Αυτό συσχετίζεται πρώτα με τα οικονομικά σας μεγέθη, που θα τα δείτε να σας αποδίδουν αυτά που τόσους μήνες προσπαθείτε. Αυτοί που αναζητούν μια καινούργια εργασία θα την έχουν, αλλά και όσοι αναμένουν να φύγουν για το εξωτερικό, θα έχουν μέχρι τα μέσα στου Ιουνίου, θετικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας και να πάτε την σχέση σας, σε πιο σταθερές βάσεις.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 17  Ιουνίου

Ζυγός: Τα σχέδια που έχετε μέσα στο μυαλό σας, θα τα συμπληρώσει ιδανικά ο άνθρωπος σας. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, όπου η Αφροδίτη όλο τον Ιούνιο θα προσφέρει την βοήθεια της, έτσι ώστε όνειρα και ευχές των ερωτευμένων να γίνουν πραγματικότητα. Τύχη θα υπάρξει και για τους χωρισμένους του ζωδίου, που μέσα από την προσπάθεια των τρίτων, θα τα ξαναβρούν με το έτερον τους ήμισυ.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 20  Ιουνίου

 

 

Σκορπιός: Όλα αλλάζουν και σας κάνουν πολύ πιο δυνατούς, από τις πρώτες κιόλας της Καλοκαιρινής εποχής. Σχέσεις, οικονομικά θέματα, οικογενειακές εκκρεμότητες, σας πλησιάζουν και σας αποδίδουν λύσεις που είναι προς όφελος σας. Από τις 07/06 και μετά που τα άστρα είναι υπέρ σας, εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να οργανωθείτε και να θέσετε τους στόχους και τα προγράμματα σας. Πολλές και οι προτάσεις που θα σας γίνουν, από τους συντρόφους … για κάτι πιο σοβαρό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 23  Ιουνίου

 

Τοξότης: Είσαστε μέσα σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, έτσι ώστε άμεσα,  κάποια πράματα να ολοκληρωθούν. Είσαστε κάτω από την εύνοια του Ερμή και του Ποσειδώνα, που σας ανοίγουν δρόμους σε όλα αυτά που ζητάτε. Είτε αυτό είναι μια καινούργια δουλειά – οικονομική άνεση, ή ένας νέος άνθρωπος μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Επίσης, τα ζευγάρια, που έχουν μακροχρόνιους δεσμούς,  ίσως και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι να παντρευτούν.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 17  Ιουνίου

 

 

Αιγόκερως: Η δική σας η αγωνία, συσχετίζεται με την ομαλή εξέλιξη των οικονομικών σας, αλλά και κάποιων νομικών – κληρονομικών ζητημάτων, που είναι υπό τον έλεγχο σας. Από τις 10/06 και μετά, θα δείτε εσείς οι εν σχέση, θετικές αλλαγές και προτάσεις από τον άνθρωπο σας, για τα επόμενα βήματα μέσα στο Καλοκαίρι. Πολλές και οι φρέσκιες γνωριμίες – επαφές, που θα φανερωθούν στους μόνους και χωρισμένους, που πιθανόν να γίνουν και το μόνιμο πια ταίρι τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 10  Ιουνίου

 

Υδροχόος: Είσαστε σε όλα ευεργετημένοι, και αυτό είναι κάτι που θα το δείτε πρακτικά να συντελείται στα οικονομικά σας αλλά και στην αισθηματική σας ζωή, που το προηγούμενο διάστημα… δεν σας απέδωσε αυτά που επιθυμούσατε. Χωρισμένα ζευγάρια, θα έρθουν και πάλι στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, σε αισθηματική επικοινωνία, και με νέους όρους και συνθήκες θα υπάρξουν επανενώσεις. Ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα, θα υπάρξουν και σε όσους τις κυνηγούν.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 11 Ιουνίου

 

 

Ιχθείς: Μπορείτε να ζητήσετε από το σύμπαν, αυτά που θέλετε, και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Από τις 06/07 και μετά όλοι οι πλανήτες σας προστατεύουν, έτσι ώστε όλες αυτές οι σημαντικές αποφάσεις που έχετε να πάρετε για τα αισθηματικά σας, να είναι οι σωστές αλλά και γρήγορα να καρποφορήσουν. Πολλοί και οι κεραυνοβόλοι έρωτες που θα πέσουν στους δρόμους κυρίως αυτών, που είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 11 και 23  Ιουνίου